امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسد-ص
    ستاره دار(5)
    • Feb 2011
    • 706

سلام سبدسهام من شاوان غکورش شصدف شپاکسا وبملت وتجارت سمگا قزوین ثپردیس خموتور ختراک .. از40 روز پیش 12% سود

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1697

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
      امروز می خواستم سر خطی بزنم ! چنتا از نمادها که فکر می کردم صف سنگین داشته باشن بررسی کردم دیدم اصلا صف ندارن !

اگر دوستان قبول زحمت می کردن هر شب تعدادی نماد که صف خرید سنگین داشتن (و احتمال می دادن حالا حالا ها پا بر جا بمونه) را معرفی می کردن خوب بود ،

جناب گنجشک...شما تواین بازارسود هم میکنین؟؟؟....آخه دوست عزیز...کی سهم رو از صف خرید برمیداره؟؟؟....هنر تریدراینه که از صف فروش بخره...به صف خرید بده....قطعا این وسط باید از "صبراستراتژیک "...هم غافل نباشه....فاز معلمی برنداشتمها....فقط برام عجیبه...کسی باسابقه شما اینجوری استراتژی داره....سالهای اولی که "بورس میخریدم"...همین کارهارو میکردم...تهش همش ضرر بود....

نظر

• اسد-ص
        ستاره دار(5)
        • Feb 2011
        • 706

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
        سلام سبدسهام من شاوان غکورش شصدف شپاکسا وبملت وتجارت سمگا قزوین ثپردیس خموتور ختراک .. از40 روز پیش 12% سود
        امروزتا حالا 1% سود

نظر

• پیمان
          ستاره دار (1)
          • Sep 2020
          • 775

درود
          فروش اونیکس خرید بهپاک

نظر

• جان کافی
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 961

باسلام...
            خفنر
            دکپسول
            قابل بررسی...

نظر

• M.DALAHOO
              ستاره‌دار (2)
              • Apr 2022
              • 676

در اصل توسط جان کافی پست شده است View Post
              باسلام...
              خفنر
              دکپسول
              قابل بررسی...
              دیر شده، الان بهتر از اینها تو گروهای خودشون هست.

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 676

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
                امروز می خواستم از بین حسینا و کاسپین یکی را بخرم که نهایتا کاسپین خریدم در قیمت 1090 تومن ولی صف فروش شد! سگ تو روح و روانش! اصلا فکر نمیکردم اینطور بشه، تحلیلم ادامه روند صعودی بود! نمیدونم برنامه اش چیه! میخواد چیکار کنه در روزهای آینده!
                از اون طرف، حسینا تا +3% رفت و پایانی +2% خورد! لعنت به این وضعیت!
                از بین 2 سهمی که تحلیل کردم و فکر میکردم هر دو خوب باشن، یکی صف خرید، یکی صف فروش!
                هر دوی این سهام خوبند، ولی کاسپین حدود 3 ماهه در کورس رشد است و فعلآ در حال استراحت ولی حسینا تازه شروع به رشد کرده و p/I کمتری حدود 4/3 داره . ولی اگر بخواهی در حمل و نقلیها سهم بخری، من حآفرین را با p/i = 1/83 را پیشنهاد میدم که امروز حدود 92 میلیون در مثبت کامل معامله وبسته شد. شاد و تندرست باشید.

نظر

در حال کار...
                X