کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این ۴۵۰ ۵۰۰ تومان سودی که فلوله ساخته رو جدی نگیرید. نمیدونم چه جوری این دروغ به این بزرگی روشون شده دارن پخش میکنن!
هدفشون از پر کردن فضای مجازی از این دروغ چیه بر من پوشیده است. به نظر من بیشتر در جهت تخریب است.
معاملات سهم دست بازیگران سهم. دیگه به تکنیکال و کدال و شایعات کاری نیست. خلاصه جز چند تا سهمی که پروژه شده است. من هم که حدود ۱۸۰ با یک ترفند پیاده کردن
هنوز این فلوله قفل نشده / فعلا داره جمع میشه که خریداری سیر نشده که هیچ تازه پیش غذاشو خورده / حالا تا دسر و اخر شب وقت زیادی مونده
نمیخوام اینجا شلوغ بشه و هی الکی بیان تو دست پای خریدار ولی خب بعضی وقت ها ادم باید چراغ روشن کنه ثواب داره / اون پایین که خیلی گفتم از اینجا کمتر میگم تا اینکه کلا نگم دیگه و تابلو با همه حرف بزنه / خیلی ها میرسن میگن اقا خوب رشدی کرد حیف نخریدیم جا موندیم . من بگم به نظرم تازه از موج اولش جا موندی دوست من موج اصلی و ویرانگر سهم مونده، هنوز خیلی از راه این فلوله مونده تا بشه یه مثال سر کلاس های اموزشی از میزان رشد های انفجاری در بازار سرمایه
یادمون نره این شرکت دوتا کارخونه استراتژیک تولید لوله چدنی در خاورمیانه است که فقط 1000 میلیارد نقد زمین چهاردانگه اش مشتری داره ( زمین خالیش ) فرق داره با خیلی از شرکت های که سر جمع دارایی هاشون 200 میلیارد نیست و مارکت های برابر امروز فلوله دارند
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
جناب کاشان2 سلام
نوشته های این گروه وهیچ گروهی را ملاک خرید ویافروش قرار ندهید با وجود ارزندگی فلوله بخصوص با توافق احتمالی برجام
حتما جهت خرید این سهم بررسی های لازم رو از تمام جهات انجام بدید
بنده هنوز جای صدراهام میسوزه ودرد میکنه
یه شلی کردن چهانفر دو دل بفروشند / بعد از در دیوار ادم که یه روزم سهم نداشتند ریخته که حروج پول و .....
به اینها باید گفت کلاهتون سفت بچسبید ، بعد که مجدد فلوله شروع کرد روتون بشه بیاد حرف بزنید - یه لحظه با خودشون فک نمیکنن بازیگرای این سهم تا الان 2 میلیارد سهم خریدن چطور تونستن یه روزه با میانگین 180 تومن خالی کنن برند :)
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
اول) در خصوص زمین تپه سفید و کارخونه چهاردانگه
اعلام شد شرکت برنامه دارد زمین را بفروشد و به همین دلیل اقدام به رایزنی با شهرداری کرده تا نرخ عوارض را کاهش دهد.
در این راستا ۴۰درصد تخفیف اخذ شد و مبلغ پرداخت گردید.
شهرداری مخالفت کرده لذا پرونده به دادگاه رفت که رای بدوی به نفع شرکت صادر گردید و منتظر رای نهایی میباشد.
رقم عوارض در مقابل ارزش تقریبی زمین ها بسیار ناچیز تلقی میشود اما مدیران اصرار دارند که تخفیفات اخذ شده قانونی بوده است. به محض دریافت رای نهایی و مجوزها فروش زمین اعلام میگردد.
۲) شرکت اعلام داشته برنامه انتقال کارخانه شماره یک در دستور کار است. لذا مبلغ ۴۰۰میلیارد تومان بابت انتقال کارخانه برآورد گردیده است.
شرکت تصویب نموده این مبلغ از محل فروش زمین(بند اول) تامین گردد.
لذا مخارج سرمایه ای فوق از محل فروش زمین خواهد بود.
بنابراین شرکت باید افزایش سرمایه قابل توجهی از محل فروش زمین(سود انباشته و غیر عملیاتی) اعمال نماید.
۳)در خصوص نرخ های فروش صادراتی
مدیریت شرکت اعلام داشته در ادوار قبلی هر سه ماه افزایش نرخ اعمال میگردید.
اما از سال جاری هر ماه افزایش نرخ به مشتریان اطلاع داده شده است.
بنابراین تا پایان سال هر ماه شرکت افزایش نرخ صادراتی خواهد داشت.
تا این لحظه از ابتدای سال جاری سه بار افزایش نرخ اعمال گردیده است.
۲۱فروردین
۱اردیبهشت
۱۹اردیبهشت
لذا انتظار جهش نرخ های صادراتی را متصور هستیم.
در مجموع در این مجمع سه خبر و برنامه جالب توجه و مهم و بشدت اثرگذار به سهامداران اعلام گردید
فروش زمین
افزایش سرمایه از محل فروش زمین
افزایش نرخ شدید محصولات صادراتی
مجموعه سرمایه گذاری غدیر
مجموعه های همکار با وزارت نیرو
مجموعه معادن فلزات
معدنکاران٫ کارخانجات فولادی و حاضر در پروژه انتقال آب که بخش خصوصی محسوب میشوند.
نظر