توليدی كاشي تكسرام ( كترام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شانس
    عضو عادی
    • May 2011
    • 152

توليدی كاشي تكسرام ( كترام )

با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
    مدتی هست که دارم این سهم رو برسی میکنم و به صورت پراکنده از اساتید امر در موردش سوال میکنم
    به نظرم اومد شاید بد نباشه تاپیک مستقلی براش ایجاد بشه تا بتونیم به صورت متمرکز تر در مورد نکات تکنیکال فاندامنتالیش بحث و گفتگو کنیم
    از همه دوستان در خواست دارم تا در صورت داشتن اطلاعاتی در مورد سهم به رسم فروم نویسی اون رو با سایر دوستانشون در اشتراک بگذارند
    با توجه به این نکته که صرفا هدف این تاپیک بحث و برسی در مورد سهم است و نه جو دادن و یا تخریب بی جا
    [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

بسم الله
    چراغ اول را روشن کن ما هم در خدمتیم

نظر

• شانس
      عضو عادی
      • May 2011
      • 152

کترام 1.
      نکاتی در مورد معامله عمده شرکت در تاریخ 14/6/1390

در هفته گذاشته و طی یک معامله توافقی شرکت تکادو 10 بلوک 50 هزارتایی به قیمت 85 تومان ( به صورت خرد فوروشی و کاملا توافقی ) و یک بلوک 12.5 ملیونی به قیمت 130 تومن
      را در سامانه معاملاتی قرار داد که طبق برسی هایی که من از طریق خود شرکت انجام دادم خریدار بلوک فردی به نام اقای همتی بود که در پست های اینده به سوابق ایشون اشاره خواهیم کرد
      بنا بر صحبت هایی که من با مسئولین شرکت تکادو داشتم دو علت برای فروش شرکت وجود داشت
      1.شرکت تکادو شرکتی با تخصص در صنعت فولاد است و اشنایی کمی با صنعت کاشی و سرامیک دارند به همین دلیل از مدت ها پیش تصمیم گرفتند که سهام خود را در شرکت های صنعت کاشی واگذار کنند (شرکت گرانیت بهسرام یکی دیگر از شرکت های زیر مجموعه ی تکادو بدوه که در گذشته واگذار گردید و الان به شکوفایی کامل رسیده )
      2.یکی دیگر از اعوامل خروج تکادو عدم توانایی تامین نقدینگی جهت شرکت در افزایش سرمایه سهم که در سال گذشته توسط هیئت مدیره تصویب گردیده بود است
      ( در پست های بعدی به صورت مفصل در مورد ان توضیح خواهم داد )
      [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• شانس
        عضو عادی
        • May 2011
        • 152

کترام 2
        پیش بینی افزایش 116 درصدی سود عملایاتی کارخانه
        ( بیشترین میزان افزایش سود عمیلایتی در بین شرکت های کاشی سازی)
        مواردی که در ذیل به انها اشاره شده برگرفته از گزارش هیئت مدیره در سال 89 است که میتوان از انها به عنوان مهمترین عامل برای این پیش بینی اشاره کرد

مهمترین عامل
        حرکت شرکت به سمت تولید محصولات لعابدار و کالیبره

عوامل ثانویه
        الف . تولید سه محصول جدید ( پرسلان لعابدار براق و محصولات سوپر وايت)
        علاوه بر تنوع بخشی و توليد و طراحی 20 طرح جديد

پیش بینی افزایش سه برابر ی میزان صادرات به عراق

ب . تعطیلی واحد ساب قدیم با 160 نفر نیرو وتولید 3000متر مربع با هزینه تعمیرات نگهداری سرسام آور و خرید دستگاه ساب جدید با 7000 متر تولید و60 نفر نیرو باکیفیت بالا

ج.کاهش شدید قیمت تمام شده بخصوص سهم مواد اولیه (حدود 30 درصد )

د. قطع ارتباطهای مسیله دار تامین سقف اعتبار برای نمایندگی ها و اعضای هیئت مدیره قطع کامل رابطه با شرکت اسیا سرام ( صفحه 19 گزارش رد یف 14 )

ح . خريد يك دستگاه بسته بندي از طريق ريفاينانس که موجب کاهش هزینه ها تا میزان یک ملیارد تومان میشود ( به زودی در کارخانه نصب خواهد شد )
        آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2011/09/12, 12:32.

نظر

• خان عمو
          ستاره دار (1)
          • Feb 2011
          • 109

ما كه داريم يه چن تايي اميدوارم قيمتش بياد بالاي 100 تومن تا از ضرر در بيايم.
          [B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:

من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]

نظر

• شانس
            عضو عادی
            • May 2011
            • 152

نکاتی چند در مورد مهندس همتی( خریدار جدید بلوک شرکت )
            به نظر کارشناسان صنعت کاشی خرید بلوک تکادو توسط اقای همتی یکی از نکاتی است که در اینده باعث ارزش افرینی سهم میشود
            از نکات قابل توجه در مورد این فرد میتوان به مدیریت برجسته بیش از 15 ساله در صنعت کاشی
            و اشنایی کامل با این صنعت و نفوذ قابل توجه در شرکت تکادو و همچنین دلسوز بودن نسبت به شرکت دانست
            شنیده های ما حاکی از ان است که ایشون در حال رایزنی برای خرید بلوک دوم ( 13 ملیون باقی مانده در دست تکادو ) است
            از نکات جالب دیگر که مورد تایید مقامات شرکت قرار گرفته خریددستگاه
            بسته بندی فول اتماتیک از مدت ها پیش و به سفارش ایشون با وثیقه کردن ملک شخصی به جهت دریافت وام صورت گرفته ( در حالی که تکادو به شدت کار شکنی میکرد و همانطور که در گزارش هیئت مدیره امده شرکت بار ها و بارها مجبور میشده امکاناتش رو به رهن دیگر زیر مجموعه های تکادو به جهت تامین نقدینگی قرار دهد)
            این نکته زمانی بیشتر ارزش افرین میشود که نگاهی به تخصص هیئت مدیره که در جدول زیر قرار داد بیندازیم
            به طور مثال جناب حقیقی که که از طرف شرکت تکادو در راس هیئت مدیره قرار گرفته بودن
            در شرکت هایی چون نسوزآذر-فولاد افزا- مرغداري شهركرد نیز عضو هیئت مدیره بودن
            که عدم تخصص ایشون در زمینه کاشی یکی از عوامل پس رفت شرکت به حساب می امد
            امید میرود با توجه به تخصص جناب همتی این مشکل به زودی مرتفع شود

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

با بررسی روند کلی این گروه
              میتوان افق روشن اکثر این صتایع را برای سال 90 و 91 تصویر کرد
              شاید اگر همین کترام بتواند خود را از قیمتهای زیر 100 تومن رها کند در اینده نزدیک حرف برای گفتن زیاد داشته باشد
              اما نکته مه این است که روند سد اوری برخی از این شرکتها در کیان مدت جواب گو است و نمی توان از یک سهم این جایگاه رشد خیره کننده کوتاه مدت داشت

نظر

• شانس
                عضو عادی
                • May 2011
                • 152

تصمیم شرکت برای افزایش سرمایه و اماده سازی گزارش توجیهی
                شرکت در حال تدوین گزارش توجیهی افزایش سرمایه هست که احتمالا بعد از گزارش شش ماه و بلوک دوم صورت خواهد گرفت
                فکر کنم بهترین ماخذ برای رجوع گزارش هیئت مدیره باشه

یکی از مهمترین اقداماتی که میتواند باعث شکوفایی سهم شود افزایش سرمایه پیش روی سهم است
                این موضوع در گزارش هیئت مدیره 89 به صراحت اشاره شده و شرکت هم اکنون در حال تهیه گزارش توجیهی و ارائه ان به سازمان بورس است
                انتظار میرود این امر در زمان ارائه گزارش 6 ماهه به سازمان منتشر شود

با توجه به این که شرکت شامل ماده 141قانون تجارت میباشد و توانایی دریافت وام برای طرح های توسعه ای ندارد هیئت مدیره تصمیم به افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی و اورده سهامداران گرفته ( صفحه19 ردیف 7 )
                که این امر یکی از عوامل مهم در تصمیم گیری برای واگذاری بلوک 52 درصدی شرکت تکادو دانست
                از مجموعه اقداماتی که برای اماده سازی شرکت جهت افزایش سرمایه تا کنون صورت گرفته
                میتوان به افزایش300 صادرات( به دلیل این که صادات به کشور های خارجی به صورت نقد بوده ) به جهت افزایش میزان نقدینگی و کاهش میزان زیان انباشته سهم اشاره کرد

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

گفتنی هارو دوستان عنوان کردند.
                  به نظرم رشد مناسبی در انتظار سهم باشد منتها یکی از ضعفهای این شرکت شفافیت پایین ان است.
                  به طور مثال پیشبینی سود سال 90 را با تاخیر قابل توجهی ارائه داد! و هنوز گزارش 3ماهه در کدال نیامده است!
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• شانس
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 152

امروز خبری شنیدم که در صورت داشتن صحت فردا شاهد صف تویلی براش خواهیم بود
                    قول دادم خبر رو جایی نگم
                    اما فکر کنم نمودار ها به خوبی ما رو از اخبار پنهان سهم اگاه میکنه برای همینت نمودار اماده کردم که میدم خدمتتون دوستان خودشون برسی کنند

نظر

• شانس
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 152

الیوت
                      همانطو ر که در نمودار زیر نمایش داده شده روند سهم پایبندی بسیار خوبی به قواعد الیوت دارد
                      و به خوبی موج یک خودش رو در قالب یک 5 موجی ایمپالسی به پایان رسانده و با توجه به نمودار1
                      سهم پس از برخورد با فیبو 50 ریتریس موج 1 و واگرایی قوی در مکدی و ار اس ای ( نمودار 3 ) و از
                      طرفی تشکیل الگوی هارمونیک قدرتمند اکستریم بالیش انتظار میرود که به زودی وارد موج 3 بزرگ خود شود که پیش بینی میشود در صورت عبور از محدوده 107 روند سهم با فیبو 61.8 موج دو در محدوده 1138 با مقاومت مواجه شود
                      که در ان نقطه میتوان انتظار پایان موج 1 از 3 بزرگ و انتظار تشکیل الگوی هارمونیک بت و یا کرب را داشت

هارمونیک

همانطور که در مطالب قبل گفته شود سهم در پایان موج 2 خود قرار دارد
                      مطابق مطالب گفته شده توسط جناب اسکات کارنی در کتاب هارمونیک تریدینگ جلد دوم قابل پیش بینی ترین و ایده عالترین حالت برای پایان موج 2 تشیکل الگوی هارمونیک
                      همراه با واگرایی است که این واگرایی ها در نمودار 3 نمایش داده شده exterm bulishe harmonic
                      است که همانطور که در شکل نشان داده شده این الگو به زیبایی هر چه تمام در روند سهم شکل گرفته و سهم هم اکنون در حال انتظار برای صعود بعد از پایان الگو با هدف 61.8 موج به جهت تشکیل موج 1 از سه برابر با قیمت 113 است

واگرایی هفتگی
                      همانطور که در نمودار زیر نمایش داده شده سهم در حال تکیمل واگرایی مکدی و ار اس ای است
                      با توجه به چرخش سر اندیکاتور های در جهت مثبت این واگرایی رو میتوان کامل دانست و انتظار عکس العمل سهم نسبت به این واگرایی را داشت

نکته مهم در وضعیت روزانه سهم

همانطور که در شکل زیر مشاهده میشودسهم موفق شد خط روند نزولی بسیار مهمی که در تایم روزناه حضور داشت و خود را در در rsi نیز به اثبات رسانده بود بشکند
                      با توجه به این نکته که روند سهم همزمان میانگین 20 روزه و ممنوتم 0 را نیز رو با بالا شکسته
                      که خود سیگنال بسیار قوی برای معاملات به حساب ماید میتوان به شکست فوق بسیار امید داشت
                      در مباحث مربوط به ار اس ای این طور نقل شده که درصورتی که rsi از منطقه 50 عبور کند میتوان انتظار شتاب بیشتر در روند را داشت و مقاومت تئوریک بعدی رسیدن rsi به محدوده 70 است

نظر

• شانس
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 152

دوستان تا اونجایی که توانم بود سعی کردم مطالب سهم رو برسی کنم
                        خیلی دل سرد شدم که دیدم متکلم وحده هستم و کسی نظری در مورد این سهم نداد ...
                        انتظارم بیشتر تبادل اطلاعات بود
                        من تا جایی که توانستم تحقیق کردم و سعی کردم اطلاعاتی که موثق بود رو در اختیار دوستان قرار بدم
                        انشالله 2 نکته منفی در گزاراشات سهم هست که تا شب خواهم نوشت به امید سود اوری همه دوستان
                        آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2011/09/13, 17:16.

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

در اصل توسط شانس پست شده است View Post
                          دوستان تا اونجایی که توانم بود سعی کردم مطالب سهم رو برسی کنم
                          خیلی دل سرد شدم که دیدم متلکم وحده هستم و کسی نظری در مورد این سهم نداد ...
                          انتظارم بیشتر تبادل اطلاعات بود
                          من تا جایی که توانستم تحقیق کردم و سعی کردم اطلاعاتی که موثق بود رو در اختیار دوستان قرار بدم
                          انشالله 2 نکته منفی در گزاراشات سهم هست که تا شب خواهم نوشت به امیدو سود اوری همه دوستان
                          دوست عزیز سلام
                          هر تحلیلی زمان و پختگی خودش را می خواهد
                          تا زمانی که من نوعی بر روی سهمی بررسی نکرده باشم نمیتونم برای شما مطلبی بزنم
                          چرا که شاید این نظر برای تصمیم برخی تاثیرات زیادی داشته باشه
                          اگر دوستان در بحث مشارکت نمیکنند
                          بی توجهی نیست
                          زمان لازمه تا روند را بررسی کنند
                          شما در راه خود نه در یک سهم خاص مستمر باش
                          بازار خودش راهش را پیدا میکنه

ببخشید قضولی کردم
                          یا حق

نظر

• شانس
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 152

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                            دوست عزیز سلام
                            هر تحلیلی زمان و پختگی خودش را می خواهد
                            تا زمانی که من نوعی بر روی سهمی بررسی نکرده باشم نمیتونم برای شما مطلبی بزنم
                            چرا که شاید این نظر برای تصمیم برخی تاثیرات زیادی داشته باشه
                            اگر دوستان در بحث مشارکت نمیکنند
                            بی توجهی نیست
                            زمان لازمه تا روند را بررسی کنند
                            شما در راه خود نه در یک سهم خاص مستمر باش
                            بازار خودش راهش را پیدا میکنه

ببخشید قضولی کردم
                            یا حق
                            ممنون از حسن نظرتون
                            نوشته های شما و وحید 20 عزیز مهران گل بقیه دوستان بورسی همیشه برای من الهام بخش بوده و هست
                            من بازیگران سهم رو میشناسم چند بار دیدم مطالب تاپیک رو خوندن اما حاضر نشدن کوچکترین اطلاعاتی در اختیار دوستانشون قرار بدن خیلی ناراحت شدم انتقاد من نسبت به اون ها بود

نظر

• بابک خان
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 246

درود بر شانس عزیز
                              آقا من فکر میکنم بحث حرکتهای گروهی و خرید دسته جمعی یه کم باعث کم کاری بچه ها شده و زحمت بعضی از دوستان داره دو چندان میشه
                              البته من هنوز تازه کارم و فقط خواننده و مشارکتم هم در حد سوال از دوستان
                              من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

در حال کار...
                              X