کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مثبت بودن بازار جهانی و رشد قیمت دلار، باعث شد صندوق ها همچنان مثبت باشند.. هر چند خفیف.
با توجه به انتظار قیمت ۱۳۵۰۰۰ تومنی دلار برای پایان سال و همچنین احتمال رشد طلای جهانی در آغاز سال نو میلادی، به نظر همچنان میشه انتظار رشد تقریبی ۱۵ درصدی برای صندوق های طلا داشت.
این بازدهی هر چی باشه، از بازدهی بازار بورس اطمینان بیشتری داره..
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
باستناد تحلیل بنیادی روزانه فارکس، طلا،و سهام آمریکا در 6 روز اخیر نقره 6 درصد صعود داشته، اما طلا حتی ا در صد ریزش داشته است! مرجع فاندامنتال فارکس و انس طلا، utoFX
توی بورس فعلا از طریق گواهی سپرده در بورس کالا میشه نقره خریداری کرد که البته قدری کار داره..خودم تا به حال نتونستم خرید کنم.
چون نیاز به باز کردن حساب وکالتی داره
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
چقدر ساختار جدید سایت روو اعصابه. قبلا خیلی بهتر بود. فک نکنم کسی دیکه رغبتی به فعالیت توی سایت داشته باشه. هم به دلیل اینکه خب بورس افتضاحه وضعیتش هم به دلیل ساختار گنگ و مبهم سایت قطعا خیلی ها دیگه اینجا نمیان. کاش به حالت قبلش برگرده حداقل. الان هیچی معلوم نیست.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
دوستان صاحب نظر در مورد طلا میشه نظرتون رو بفرمایید؟ آیا پایین میاد؟ که بتونیم توی اصلاح یا حتی شاید ریزش چند پله بخریم؟
درود رویا خانم
احتمال اصلاح مختصر وجود داره ولی با توجه به وضعیت اقتصاد و رشد نقدینگی و کسری بودجه وسایر متغیر ها روند فعلا رو به بالاست و گرم 6 تومن برای طلای 18 بسیار دور از تصوره.
در تایم روزانه گپهایی وجود داره..... شاید بهتر باشه پلکانی در این زونها خرید بشه .....محدوده 123,173,000 تا 124,484,000 و زون 118,343,000 تا 120,557,000 و زون 90,814,440 تا 98,619,510
البته من خودم صندوق طلا رو به خرید فیزیکی ترجیح میدم.
لطفا تحقیق بیشتری انجام دهید
جناب محسن؟ میشه شما نظرتون رو در مورد طلا بفرمایید؟
آیا طلا به گرمی 6 تومن ریزش می کنه؟
درود طلا تا پایان سال گرمی ۱۵ میلیون ... و سال آتی بالای ۲۰ میلیون هست... اگر ریتم فعلی حکومت ادامه دار باشه.... تا ۴ سال آتی طلا بالای ۱۰۰میلیون در هر گرم خواهدشد
نظر