صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

ببین زیر خاکی ما چه تعدیلی داد تو 9 ماهه 324 تومن سود ساخت !!!!!!!!!!!!!!!111
    ولی چه فایده که عرضه سهامداری باهاش رو نداشتم ;) خدایاااااااااا سود این سهم هم از کفم پریییییییییییید ای کاش انلاین ساخته نمیشد که ما اینقدر نوسان نگیریمممممممممممممممممم.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      نگاهی به صورت های مالی :
      1- اولین پیش بینی در امد هر سهم : 1580 ریال سود انباشته سهم در این گزارش 666,068
      2-پیش بینی درامد هر سهم بر اساس گزارش 3 ماهه : 1580 پوشش 21 درصد البته این شرکت تو سه ماهه تعمیرات داشته وطی تماسی که من با امور سهام داشتم تعمیراتش تا پایان اردیبهشت تموم شده.

3-اما گزارش 6 ماهه : درامد هر سهم نسبت به 6 ماهه پارسال 47 درصد رشد داشته. اما از 1580 ریال پیش بینی در 6 ماهه 1317 ریال رو پوشش داده یعنی حدود 83.3 درصد پیش بینیشو تو 6 ماهه پوشش داده.

امسال فک نکنم زیر 300 سود بسازه . باید ببینیم چند باز میشه البته پیشبنی درامد سهمشو باید ببینیم چقدر تعدیل میده که هنوز تو کدال نیومده.نرخ یورو هم که امروز 1838 دتومن بوده و از این محل هم میتونه تعدیل های خوبی بده (-:
      من از 1 مهر تا 20 مهر هر روز چند تایی میخریدم و تا مجمع باز هم اضافه میکنم هدفم گرفتن سود مجمع و انباشته با همه (-: ببینیم چی میشه دیگه
      اخه پسر تو که میدونستی بالای 300 میسازه چرا فروختییییییییییی سهم با میانگین 1150 تومن رو
      ///

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

به احتمال قوی امسال بالای 420 تومان سود میسازه

من که تک سهم شیران هستم

فکر کنم بالای 2500 تومان باز بشه

تبریک میگم به همه سهامدارانش

ضمنا" از شخارک جا نمونند اونهایی که موفق به خریدن این سهم نشدند
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Fmoradi
          كاربر فعال
          • Nov 2011
          • 279

سهم زير ٢٠٠٠ تومن باز ميشه و اين اعداد اغراق اميزه

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

اولا" امکانش خیلی کمه جناب مرادی که زیر 2000 باز بشه
            سهمی که 550 تا 570 تومن سود میسازه مگر میشه زیر 2000 تومن باز بشه؟
            شما چند ساله تو بورسی که داری این حرفو میزنی؟
            شپدیس که اصلا" قابل مقایسه با این نیست الان قیمتش حدود 2900 تومنه اونوقت شما میگید شیران زیر 2000 باز میشه؟!!!!!!!!

سود انباشتشو نگاه کردی؟

یقینا" بالای 2500 تومن بازگشایی خواهد شد

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

تحولی که بازاری مثبت را رقم خواهد زد؟

بازار در حالی آغاز شده که اندک صف های خرید موجود نیز با تهدید عرضه ها روبرو شده و برخی صف ها مورد عرضه قرار گرفته اند. این در حالی است که گزارش 9 ماهه صنایع شیمیایی ایران می تواند پدیده بازار امروز باشد و منشا تحولاتی زیادی شود. این شرکت که پوشش بی نظیری اعلام کرده، از نرخ ارز متاثر است تا بتوان فرض کرد بسیاری از نمادهای با تاثیر مثبت از نرخ ارز در صنایع مطرح و کوچک مورد توجه بازار قرار گیرند. همچنین دو نماد سرمایه گذاری صنعت و معدن و آتیه دماوند که سهامدار عمده این شرکت هستند، با صف روبرو شده اند

منبع نما بورس

نظر

• Fmoradi
                كاربر فعال
                • Nov 2011
                • 279

اقا /خانم بابك ٥٢
                اگر شما مدت زيادي تو بورس هستيد اين نوع قيمت دادن خلاف ان را نشان ميدهد در دو سال گذشته شيران هميشه داراي تعديلات قابل توجه بوده اما در بازگشايي پرش قيمتي ٧٠ درصدي نداشته اصولا سهام با قيمت بالا در توان خريد حقيقي به تعداد نيست و خود شركت بدنبال هام داريست نه سفته بازي بنابراين سود را به سهامدار ميدهد اينكه شما ادعا ميكنيد تك سهم هستيد به كنار اما اگه با اكشن ٥٠ درصدي باز شود به ٢٢٥٠ ميرسد بنابراين دادن قيمت هاي عجيب باعث دوري ديگران از سهم ميشود اين هم اهسته و پيوسته است

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

همین اتفاق در گروه پتروشیمی با کاهش معاملات در بورس کالا برای محصولات پتروشیمی به منظور شفاف شدن قیمت ارز و رشد قیمت گاز و فرآورده های نفتی به واسطه خبر رشد اقتصاد امریکا، بازار گروه پتروشیمی را با اقبال شدیدی روبرو کرد. اعلام گزارش پوشش 130 درصدی صنایع شیمیایی ایران، احتمال تعدیل سود خالص را برای سایر گروه های صادرکننده افزایش داد. همچنین با توجه به چند نرخی شدن نرخ ارز مبادلاتی در بخش بین الملل، سودآوری شرکت ها را افزایش خواهد داد.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

دوستان هر چی سودش رو اعلا کرد pe بین 5 تا 6 بدید (-: این که دعوا نداره .
                    تا پیش بینی در امد هر سهم بر اسال گزارش 9 ماهش نیاد رو کدال سهم باز نمیشه
                    ///

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

میثم جان حرف شما کاملا" متین می باشد
                      ضمنا" من می خوام با این سهم برم مجمع و حتی اگر زیر 2500 هم باز بشه پول نقد تهیه کردم که بازم بخرم
                      ولی طبق گفته خود شما سهمی که در 9 ماهه 3246 ریال درآورده و طبق گزارش دوسال گذشته در سه ماهه آخر حدودا" 1/7 برابر کل 9 ماهه رو درآورده که میشه بین 550 تا 570 تومان که با pe بین 5 تا 6 میشه 3000 تومان ، آیا نباید بالاتر از 2500 تومان باز بشه؟!!

اگر پیشبینی رو حتی 500 تومان هم بدهند باز هم با pe بین 5 تا 6 بالاتر از 2500 تومن میشه

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

بابک جان شکر خدا شیران هر چی هم بد باز بشه شما سود خودت رو میبری

پس چرا بیام هم دیگه رو بیخود ناراحت کنیم

البته از نظر من حوالی 2000 باز میشه.

ایشالا که 2500 باز بشه که کام شما شیرین تر از قبل بشه
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• PASHA
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1294

خوب این هم ازشیران ما
                          امروزهم توانستیم کمی روی 1200 و کمی نیزبالاتربخرم .
                          امروز هرچی پول داشتم .صرف خرید این سهم کردم .
                          بااین حجم معاملاتی که کرد کمی مراترساند ولی این سهم را من برای مجمع سال بعد خریدمش وتا آنموقع هم به هیچ وجه فروشنده نیستم .
                          ازالان تا3 برج سال باهدف کسب سود 70 درصدی وقیمت 2000 ت من این سهم رامی خرم .
                          این سهم به زور 10 درصد شناوری دارد من مانده ام که این چگونه اینقدر معامله شده است .
                          قماربدی رادارم روی این سهم انجام می دهم امیدوارم به نتیجه منتهی شود .
                          شنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶

برای فهمیدن قیمت بازگشایی
                          ولی خوب هم به شرایط بازار بستگی دارد واوضاع سیاسی وهم به سهامدارعمده .
                          وسود اعلامی نیز بین 460 تا 500 خواهدبود . که باپی به ای 5.5 چیزی درحدود 2500 خواهدبود .
                          اگر تحریم ها کاری نیفتد واوضاع مناسب 3000 می فروشم .;)
                          اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            دوستان هر چی سودش رو اعلا کرد pe بین 5 تا 6 بدید (-: این که دعوا نداره .
                            تا پیش بینی در امد هر سهم بر اسال گزارش 9 ماهش نیاد رو کدال سهم باز نمیشه
                            در این مرحله اگه 400 تومن اعلام کنه محدوده 2000 تومن باز میشه حالا یا 100 تومن بالاتر یا 100 تومن پایین تر مهم هدفش هست که تا نزدیک مجمع به هدفش فک کنم برسه و اون موقع سهم pe=6 بگیره . پس نگهداری کن تا به هدفش برسه . البته باید ببینیم چند تومن اعلام میگنه فک نکنم زود تر از دو هفته دیگه باز بشه دفعه پیش هم 1 ماه بعد باز شد و من خسته شدم و فروختم (-:i
                            ///

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

من اگه 2500 هم باز بشه خریدارم چون امسال سال +++شیرانه+++
                              حالا بنشین وببین هر سال یه سهم خوب رشد میکنه امسال نوبت شیرانه
                              با دلیل 3ماهه چهارم550 سود رو میزنه تاحالا با یورو 1400زده که الانه خیلی بیشتره مطمعن باشید تبلیغ نیست چون سهم خوب نیاز به تبلیغ نداره

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

با پوشش سود 325 تومانی برای 9 ماهه احتمالا شاهد اعلام سود 450 تا 500 تومانی برای کل سال باشیم که بعید نیست با سود 600 تومانی در پایان سال برای سهم روبرو بشیم . به نظر من کف قیمتی برای سهم 2500 است و فروشش کمتر از این قیمت اشتباه محضه. اینها رو گفتم دوستان سهامدار بدانند چه طلایی رو در اختیار دارند و مفت سهمشون رو از دست ندهند بخصوص که سهم شناور بسیار پایینی داره و در صورت فروش شاید به راحتی دیگه نتونند جایگزین کنند از دید من بهتر از این سهم در بازار فعلا وجود نداره و سهامداری با سهم بشدت توصیه میشه.

نظر

در حال کار...
                                X