گروه زراعت و تولیدکنندگان خوراک دام و طیور را زیر نظر دارم ، احتمالا فصل زمستان دوران اینا باشد و یک سود معقول بدهند ، ماه مبارک رمضان هم اسفند ماه هست !!!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
[QUOTE=M.DALAHOO;n1748300]وتوصا پس فردا برای مجمع عمومی سالیانه بسته خواهد شد، تکیمیا، فسازان، ددانا و وخارزم را برای فردا بررسی فرمایید. شاد و تندرست باشید.[
دذود جناب دالاهو
ممنون از نگارش مطالب مفید
نظرتون در مورد شجم میخواستم بدونم
🙏 1👍 1نظر
-
البته كسي براي اين بازار كيسه ندوخته. همه ميدونن كه اين بازار به كسي خيري نرسانده. از منفي شدن و صف فروش هم فكر نكنم كسي نگراني و واهمه داشته باشه. كلاً اكثراً دندان طمع از اين بازار كشيدن و بيخيال شدن. حالا شما بيا هشدار منفي و ريزش بده. انگار كسي تو سود هست كه از ريزش و منفي شدن وحشت كنه. مردم سرمايه اي آنچنان در بورس ندارن كه نگران ريزش و منفي خوردنش باشند.آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
[QUOTE=abdollah000;n1748326]جناب abdolallh00 شجم را بررسی نداشتم، بررسی میکنم و خدمت شما عرض میکنم ولی نقدآ شبندر و شتران را توصیه میکنم. و توصا خریدی؟ سود خوبی میده و کلآ سهم خوبیه. وخارزم و تکیمیا معادن طلا و مس دارن.در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Postوتوصا پس فردا برای مجمع عمومی سالیانه بسته خواهد شد، تکیمیا، فسازان، ددانا و وخارزم را برای فردا بررسی فرمایید. شاد و تندرست باشید.[
دذود جناب دالاهو
ممنون از نگارش مطالب مفید
نظرتون در مورد شجم میخواستم بدونم
نظر
-
امیدوارم از سهامی که دیروز معرفی کردم استفاده کرده باشید، ضمنآ جهت اطلاع ددانا 100% و فسازان 70% افزایش سرمایه از انباشت دارند، و وخارزم معادن طلا و مس دارد.
امشب سه سهم دیگر جهت بررسی برای فردا معرفی میکنم : سصفها از سیمانیها که 6.3 برابر سرمایه فعلی از محل تجدید ارزیابی داراییها از طبقه زمین افزایش سرمایه دارد و فرود از فولادیها که کارش تغیر شکل ورق و مقاطع فولادی، ساخت کارخانجات و تغیر شکل ورقهای فولادی و زشریف از زراعت و دامپروری، شیر و گوشت و تولید محصولات لبنی و...............که گزارش 8 ماهه خوبی داده.
🙏 3نظر

نظر