سرمایه گذاری بوعلی ( وبوعلی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

به نظر می رسه هیچکی غیر من ازینا نداره
    امروز نگاه می کردم ، انگار از این هفت هشت سالی که باهاش هستم یه بار هم افزایش سرمایه نگرفتم ، قیمتش هم که همونه.
    انگار باید آوای الوداع سرداد
    مخصوصا اینکه هیچ خبری ازش تو هیچ تالاری نیست
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

کسی حرف تازه ای از این سهم واسه گفتن نداره؟
      دور از جون دوستان و دور از اینجا....انگار که نصف شب اومده باشم قبرستون!
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
        کسی حرف تازه ای از این سهم واسه گفتن نداره؟
        دور از جون دوستان و دور از اینجا....انگار که نصف شب اومده باشم قبرستون!
        سلام
        سهم در یک بازده چند روزه حدود 15% رشد کرد و امروز فروش توسط 3 سهامدار عمده شرکت یعنی کشیدن ترمز سهم
        مجدد تا محدوده 155 پایین میاد

نظر

• rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

شنیده های بازار: برنامه فروش زمین و برخی از املاک در وبوعلی،عبور خالص ارزش داراییهای هر سهم از 250 تومان و قابلیت افزایش قیمن سهم تا سطوح 176 تومانی.
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

با توجه به بهبود اوضاع بنيادي و سرمايه گذاري بالاي اين شركت در صتعت ساختمان انتظار ميرود رشد قيمتي اين سهم ادامه دار باشد . شنیده ها از تعدیل بالای 50 تومان در بوعلی می باشد .

نظر

• rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

"وبوعلی" در عملکرد 6 ماهه

شرکت سرمایه گذاری بوعلی با 80 میلیارد تومان سرمایه اطلاعات و صورت های مالی میاندوره ای 6 ماهه منتهی به 31 مرداد 92 را منتشر کرده است.

"وبوعلی" برای هر سهم مبلغ 266 ریال سود خالص محقق کرده در دوره 6 ماهه از افزایش 113 درصدی سود حاصل از سرمایه گذاری، کاهش 11 درصدی جمع درآمدها، افزایش 51 درصدی سود عملیاتی و 54 درصدی سود خالص هر سهم نسبت به دوره مشابه سال مالی گذشته خبر داده است.

گفتنی است این شرکت در دوره 6 ماهه مورد بررسی به 13 درصد سود خالص دست یافته و این در حالی است که "وبوعلی" در دوره مذکور 53 میلیارد تومان از سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس خریداری کرده است.

نظر

• rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

وبوعلی و واگذاری برخی دارایی ها

بخشی از پرتفوی بورسی شرکت سرمایه گذاری بوعلی به سهام شرکت های گروه ساختمانی اختصاص دارد و این مجموعه بورسی در نظر دارد منابع سرمایه گذاری شده در این گروه را در راستای ادامه فرآیند اصلاح پرتفوی بورسی خود طی یک سال آینده به صنایع محوری مورد نظر که شامل صنایع کانی های فلزی، فلزات اساسی ، پتروشیمی، فرآورده های نفتی و پالایشگاهی است تزریق کند. بسیاری از شرکت های فعال در صنایع نامبرده از لحاظ بنیادی در وضعیت مناسبی به سر می برند و در گزارش های منتهی به آخر شهریور ماه سال جاری انتظار پوشش مناسبی از سودهای اعلام شده، می رود . چهار صنعت مذکور بیش از 60 درصد از سرمایه گذاری های بورسی این شرکت را تشکیل می دهد.

مدیر سرمایه گذاری های شرکت سرمایه گذاری بوعلی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: ارزش بازار پرتفوی بورسی "وبوعلی" با رشد بیش از 90 درصدی نسبت به سال گذشته، 76 میلیارد تومان است که بخشی از این رشد در نتیجه واگذاری دارایی های خارج از بورس و تخصیص منابع حاصله به سبد سرمایه گذاری های بورسی رخ داده است.

مهدی اسکندری در ارتباط با وضعیت پرتفوی بورسی شرکت ابراز داشت: با توجه به اینکه برخی تصمیم ها و قوانین دولت قبل، توسط دولت جدید در حال بازبینی و تغییر بوده و اقداماتی نیز جهت بهبود وضعیت تولید و صادرات شرکت در حال پیگیری است، می توان چشم انداز مناسبی را پیش روی بازار سهام متصور بود. برهمین اساس "وبوعلی" در نظر دارد سهم سرمایه گذاری های بورسی خود را از کل سرمایه گذاری ها از میزان فعلی 63 درصد افزایش دهد و در این بین به دنبال واگذاری بخشی از سرمایه گذاری های خارج از بورس از جمله ساختمان خیابان گاندی می باشد.

وی به وضعیت مناسب پرتفوی بورسی "وبوعلی" اشاره کرد و گفت: علاوه بر این، با کاهش ریسک سیستماتیک بازار بورس به دلیل کاهش التهابات و تنش های سیاسی- نظامی منطقه ای و نیز چشم انداز اخذ نتیجه مثبت از مذاکرات هسته ای در هفته های آتی، می توان به رشد عمومی بازار امیدوار بود.

این مقام مسئول در ارتباط با وضعیت سرمایه گذاری های غیر بورسی شرکت اظهار داشت: سرمایه گذاری در شرکت های پتروشیمیران و نیز سرمایه گذاری نیروگاهی ایران" سنا" بیشترین حجم پرتفوی غیر بورسی را تشکیل می دهند که شرکت پتروشیمیران طی دو سال گذشته رشد مناسب سودآوری را تجربه کرده و انتظار آن می رود که رشد سودآوری آن طی سال جاری ادامه داشته باشد.

مدیر امور سرمایه گذاری های شرکت سرمایه گذاری بوعلی افزود: امیدواریم با تحولات رخ داده در وزارت نیرو، شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی ایران نیز با دریافت مطالبات خود از توانیر، در سال های آتی از لحاظ عملیاتی از وضعیت مساعدی برخوردار گردد.

اسکندری در ارتباط با برنامه های شرکت جهت عرضه سهام شرکت های خارج از بورس در فرابورس تصریح کرد: سهامدار عمده شرکت پتروشیمیران، شرکت پتروشیمی اراک است که در صورت وجود برنامه هایی جهت عرضه سهام این شرکت در فرابورس، "وبوعلی" نیز همکاری های لازم را با سهامدار عمده خواهد داشت.
                وی در پایان به آخرین رقم خالص ارزش روز هر سهم "وبوعلی" به مبلغ 230 تومان اشاره کرد و در ارتباط با سود حاصل از فروش سرمایه گذاری های آن عنوان کرد: طبق گزارش های عملکرد شش ماهه اول سال جاری، سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها بالغ بر 70 میلیارد ریال بوده و این شرکت در این دوره موفق به تحقق EPS 272 ریالی شده است. شرکت سرمایه گذاری بوعلی با 80 میلیارد تومان سرمایه اطلاعات و صورت های مالی میاندوره ای 6 ماهه منتهی به 31 مرداد 92 را منتشر کرده است.

"وبوعلی" برای هر سهم مبلغ 266 ریال سود خالص محقق کرده در دوره 6 ماهه از افزایش 113 درصدی سود حاصل از سرمایه گذاری، کاهش 11 درصدی جمع درآمدها، افزایش 51 درصدی سود عملیاتی و 54 درصدی سود خالص هر سهم نسبت به دوره مشابه سال مالی گذشته خبر داده است.
                گفتنی است این شرکت در دوره 6 ماهه مورد بررسی به 13 درصد سود خالص دست یافته و این در حالی است که "وبوعلی" در دوره مذکور 53 میلیارد تومان از سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس خریداری کرده است.

نظر

• محمد ساده
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 934

پ بر ای دو...جالبه...
                  همچنان با سهم هستیم...
                  وامیدوارم بازی کثیف بانک دی و زیر مجموعه هایش تمام شده باشد...(البته با نزدیکی به ÷ایان سال مالی تمام شده و میشه)

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                    پ بر ای دو...جالبه...
                    همچنان با سهم هستیم...
                    وامیدوارم بازی کثیف بانک دی و زیر مجموعه هایش تمام شده باشد...(البته با نزدیکی به ÷ایان سال مالی تمام شده و میشه)
                    بانک دی و زیر مجموعه هایش اصلا بازی بلد نیستن .. یک مجموعه فشل و از هم پاشیده که با معاملات صوری سود های واهی شناسایی میکنند!
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• mohsen kaveh
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 474

حيفه اين تايك بره صفحه چهارم. بازي سهم داره شروع ميشه.:x
                      من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• h.b
                        عضو جدید
                        • Mar 2013
                        • 16

شرکت: عمران ومسکن آباد دي

شركت عمران و مسكن آباد دي يكي تز زير مجموعه هاي غير بورسي وبو علي است با سرمايه 5 ميليارد ريال وبوعلي مالك 4,999,750 سهم آن تقريبا 100 درصد ميباشد!!

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای6 ماهه منتهی به1392/05/31(حسابرسی شده)

شركت توي شش ماهه به ازاي هر سهم 80654 ريال ساخته !! با توجه به سرمايه 80 ميليارد توماني وبوعلي ميشه تقريبا به ازاي هر سهم 50 تومان!!

نظر

• mohsen kaveh
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 474

در اصل توسط h.b پست شده است View Post
                          شرکت: عمران ومسکن آباد دي

شركت عمران و مسكن آباد دي يكي تز زير مجموعه هاي غير بورسي وبو علي است با سرمايه 5 ميليارد ريال وبوعلي مالك 4,999,750 سهم آن تقريبا 100 درصد ميباشد!!

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای6 ماهه منتهی به1392/05/31(حسابرسی شده)

شركت توي شش ماهه به ازاي هر سهم 80654 ريال ساخته !! با توجه به سرمايه 80 ميليارد توماني وبوعلي ميشه تقريبا به ازاي هر سهم 50 تومان!!
                          پرتفوی غیربورسی بوعلی محشره برای نمونه صورتهای مالی پترو شمیران که در ان بوعلی مالک 7درصدی است(سود هر سهمش ر. به 467 تومان تعدیل داده است) وصد البته شاارک سهامدار عمده است

نظر

• mohsen kaveh
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 474

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post
                            حيفه اين تايك بره صفحه چهارم. بازي سهم داره شروع ميشه.:x
                            تکنیکال سهم تازه داره قشنگ میشه:.thumbsupsmileyanim

نظر

• mohsen kaveh
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 474

کدهای شخصیشون پر بشه دیگه این حقوقی از این دست ودلبازیها نمیکنه. توی بازار منفی عیار سهم مشخص میشه/:.Heart.:/

نظر

• mohsen kaveh
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 474

اسم کاپیتان نمو عزیزکه میاد واسه من بسه/:.Heart.:/ مجدد بدون محدودیت دامنه نوسان( علی الرغم حذف معاملات گروهی )ارادتمندم:D:x

نظر

در حال کار...
                                X