امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5150

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
    سهامی که در روزهای گدشته معرفی کردم، هنوز توصیه میشود، دفرا، فسازان، آلومینا، ددانا، دلقما، کاسپین، سصفها، قلرست ، تکیمیا، تاصیکو و وخارزم، شپارس، اضافه میشود ستران، سشرق و وتوصا اگر باز شدند. ضمنآ شاخص با قدرت از 3500 واحد گذشت سالهای 97،98، و 99 در پیش است. گزارشات 9 ماهه بیاد از 4000 واحد عبور خواهد کرد.

خیلی دلم میخواد مثل قبل و همینطور خوشبینانه نگاه کنم اما اینبار بر عکس خیلی بدبینم ، من فکر میکنم بازار اگر این دو روز آینده را گند نزد، تا ظرف یکماه دیگر حداکثر 25 درصد رشد میکند و بعدش ریزش ! 📉📈

اصلا این بازار را شبیه قبلی ها نمیبینم و دیگر نصف و نیمه اش را هم تکرار پذیر نمیبینم به دلایل متعدد تکنیکی و افراد و رویدادها و خاطره جمعی ! 😪
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• rezasatari
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 591

از نماد فسوژ غافل نشین حیف که پولی ندارم و هرمزخان هم بهم چپ چپ نگا میکنه واسه تبدیلش به فسوژ

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 716

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

خیلی دلم میخواد مثل قبل و همینطور خوشبینانه نگاه کنم اما اینبار بر عکس خیلی بدبینم ، من فکر میکنم بازار اگر این دو روز آینده را گند نزد، تا ظرف یکماه دیگر حداکثر 25 درصد رشد میکند و بعدش ریزش ! 📉📈

اصلا این بازار را شبیه قبلی ها نمیبینم و دیگر نصف و نیمه اش را هم تکرار پذیر نمیبینم به دلایل متعدد تکنیکی و افراد و رویدادها و خاطره جمعی ! 😪
        امروز که 54 هزار واحد مثبت بود، باستناد نوشته تان اگر شنبه هم همین قدر مثبت باشه، از حالت بد بینی خارج میشید؟
        مطمین باشید، چرا که بودجه با 2% کسری بسته شده و با جزیی تعغیری در مجلس تصویب میشود. وزیر جدید اقتصاد کار بلده.
        در اینصورت دیگه دلیلی نداره پول به سمت دلار و طلا بره و احتمالآ در دیماه بعد از آمدن گزارشات 9 ماهه و سپس تصویب بودجه توسط مجلس شاخص بطرف 4000 و.......حرکت خواهد کرد و..............بازار خیلی بدهکاره.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5150

امروز که 54 هزار واحد مثبت بود، باستناد نوشته تان اگر شنبه هم همین قدر مثبت باشه، از حالت بد بینی خارج میشید؟
          مطمین باشید، چرا که بودجه با 2% کسری بسته شده و با جزیی تعغیری در مجلس تصویب میشود. وزیر جدید اقتصاد کار بلده.
          در اینصورت دیگه دلیلی نداره پول به سمت دلار و طلا بره و احتمالآ در دیماه بعد از آمدن گزارشات 9 ماهه و سپس تصویب بودجه توسط مجلس شاخص بطرف 4000 و.......حرکت خواهد کرد و..............بازار خیلی بدهکاره.
          شاخص و رشدش آخریم ملاک من در این بازار است ،
          بله این بازار خیلی خیلی خیلی به ما بدهکاره و ولی بدهکاریش به این معنا نیست که میخواد یا میتونه بدهی ما رو پس بده! مگر اینکه این بازار مکاره دغل بازارن را یک بازاری صادق و متعهد بشناسیم که عمرا چنین شخصیتی در متولیان این بازار نمیبینم!

من همیشه وزن خوشبینی ام نسبت به بدبینی ام سنگینی میکرد و خودم به شخصه دنبال وزنه هایی میکردم که در کفه خوشبینی ام بگذارم ،
          رفتار چند سهم شاخص ساز و همچنین برخی سهامهای کوچک را همزمان در نظر دارم ، هنوز در نحوه معاملات تردید و دودلی میبینم حتی همین امروز ، سرکوب میبینم و این رشد های شاخص تا اینجا تناسبی با نحوه معاملات و حجم هایی که زده میشود برایم ایجاد نکرده ، اصلا هنوز کلیت این بازار سه درصدی با این حجم مبناهایش در حکم بازار پایه را دارد!

بیشتر اینرا برایم تداعی میکند که در یک بازار خالی بی مشتری فقط صدای هیاهوی کاسبان شنیده میشود تا رونق بازار!

در هر صورت به نظرم اگر واقعا اراده ای بر رشد حقیقی بازار و نه شاخص سازی به روال همیشگی دوران هست همین شنبه باید شاهد قدرتنمایی اش در کلیت بازار باشیم و از شنبه نباید بازاری ضعیف و مردد و دو به شک را شاهد باشیم.

خلاصه اینکه تا 25 درصد رشد بازار که امیدوار هستم ولی به صعودهای خیره کننده شبیه سالهای گذشته هنوز نزدیک نشدم ...
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2025/12/10, 13:36.

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 716

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

شاخص و رشدش آخریم ملاک من در این بازار است ،
            بله این بازار خیلی خیلی خیلی به ما بدهکاره و ولی بدهکاریش به این معنا نیست که میخواد یا میتونه بدهی ما رو پس بده! مگر اینکه این بازار مکاره دغل بازارن را یک بازاری صادق و متعهد بشناسیم که عمرا چنین شخصیتی در متولیان این بازار نمیبینم!

من همیشه وزن خوشبینی ام نسبت به بدبینی ام سنگینی میکرد و خودم به شخصه دنبال وزنه هایی میکردم که در کفه خوشبینی ام بگذارم ،
            رفتار چند سهم شاخص ساز و همچنین برخی سهامهای کوچک را همزمان در نظر دارم ، هنوز در نحوه معاملات تردید و دودلی میبینم حتی همین امروز ، سرکوب میبینم و این رشد های شاخص تا اینجا تناسبی با نحوه معاملات و حجم هایی که زده میشود برایم ایجاد نکرده ، اصلا هنوز کلیت این بازار سه درصدی با این حجم مبناهایش در حکم بازار پایه را دارد!

بیشتر اینرا برایم تداعی میکند که در یک بازار خالی بی مشتری فقط صدای هیاهوی کاسبان شنیده میشود تا رونق بازار!

در هر صورت به نظرم اگر واقعا اراده ای بر رشد حقیقی بازار و نه شاخص سازی به روال همیشگی دوران هست همین شنبه باید شاهد قدرتنمایی اش در کلیت بازار باشیم و از شنبه نباید بازاری ضعیف و مردد و دو به شک را شاهد باشیم.

خلاصه اینکه تا 25 درصد رشد بازار که امیدوار هستم ولی به صعودهای خیره کننده شبیه سالهای گذشته هنوز نزدیک نشدم ...
            جناب کیوان با درود، قبل از هر چیز خدمت شما عرض میکنم که غرض از ادامه این بحث روشنگری است وبس.
            1- آیا رشد 14،870 واحدی یعنی 1/5% شاخص هموزن بنظر شما بی سابقه و تاریخی نیست؟ که صندوق همسنگ تازه به بازار آمده مفید( که ترکیب سهام شرکتهای هموزن میباشد) صف خرید بشود.
            2- آیا ورود 1400 میلیارد تومانی پول حقیقی به بازار بنظر شما اهمیت ندارد؟
            3- آیا با توجه به دو مورد بالا هنوز بازار را باید خواست و کار بزرگان و شاخص سازاها بدانیم، و ایجاد رینگ صادرتی و فروش محصولات فلزی به قیمت 90_100 دلار را بی تآثیر در این خریدها بدانیم، که این خود یکی از تغییرات عمده در روند اقتصادی و ..................خواهدشد.
            4- اینجا فقط سیاست خارجی پاشنه آشیل بازار است، ولی مجبور به پذیرش حقایق خواهند شد، چون مجبورند، چرا که ..........................
            آیا با عنایت به موارذ فوق نمیتوان بازار امروز را قدرتمندترین صعود شاخص آذر ماه بدانیم و بپذیریم که اعتماد نقدینگی به بازار به شکل محسوسی در حال افزایش است؟

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5150

جناب کیوان با درود، قبل از هر چیز خدمت شما عرض میکنم که غرض از ادامه این بحث روشنگری است وبس.
              1- آیا رشد 14،870 واحدی یعنی 1/5% شاخص هموزن بنظر شما بی سابقه و تاریخی نیست؟ که صندوق همسنگ تازه به بازار آمده مفید( که ترکیب سهام شرکتهای هموزن میباشد) صف خرید بشود.
              2- آیا ورود 1400 میلیارد تومانی پول حقیقی به بازار بنظر شما اهمیت ندارد؟
              3- آیا با توجه به دو مورد بالا هنوز بازار را باید خواست و کار بزرگان و شاخص سازاها بدانیم، و ایجاد رینگ صادرتی و فروش محصولات فلزی به قیمت 90_100 دلار را بی تآثیر در این خریدها بدانیم، که این خود یکی از تغییرات عمده در روند اقتصادی و ..................خواهدشد.
              4- اینجا فقط سیاست خارجی پاشنه آشیل بازار است، ولی مجبور به پذیرش حقایق خواهند شد، چون مجبورند، چرا که ..........................
              آیا با عنایت به موارذ فوق نمیتوان بازار امروز را قدرتمندترین صعود شاخص آذر ماه بدانیم و بپذیریم که اعتماد نقدینگی به بازار به شکل محسوسی در حال افزایش است؟
              درود ، البته که هدف همگرایی و اشتراک نظرهاست برای ورود و خروج به موقع و این نکته را هم یادآوری کنم که بنده فول سهم هستم و حتی اعتبارم هم فعال است و نقدینگی هم ندارم، پس مساله فقط نگاه و تصور من از روند هست.

1- قطعا شاخص هموزن از دیروز که سقف تاریخی اش را زد برای بسیاری از فعالان سیگنال ورود صادر کرده ، ایضا همین را بخواهم مبنا قرار بدم 90 هزار واحد بالاتر احتمالا باید همان محدوده رشد 25 درصدی باشد که گفتم و شکست آن به مراتب برایم مهمتر از زدن سقف فعلی اش هست.
              ا همین فرمان همینطور برویم بالا و رکورد های شاخص ها را یکی یکی بزنیم اما آیا این بازار 3 درصدی که حتی 3 درصدش هم گرد به پایین میشود و اکثرا سهم ها با دامنه های به طور متوسط 2.8 درصدی معامله میشوند که با این حجم مبناها هم حتی آنرا هم به طور کامل پر نمیکند کلیت سهامهای بازار به کجا میخواهند برسند؟ این چطوری ممکن است آن روندهای سالهای گذشته را تکرار کند ؟!

2- نمیتوان گفت که اهمیت ندارد ، هیچ چیزی مهمتر از قدرت ورود پول برای بورس نیست، نه اخبار ، نه فاند و نه تکنیکال ، فقط پول مهم هست ولی باید قدرت این پول را با قدرت پولی که در سال 98 ورود کرد و با مقیاس ارزش دلاری همانزمان نسبت به حالا سنجید تا معیار صحیحتری از بزرگی پول داشته باشیم.

3-شرمنده ، بنده هیچ روند اقتصادی را در سیستمی با اقتصاد ورشکسته متصور نیستم ، اوضاع اقتصادی بیرون مرزها مثل کامودیتی هایی که مثال میزنید مربوط به اقتصاد درونی ما که وجود ندارد نیست ، صرفا بهره مندی از یک فرصتی است که هیچ مدیریت یا کنترلی روی آن نداریم، اگر نعمتی هست بابت رحمت دیگران است نه تغییری در روند اینسو

4- اینرا که اصلا قبول ندارم ، اینها از نظر ذهن یک فرد منطقی و آگاه مجبور هستند نه از نظر زاویه نگاه خودشان چون آنها اصلا با چشم نمیبینند و با مغز فکر نمیکنند! آنقدر مثال هست که بتوان مقایسه کرد اینها شده فقط و فقط در ظاهر القا میکنند که میفهمند یا میخواهند کاری کنند ولی اینها کاری نخواهند کرد ، ذاتا ناتوان تر از آن هستند که تصور کنید فهمی از جبر داشته باشند، برخلاف نظر شما اتفاقا من سیاست سرکوب گرایانه داخلی را پاشنه آشیل بازار میدانم، هیچ اراده ای تا بحال برای اصلاح روند بازار در جهت رونق دادن آن داده نشده و به قول آن وزیر فشل اقتصاد ما (منظورش خودشان است!) در وضعیت جنگی هستیم و تورم افسار گسیخته و روند افزایشی دلار وقتی همینه که هست ، عدم اصلاح دامنه نوسان و حجم مبنای بورس هم همانی خواهد بود که از جنگ برای به یادگار مانده!

حقیقتا من دیگر نه به این بازار و نه گردانندگانش کوچکترین اعتمادی ندارم و مطمئن نیستم آیا آن بخشی را که از بورس خارج کرده بودم مجدد بازخواهم گرداند یا نه! 🙏

نظر

در حال کار...
              X