سلام سبدسهام من شاوان غکورش شصدف شپاکسا وبملت وتجارت سمگا قزوین ثپردیس خموتور ختراک .. از40 روز پیش 12% سود
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
جناب گنجشک...شما تواین بازارسود هم میکنین؟؟؟....آخه دوست عزیز...کی سهم رو از صف خرید برمیداره؟؟؟....هنر تریدراینه که از صف فروش بخره...به صف خرید بده....قطعا این وسط باید از "صبراستراتژیک "...هم غافل نباشه....فاز معلمی برنداشتمها....فقط برام عجیبه...کسی باسابقه شما اینجوری استراتژی داره....سالهای اولی که "بورس میخریدم"...همین کارهارو میکردم...تهش همش ضرر بود....در اصل توسط گنجشک پست شده است View Postامروز می خواستم سر خطی بزنم ! چنتا از نمادها که فکر می کردم صف سنگین داشته باشن بررسی کردم دیدم اصلا صف ندارن !
اگر دوستان قبول زحمت می کردن هر شب تعدادی نماد که صف خرید سنگین داشتن (و احتمال می دادن حالا حالا ها پا بر جا بمونه) را معرفی می کردن خوب بود ،
👍 3نظر
-
هر دوی این سهام خوبند، ولی کاسپین حدود 3 ماهه در کورس رشد است و فعلآ در حال استراحت ولی حسینا تازه شروع به رشد کرده و p/I کمتری حدود 4/3 داره . ولی اگر بخواهی در حمل و نقلیها سهم بخری، من حآفرین را با p/i = 1/83 را پیشنهاد میدم که امروز حدود 92 میلیون در مثبت کامل معامله وبسته شد. شاد و تندرست باشید.در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Postامروز می خواستم از بین حسینا و کاسپین یکی را بخرم که نهایتا کاسپین خریدم در قیمت 1090 تومن ولی صف فروش شد! سگ تو روح و روانش! اصلا فکر نمیکردم اینطور بشه، تحلیلم ادامه روند صعودی بود! نمیدونم برنامه اش چیه! میخواد چیکار کنه در روزهای آینده!
از اون طرف، حسینا تا +3% رفت و پایانی +2% خورد! لعنت به این وضعیت!
از بین 2 سهمی که تحلیل کردم و فکر میکردم هر دو خوب باشن، یکی صف خرید، یکی صف فروش!
🙏 1نظر
-
امروز هرچی عرضه اولیه جمع شده زدم فروش !در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
جناب گنجشک...شما تواین بازارسود هم میکنین؟؟؟....آخه دوست عزیز...کی سهم رو از صف خرید برمیداره؟؟؟....هنر تریدراینه که از صف فروش بخره...به صف خرید بده....قطعا این وسط باید از "صبراستراتژیک "...هم غافل نباشه....فاز معلمی برنداشتمها....فقط برام عجیبه...کسی باسابقه شما اینجوری استراتژی داره....سالهای اولی که "بورس میخریدم"...همین کارهارو میکردم...تهش همش ضرر بود....
سود؟!
سود چی هست اصلا؟! فلات دارم از 8 مرداد 1399 تا الان 43 درصد ضرر !
----
چند ساله سهام پیرمردی دارم ، فرصت نمی کنم بازار را بررسی کنم ، آخرین بار فکر کنم اسفند 403 بود ، ان هم به این نتیجه رسیدم دست به چیزی نزنم بهتره :)
آبان هم سود سهام واریز میشد و... مقداری پول بدستم می رسید. که شهریور براش برنامه ریختم از همین سهام پیرمردی بخرم آخر آبان ! که متاسفانه بازار رفت بالا و با این پول اون حجمی که دوست داشتم نمی تونم اضاف کنم
فعلا در حامی مفید گذاشتم ، قصدم اینه همینجور که در حامی هست ، بخت و اقبال را در صف خرید های محکم ! هم امتحان کنم ! اگر بشه بیشتر از حامی بگیرم
-----------
طولانی شد اما خوب این مطلب را هم خیلی وقته می خوام بنویسم
پی ب ای کف بازار قبلا 4 بود و الان 3 هست ! یعنی بازار اگر بخواد بریزه ! بد باید بریزه ! اما از ان طرف سرعت رشد سود شرکت ها هم بالا است ! و از طرفی دامنه نوسان محدود به + - 3 شده ، بازارهای رقیب هم کم قدرت نیستن ! تنها تفاوت اینه که سیستم فعلا مخالف بورس نیست !
تفسیرش طولانی میشه ! خلاصه اش اینکه سعی کنید سمت سهام با ثبات تر حرکت کنید ، از سهام کوچک و گمنام حتی سود 100000% بده فاصله بگیرید !
و البته شرکت هایی که بدهی ریالی زیاد داشته باشند و طلب کمتر ! سوپر استارن !
---------
امروز مثلا قرار بود آف باشم و خونه نشین ! تا ساعت 2 مجبور شدم برم دنبال گرفتاری
🙏 3👍 1نظر

نظر