نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

تو کدال چند صفحه بزنی عقب هست. تا 31/6 سود هر سهم روده 85 ریال که پوششه دیگه حتما. pe=5 رو با سود 450 ریالی در نظر بگیریم میشه قیمتش 225 یعنی 225 میارزه.
    البته قرار شد سهم ها رو زیر نظر بگیریم و به موقع وارد بشیم.
    ///

نظر

• sirwan
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 330

فملی برای فردا با توجه به قیمت جهانی مس وکف قیمتی فملی
      گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

حتاید هم در کف قیمت به سر میبره و بعیده زیر 250 بیاد. البته من 4 شنبه یه پله رو 260 خریدم دوباره اگه بتونم میخرم با توجه به اینکه معامله بلوکی کمتر از دو هفته دیگه انجام میشه. اونم به قیمت پایه هر سهم 657 که ممکنه رقابت برای خرید بلوک قیمت سهم رو بالاتر هم ببره
        تکنیکال این سهم رو هم یه نفر تو تالار بورس زد اینم لینکش : http://www.talarebourse.com/forum/sh...%AF-%29/page33
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/28, 19:22.
        ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

بیشتر سهم های معدنی فردا و پس فردا با اقبال بازار روبرو خواهند شد و دلیل آن هم رشد قیمت ها و رسیدن به حوالی فیمت های پیش از بحران می باشد.
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

نظر منم رو نوین بود که امروز یه نفر بهم گفت تعدیل منفی داره. شاید هم نداشته باشه. گزارشش هم جالب نبوده پس بیخیال خودشو سودش میشم.
            حتاید و غپینو و شفن رو هم مد نظر دارم. البته گروه معدنی هم معرفی شد.

خوب تا الان دوستان این سهم ها رو معرفی کردن : چافست(3206)- وبیمه(رو 902) -فولاد(2926)-- وغدیر(452)-فاراک (1717)-بکام (2313) - حتاید(2651)- غپینو (1518) - شفن (8910)

اینا انگار در کف قیمت هستن و نوسانی . حالا من اینا رو یه جا یادداشت کردم که خودم به موفع وارد یکیشون بشم. خالا شما بگید از اینا کدوم رو دوست دارید تو چه قیمتی بخرید. هر نفر هم اگه 3 تا گزینه رو اعلام کنه با قیمتی که منتظرشه میشه یه نتیچه ای گرفت تا اخر شب (-:

من نطرم روی فولاد با قیمت 280- حتاید 255-غپینو رو 145- البته منتظرحق زامیاد هم روی 51-52 هم هستم
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/28, 21:22.
            ///

نظر

• rezaafshari110
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 347

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
              میثم جان مشکل اینجاست که تو بازار منفی اکثرا نقد نیستیم. و اگرم نقد باشیم لحظه آخرین منفی را کسی نمیداند تا بهترین خرید را انجام دهد.
              الان من لپارس در سبدم دارم که تو کف قیمتی است. وبیمه ندارم و آن هم در کف قیمتی است.
              اگر لپارس نداشتم و الان میخواستم بین و بیمه و لپارس یکی را انتخاب کنم. قطعا وبیمه را انتخاب میکردم.
              پس پیشنهاد من برای شکار وبیمه میباشد.
              سلام کبری خانم
              میخواستم بدونم برمبنا چه تحلیلی وبیمه و لپارس رو تو کف میدونید؟
              حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
              همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• تصمیم کبری
                Banned
                • Jul 2025
                • 1197

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                سلام کبری خانم
                میخواستم بدونم برمبنا چه تحلیلی وبیمه و لپارس رو تو کف میدونید؟
                تو چارتشون همچین چیزی نشون میده. من بی تقصیرم.

نظر

• مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

سلام میثم جان، به شما تبریک میگم، تاپیک خوب و مفیدی ایجاد نمودید.

با انرژی مثبت زیادی که در وجود شما سراغ دارم مطمئناً دچار هیجان زیادی خواهم شد :)

ممنون و موفق باشید
                  یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
                    سلام میثم جان، به شما تبریک میگم، تاپیک خوب و مفیدی ایجاد نمودید.

با انرژی مثبت زیادی که در وجود شما سراغ دارم مطمئناً دچار هیجان زیادی خواهم شد :)

ممنون و موفق باشید
                    شما لطف داری تو همیچی سایتی با حضور این همه استاد و حرفه ای و نوسان گیر خیلی ریسک کردم این گفتگو رو ایجاد کردم چون همه صاحب نظر و استاد و صاحب سبک هستن و هر لحظه ممکنه مارو بپیچونن البته من رو حساب کمک اونا این گفتگو رو ایجاد کردم چون تو این سایت جمع حرفه ای ها جمعه.
                    من خودم دوست دارم بیشتر خواننده باشم تا بنویسم و از این جمع نهایت استفاده و سود رو بکنم. البته اگه اساتید سکان این گفتگو رو به دست بگیرن .
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

قیمت های 4 شنبه: چافست(3206)- وبیمه(رو 902) -فولاد(2926)-- وغدیر(4252)-فاراک (1717)-بکام (2313) - حتاید(2651)- غپینو (1518) - شفن (8910)
                      قیمت های دیروز : چافست(3209)- وبیمه( 878) - فولاد(2910)-- وغدیر(4239)- فاراک (1745)-بکام (2266) - حتاید(2644)- غپینو (1517) - شفن (8949)

شاید بشه گفت اونایی که سبز شدن رشدشون داره شروع میشه (یعنی داره فرصت خرید میده ) اما خیلی اروم قرمز ها هم که چشمک میزنن (یعنی هنوز میشه صبر کرد ) . فعلا بکام به نظر رو این قیمت خرید یه نوسان میده
                      فعلا در کمین میشینیم ببینیم چی میشه (-:
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/30, 08:02.
                      ///

نظر

• alielmi
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 36

سلام وخسته نباشيد ببخشيد مي خواستم بدونم بنظر شما زامياد وحق اون كف قيمتي نيستند وآيا يك نوسان ديگه تا 170و69 نمي دن ؟سوالمو هركس تواين تاپيك فعال جواب بده ممنون مي شم

نظر

• sherizk
                          عضو عادی
                          • Oct 2011
                          • 22

در اصل توسط alielmi پست شده است View Post
                          سلام وخسته نباشيد ببخشيد مي خواستم بدونم بنظر شما زامياد وحق اون كف قيمتي نيستند وآيا يك نوسان ديگه تا 170و69 نمي دن ؟سوالمو هركس تواين تاپيك فعال جواب بده ممنون مي شم
                          زامیاد در کف قیمتیش هست و خیلی کم ریسک.ولی بهترین خرید زمانی هست که 160 رو به سمت بالا بشکونه که هدفش رو می شه حداقل تا 190 دونست.
                          [B]

شیوه ی چشمش فریب جنگ داشت/ما ندانستیم و صلح انگاشیم

[/B]

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

قیمت های 4 شنبه: چافست(3206)- وبیمه(رو 902) -فولاد(2926)-- وغدیر(4252)-فاراک (1717)-بکام (2313) - حتاید(2651)- غپینو (1518) - شفن (8910)
                            قیمت های دیروز : چافست(3209)- وبیمه( 878) - فولاد(2910)-- وغدیر(4239)- فاراک (1745)-بکام (2266) - حتاید(2644)- غپینو (1517) - شفن (8949)
                            قیمت های یکشنبه : چافست(3,138)- وبیمه( 887) - فولاد(2,896) - وغدیر(4,222)- فاراک (1,766)-بکام (2,205) - حتاید(2,629)- غپینو (1,507) - شفن (8,956)
                            جالبه غیر از چافست و وبیمه بقیه سهام ها روندشون مثل دیروز بوده (-:
                            حالا من اگه بخوام فردا خریدی داشته باشم بکام میخرم چون حدود 4.89 درصد منفی شده و به نظر یه نوسان به میزانی که کم شده میده دلیلم هم اینه که تو بازار منفی این سهم بی دلیل اومده پایین و در صورتی که بازار مثبت بشه حداقل به قیمت قبلی بر میگرده حالا اگه فردا هم بازار و جو بازار منفی بود و بکام هم منفی بود چی کار کنیم؟ایا میشه خرید پله ای کرد؟؟؟ من اگه باشم فردا یه پله میخرم و در صورتی که بازهم بیاد پایین در روزهای بعد اضافه میکنم و میانگین رو میارم پایین تر.اما با سهم های دیگه چی کار کنیم؟؟ اگه این سهم نوسانشو داد خارج میشیم و روی بقیه سهم ها دوباره یکی رو برای نوسان انتخاب میکنیم و اگه اتحاب ما درست صورت بگیره تا مدت ها میشه روی همین چند تا سهم نوسان گرفت. اگه هم اشتباه انتخاب کردیم و بکام رو خریدم و نوسان نداد نوسان گیری ما اشتباه صورت گرفته (-: خلاصه اینکه نوسان گیری همینه دیگه (-:
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/30, 22:19.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

یکی از نوسان گیرهای خوب این سایت که بنده میشناسمشون(البته توی سایت ها) اقای وحید 20 هستن که نوسان های خوبی میگیرن . حالا من ازشون دعوت میکنم بیان و راه موفقیتشون رو برای ما بزارن که ما هم استفاده کنیم (-:
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

متاسفانه وحید جان به دلایل خاص خود که دلایل ایشان هم برای من هم قانع کننده بود نمیتونن در این گفتگو جضور داشته باشن و پیشنهادات خرید و فروش برای نوسان گیری بدن
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X