این سهم هم از اون سهم های زیر خاکی که مستعد جهش قیمت هست و در 9 ماهه 91% پوشش eps داده /:)
لعابيران ( شلعاب )
Collapse
X
-
در بررسي حركتي سهم نشان از عدم عبور از مقاومت قوي خود دارد.اين مقاومت 477 تومان است كه تاكنون 2بار نتوانسته از آن عبور نمايد.وجود تصحيح تا محدوده حمايت خود در 400 نيز وجود دارد.هدف اول عبور از محدوده 450 و هدف بعدي عبور از 477 تومان است.انتظار است طي كمي استراحت از اين محدوده بور و به هدف بعدي در 520 تومان برسد.
نظر
-
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت لعابيران طی نامه شماره مورخ 1390/11/12 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1390/12/29 با سرمایه 35,000 میلیون ریال مبلغ 986 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاون كدوم بنيادي كاري بوده كه گفته شلعاب از لحاظ بنيادي مشكل داره...شلعاب مطمئنم ميتونه بالاتر از پيشبيني پوشش بده شلعاب يكي از شفاف ترين صورتاي مالي رو داره تغيير تو ترازنامه شركت واقعا عاليه موجودي نقدش حدودا 120 درصد افزايش پيدا كرده كه ميتونه سرمايه در گردش خوبي واسه شركت بسازه از اون ور مشكلي در تامين هزينه هاي ماليش نداره مهمتر از موجودي نقد اسناد دريافتني شركته كه اونم 20 درصد افزايش پيدا كرده شركت تونسته داراييهاشو 18 درصد افزايش بده كه عملا حقوق صاحبان سهامو افزايش داده اما يه نكته اي كه تو ترازنامه مشكوك ميزنه بدهيهاي جاري شركته كه يه دفه رشد 20 درصدي داشته كه به نظر من دستوري هست واسه تعادل ترازنامه...وارد صورتاي ماليش كه بشيم بهاي تمام شده معقولي ارائه كرده و نميتونيم انتظار تعديل تو اين سر فصلو داشته باشيم ...پس ميتونه با افزايش فروش اي پي اسشو تعديل كنه كه جمعو تفريقاي من عدد 100 رو نشون ميدهدر اصل توسط keyvan پست شده است View Postجالبه..همین امروز با یکی از دوستان بنیادی کار در مورد شلعاب بحث و بررسی می کردیم و ایشون هم نظری مشابه نظرات شما را داشتند. اگرچه از نظر تکنیکال در کوتاه مدت این سهم شاید در وضعیت اصلاحی قرار گرفته باشد اما اگر فاندامنتال انرا در کنار تکنیکال قرار دهیم در بلند مدت و حتی میاندمدت سهمی مناسب برای سرمایه گذاری میباشد.
http://codal.ir/Reports/Exports/nV9o...LOvQ%3d%3d.pdfمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سامان جان این عدد صد تومن جمع و تفریقای شما رو ، من خیلی موثق شنیده بودم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسامان جان این عدد صد تومن جمع و تفریقای شما رو ، من خیلی موثق شنیده بودم.....اون چيزي كه ازش ديده بودمو گفتم...در ضمن اين پست قديميه جديد نيست
آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/02/02, 18:04.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postولي باور كنيد من هيچ اطلاع رانتي نداشتم....اون چيزي كه ازش ديده بودمو گفتم...در ضمن اين پست قديميه جديد نيستوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Postسلام
دوستان تکنیکالی عزیز بنظرتون این سهم تا کجا اصلاح میکنه !؟؟
ممنون
فعلا که سهم رو مقاومت 417 حمایت خوبی داره. و اگر قرار به اصلاح باشه حمایت بعدیش هم 400 هست!
اما در حال حاضر من انتظار رشد سهم فعلا تا 475 را دارم! مگر اینکه باز من این گزارشو اشتباهی مثبت دیده باشم !!(الان ساده پیداش میشه ! )
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postبا این گزارش مثبتش که سهم باید بره بالا که ! اصلاح واسه چی؟!
فعلا که سهم رو مقاومت 417 حمایت خوبی داره. و اگر قرار به اصلاح باشه حمایت بعدیش هم 400 هست!
اما در حال حاضر من انتظار رشد سهم فعلا تا 475 را دارم! مگر اینکه باز من این گزارشو اشتباهی مثبت دیده باشم !!(الان ساده پیداش میشه ! )
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postبا این گزارش مثبتش که سهم باید بره بالا که ! اصلاح واسه چی؟!
منظور من هم از اصلاح این بود که بعد از چندین منفی آخر هفته ایا منفی دیگه هم از نظر تکنیکالی براش متصور هستید یا نه (یعنی همینی که گفتید ممکنه تا 400 برسه)
مرسیتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postلعاب ايران راحت امسال بالاي 100 سود مي سازه وتااخر سال 600 رو مي بينهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر