نوسان گیری های کم ریسک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

نوسان گیری های کم ریسک

با سلام خدمت تمامی دوستان هدف از ایجاد این گفتگو صرفا نوسان گیری است و نه سهامداری . من به شخصه اصلا نمیتونم سهامداری کنم و هدف از ایجاد این گفت و گو به دست اوردن سود روزانه حداقل 2.4 درصدی است .

من میگم با پیش بینی صف خرید + اینکه صف سهم چند روز طول میکشه به این سود میتونیم برسیم. البته این یکی از روش های نوسان گیری است و توی این گفتگو همه جور نوسان گیری انجام خواهد شد.

موفق و پر سود باشیم
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/27, 10:13.
    ///
  • hamid26967
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 416

سلام میثم جان . تاپیک خیلی خوبی ایجاد کردین امیدوارم دوستان کمک کنند بتونیم نوسان خوبی بگیریم
    لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• hamed89
      Banned
      • Jul 2025
      • 617

یادمه اقای پناهی تاپیکی مشابه همین زده بودند

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

البته روشم عوض شد بر مینای صف خرید نمیخوام معامله کنم چون بازار منفی شد و ریسکش زیاد شده. روش این شد که تو بازار منفی ما نقد میشینیم و سهام هایی رو زیر نظر میگیریم که دیگه افت زیادی کردن و محکوم به صعودن. یعنی روشی که من دوست دارم اینه که بیشتر در کف قیمت خرید کنیم . مثلا برای شنبه بیمه نوین دیگه فک میکنم روز اخر منفی خوردنشه البته من شنبه نقد نیستم و این رو مسپارم برای شما (-:
        پس اولین سهم برای شکار بیمه نوین (-: از طرف من معرفی شد.

خوشحال میشم دوستان دیگه هم سهام هایی که نشستن که تو قیمت های پایین تر بخرن رو معرفی کنن .
        حالا چند تا شرکت دیگه رو میگم که منتظرم تو قیمت های پایین تر بخرم .

پس قرار این شد که بریم به شکار سهام حتی اگه شده یه هفته معامله نکنیم (-:
        ///

نظر

• تصمیم کبری
          Banned
          • Jul 2025
          • 1197

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          البته روشم عوض شد بر مینای صف خرید نمیخوام معامله کنم چون بازار منفی شد و ریسکش زیاد شده. روش این شد که تو بازار منفی ما نقد میشینیم و سهام هایی رو زیر نظر میگیریم که دیگه افت زیادی کردن و محکوم به صعودن. یعنی روشی که من دوست دارم اینه که بیشتر در کف قیمت خرید کنیم . مثلا برای شنبه بیمه نوین دیگه فک میکنم روز اخر منفی خوردنشه البته من شنبه نقد نیستم و این رو مسپارم برای شما (-:
          پس اولین سهم برای شکار بیمه نوین (-: از طرف من معرفی شد.

خوشحال میشم دوستان دیگه هم سهام هایی که نشستن که تو قیمت های پایین تر بخرن رو معرفی کنن .
          حالا چند تا شرکت دیگه رو میگم که منتظرم تو قیمت های پایین تر بخرم .

پس قرار این شد که بریم به شکار سهام حتی اگه شده یه هفته معامله نکنیم (-:
          میثم جان مشکل اینجاست که تو بازار منفی اکثرا نقد نیستیم. و اگرم نقد باشیم لحظه آخرین منفی را کسی نمیداند تا بهترین خرید را انجام دهد.
          الان من لپارس در سبدم دارم که تو کف قیمتی است. وبیمه ندارم و آن هم در کف قیمتی است.
          اگر لپارس نداشتم و الان میخواستم بین و بیمه و لپارس یکی را انتخاب کنم. قطعا وبیمه را انتخاب میکردم.
          پس پیشنهاد من برای شکار وبیمه میباشد.

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

پیشنهاد من فولاد و غدیره
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20667

سهام هایی که پیشنهاد میدید تا اخر شب همه رو تو یه مطلب میزاریم بعد بررسی میکنیم که کدم بهتره. ممنون از همه دوستان (- : فعلا نوین- وبیمه-فولاد- وغدیر

فقط دوستان قیمت که دوست دارن بخرن و هدف قیمتی رو هم که براش در نظر میگیرن اگه اعلام کنن خوب میشه.

اگه کف قیمت سهم پیشنهادی رو اعلام کنید خیلی بهتر میشه نوسان گرفت و ریسک سهم میاد پایین مثلا تصمیم کبری کف وبیمه رو چند در نظر گرفتی؟؟؟؟؟ به نظرت خیلی رشد نکرده تو این مدت؟؟؟
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/28, 13:54.
              ///

نظر

• hamed89
                Banned
                • Jul 2025
                • 617

چافست و فاراک من تو سبدم دارم
                و جفتشون قیمتای خوبی دارند الان

نظر

• سپه
                  كاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 790

بکام پیشنهاد منه
                  البته من خودم از 260 شوع به خریدش کردم
                  یه منبع موثق هم به من پیشنهاد خرید کردنش تو قیمتای زیر 230 رو داد ( منبع موثق ام رو هم نمی تونم بگم کی ویا چه سایتی بود:d)
                  هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• تصمیم کبری
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 1197

کف وبیمه را 880 ریال در نظر گرفتم و قیمت خروج را 1050 ریال.
                    میثم جان بیمه نوین خودت را هم کف و سقفشو اعلام کن.
                    آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2011/10/28, 14:52.

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                      بکام پیشنهاد منه
                      البته من خودم از 260 شوع به خریدش کردم
                      یه منبع موثق هم به من پیشنهاد خرید کردنش تو قیمتای زیر 230 رو داد ( منبع موثق ام رو هم نمی تونم بگم کی ویا چه سایتی بود:d)
                      به نظرم ي عده با علم به اينكه گزارشه شركت خوبه دارن مي خرند ولي فعلا گزارشو نمي دن تا خريد اقايون تموم بشه
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

بیمه نوین 16 مهر عرضه شده و کف قیمت هم کف قیمت 4 شنبه بود بو شنبه اگه منفی بشه کف قیمت قیمت شنبه خواهد بود .
                        البته تا الان نگاهی به گزارش جدیدش نکردم . شاید گزارشش رو بد اعلام کرده که در غیر این صورت فرصت خریده.
                        الان که نگاه کردم 85 ریال فک کنم پوشش داده و پیش بینی درامد سهم رو نمیدونم چنده.
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/28, 15:09.
                        ///

نظر

• تصمیم کبری
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1197

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          بیمه نوین 16 مهر عرضه شده و کف قیمت هم کف قیمت 4 شنبه بود بو شنبه اگه منفی بشه کف قیمت قیمت شنبه خواهد بود .
                          البته تا الان نگاهی به گزارش جدیدش نکردم . شاید گزارشش رو بد اعلام کرده که در غیر این صورت فرصت خریده
                          میثم جان تو دو هفته چطوری کف قیمت برای سهم پیدا کردی عزیز من؟!
                          گزارش سهم را هم نخوندی!
                          رو چه حساب و کتابی این سهمو بعنوان شکار معرفی کردی .
                          اامیدوارم از دست من دلخور نشی میثم جان.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

فک میکنم یه نوسان بده فردا و صف فروشش سریع جمع میشه دیگه براساس تجریه بود این یکی حالافردا و پس فردا ببینیم چی میشه (-: اینجا سهم ها برای نوسان گیری معرفی میشه و نه برای نگهداری حالا ببینیم فردا این سهم چه میکنه.
                            شابد من اشتباه کردم. ولی هنوز که نخریدیم ولی یه پیش بینی بود(-:
                            کف سهم رو من 5 درصد پایین تر از قیمت روز 4 شنبه یعنی 5 منفی فردا در نظر گرفتم .
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/28, 15:23.
                            ///

نظر

• تصمیم کبری
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 1197

میثم جان برای امسال 450 ریال سو پیش بینی کرده.( با لحاظ کردن افزایش سرمایه) 3 ماهه تنها 33 ریال پوشش داده . شش ماهه را دیگه نتونستم بیابم چقدر پوشش داده.( اخه 49 صفحه گزارش را باید بگردیم تا پیداش کنیم!)

نظر

در حال کار...
                              X