دوستان کسی خبری از فنورد و حقش نداره؟ بنده هر چه سعی کردم نتونستم با امور سهامشون صحبت کنم راجع به زمان بازگشایی... کسی تونسته خبری بگیره ازشون؟ ممنون
نوردوقطعات فولادي ( فنورد )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postالان با شرکت صحبت کردم
گفت که گزارش رو به بورس ارسال کردیم و احتمالا همین هفته باز میشه!
نظر
-
در اصل توسط علیرضا پست شده است View Postبا سلام . منم امروز صبح به شرکت زنگ زدم. گفتن حالا که نماد بسته هست eps رو بگین . بعد از کلی اصرار گفت بین 160 تا 170 ریال است.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
والا با این بازار خراب چند وقت اخیر، تمام امید جبران ضرر من همین فنورد هست که امیدوارم زودتر باز بشه.
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postخوب با این اوصاف باید شاهد حدود 80 درصد تعدیل باشیم! 50 درصدش رو می بخشیم برای اصلاح پی به ای سهم می مونه 30 درصد بقیش;) حالا با این اوصاف چند تا +8 در انتظار حقش هست؟>:d<
نظر
-
سرانجام گزارش فنورد در کدال قرار گرفت
تعدیل مثبت 84درصدی فنورد در کدال قرار گرفت و احتمالا فردا باز میشود
پیشبینی جدید 172ریال
فکر میکنم رکورد درصد تعدیل شکست.
اگر همون 175هم بازبشه و حق تقدم حدود 70 بازبشه(به خاطر تمدید فاصله کم میشه)کسانی که روز اخر حق رو خریدند بازدهی حدود 40درصدی میشه براشون
البته باید منتظر ماند و دید چطور بازمیشه.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2011/11/01, 16:21.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
تشکر ویژه از جناب وحید20 عزیز،من این خرید رو مدیون اعلام خرید ایشون تو تاپیک امروز چه کردید چرا هستم. امیدوارم مثل همیشه موفق و پرسود باشنلا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
-
بازگشايي نماد هاي معاملاتي غگرجي ، فنوال ، فنورد ، پلاست
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت هاي بيسكويت گرجي ، كارخانه هاي توليدي نورد آلمينيوم ، نورد و توليد قطعات فولادي و پلاستيران با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1390/12/29،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم (Auction)آماده انجام معامله مي باشند .إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
بازگشايي نمادمعاملاتي فنوردح
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي حق تقدم شركت نورد و توليد قطعات فولادي با توجه به بازگشايي نماد اصلي،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزيم (Auction) آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازارإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
حق تقدم یه کله رفت رو ۹۷۰ صف خرید ۳ میلیونی شد !
نظر
نظر