امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پیمان
    ستاره دار (1)
    • Sep 2020
    • 771

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

ببخشید، شما اطلاعات مالیش را بررسی فرموده اید؟ دیده اید که در سال گذشته از 366 ریال سود فقط 37 ؟ سود تقسیم کرده. اگر گزارشات مالی آنرا ندیده اید، بهتر است ببینید. ببخشید، قصد دخا لت نداشته و ندارم. فقط هدف من روشنگری است.
    درود جناب دالاهو
    از حس خوبی که در تذکر و هشدار دادید ممنونم. من صرفا از نظر تکنیکال و قدرت خریدار و اصلاح بیش از حد اقدام به خرید به قصد نوسان کردم .... البته اگر بازارش نوسان منو نگیره
    در هر صورت قطعیتی وجود نداره و بازار راه خودش رو میره...... بازم ممنون از شما

نظر

• rezasatari
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 580

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
      زاگرس که سهم خوبی است، ولی حیفت نیامد کچاد را براش بفروشید؟
      سلام جناب دالاهو اتفاقا نظر خودمم رو کچاد مثبته حقیقتش زاگرس رو مثبت فروختم و آلومینا خریدم فقط بدی این نماد اینه که با گزارش مالی عالی در باره فروش منتها نسیه میفروشه که برای یه شرکت خوب نیست منتظر دوتا

سهم سآبیک و خنورم که اگه فرصت داد وارد بشم هرچند خنور امروز آخرین فرصت ورود هستش

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 670

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post

سلام جناب دالاهو اتفاقا نظر خودمم رو کچاد مثبته حقیقتش زاگرس رو مثبت فروختم و آلومینا خریدم فقط بدی این نماد اینه که با گزارش مالی عالی در باره فروش منتها نسیه میفروشه که برای یه شرکت خوب نیست منتظر دوتا

سهم سآبیک و خنورم که اگه فرصت داد وارد بشم هرچند خنور امروز آخرین فرصت ورود هستش
        بگذریم، اشتباه کردی، سابیک نخر و اصلآ سیمان نخر، خنور اطلاعاتی ندارم، بجاش برو زراعت و کشاورزی مثل زفجر، زشریف، زفکا، زقیام و زکشت بخر. آلومینا را خرد خرد بخر، این گزارش برج هفتش خوب نبود، این شل بودن بازرارش بخاطر اینه، والا سهم بسیار خوب و ارزنده و تکی است، ضمنآ من موقعیکه دبی انجمن فرآوردهای بهداشتی، آرایشی و صنعتی بودم رفتم آنجا را باز دید کردم. شاد و تندرست باشید.

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1209

خرید سایاپا 481 ریال یک پله و خرید دلقما از صف فروش پله دوم

نظر

در حال کار...
          X