کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بوعلی روی حمایتش در حال معامله است
شاید امروز آخرین منفیش بوده
با سلام جناب مسلم
در پستهای قبلیتون عنوان کرده بودید که وبوعلی آینده خوبی داره اگر زیر 905 نیاد (5.7.90) ،
به هر حال دوشنبه گذشته به زیر محدوده ای که اعلام کرده بودید رفت و مجدداً
خودش رو کشید بالا و در حال حاضر روی 930 معامله میشه.
می خواستم سئوال کنم که آیا از نظر تکنیکال شمارش موج به هم نخورده؟
آیا در این روند سهم امیدی به صعود سهم هست و یا اینکه می خواهد کف سهم رو تثبیت کنه؟
با توجه به وجود الگوی شمعی چکش در پایان معاملات امروز و برخورد به خط روند مقاومت کوتاه مدت در معاملات شنبه آینده،
در صورت عدم توانائی عبور از این مقاومت ، احتمال دارد در معاملات روزهای آینده کف 905 را مجدداً ببیند.
از دوستان تکنیکالیست لطفا بوعلی رو هم یه بررسی کنند.
فردا به نظرم روز سختی رو در پیش داره چون دفعه قبل هم تقریبا در عبور از این قیمت ناکام موند.
هرچند گزارش خوب در پیش داره ولی احتمالا عرضه زیاد داشته باشیم فردا.
طي تماسي كه با امور سهامش گرفتم مجمعش تا اخر اين ماه بر گزار ميشه بر خلاف سالهاي گذشته امور سهامش به من گفت ما 34 ساختيم شايد با ازاد كردنه كاهش ذخيره ها به 42 رسيدن
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
طي تماسي كه با امور سهامش گرفتم مجمعش تا اخر اين ماه بر گزار ميشه بر خلاف سالهاي گذشته امور سهامش به من گفت ما 34 ساختيم شايد با ازاد كردنه كاهش ذخيره ها به 42 رسيدن
البته طبق مصاحبه ای که در سایت .... قرار گرفته 295 ریل محقق شده که اون 43 تومان رو با جمع سود انباشته اعلام کردن
البته تا گزارش کدال نیاد نمیشه قطعی گفت
از دوستان تکنیکالیست لطفا بوعلی رو هم یه بررسی کنند.
فردا به نظرم روز سختی رو در پیش داره چون دفعه قبل هم تقریبا در عبور از این قیمت ناکام موند.
هرچند گزارش خوب در پیش داره ولی احتمالا عرضه زیاد داشته باشیم فردا.
سلام
وحید جان همونطور که خودتان نوشتید روز سختی داره من این سهم رو دارم تعدادش الان کمه روزی که علی محمدی و عیسی رضایی اوردنش بالای 70 دارم توش هم نوسان گرفتم
سهم چند روز کاری اینده اگر بتونه بالای 110 تثبیت بشه سهم میان مدت رشد بسیار خوبی میکنه
این هم نمودار سهم دوتا مقاومت داره ببینیم میشکونه (نواحی سرخ رنگ شده )یا نه چند روز قبل هم گفتیم زیر 90 نمیتونند تثبیت کنند ظاهرا سهم رو اذیت میکردند تا تعداد بخرند
مشکل سهم شناور آن است همانطور که دوستان فرمودند در این قیمت عرضه زیاد می شود احتمال دارد یک مدت قیمت بین 95 تا 98 بازی کند و این فاصله را کامل پر کند وبعد با قدرت ازاین مقاوت رد شود.
البته طبق مصاحبه ای که در سایت .... قرار گرفته 295 ریل محقق شده که اون 43 تومان رو با جمع سود انباشته اعلام کردن
البته تا گزارش کدال نیاد نمیشه قطعی گفت
با درود
لطفاً لینک این مصاحبه را درج بفرمایید.
باسپاس
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
در پستهای قبلیتون عنوان کرده بودید که وبوعلی آینده خوبی داره اگر زیر 905 نیاد (5.7.90) ،
به هر حال دوشنبه گذشته به زیر محدوده ای که اعلام کرده بودید رفت و مجدداً
خودش رو کشید بالا و در حال حاضر روی 930 معامله میشه.
می خواستم سئوال کنم که آیا از نظر تکنیکال شمارش موج به هم نخورده؟
آیا در این روند سهم امیدی به صعود سهم هست و یا اینکه می خواهد کف سهم رو تثبیت کنه؟
با توجه به وجود الگوی شمعی چکش در پایان معاملات امروز و برخورد به خط روند مقاومت کوتاه مدت در معاملات شنبه آینده،
در صورت عدم توانائی عبور از این مقاومت ، احتمال دارد در معاملات روزهای آینده کف 905 را مجدداً ببیند.
سلام و عذز خواهی برای تاخیر چون ندیده بودم و همین الان سوال شما رو دیدم
بله موج شماریش به هم خورده و باید یه بار دیگه از نو آنالیزش کرد
جایی که چند روز پیش ازش برگشت کف کانال سهم بوده که خرید خوبی بود با دید نوسانگیری
اما برای سهامداری روی یک سهم یک چارتیست باید بتونه افق روشنی از اون رو پیشبینی کنه که افت و خیزهای احتمالی درش مشخص باشه
و با توجه به اینکه موج شماری سهم عوض شده من فعلا نظری در موردش ندارم تا دوباره بررسی بشه
نظر