صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
    با سلام خدمت دوستان بامایی.
    بنده را در این تاپیک پذیرا هستید؟l-)
    خیلی وقته تاپیک داره خاک میخوره حتی حالا که صف خریدش بالاتر از همه خودنمایی میکنه
    خوش آمد میگم حضورتون رو جناب موج سوار. این که با وجود تاریخ عضوتتون در دی ماه 1348 هنوز عضو جدید به حساب میاید رو به فال نیک می گیریم;) بلکه یه روح تازه به کالبد این تاپیک دمیده بشه!
    والا دوستان این سایت خیلی باما نیستند و بیشتر با اونا هستند! یه سپه مونده و یه من!
    ایشالله به موقعش اینجا میشه تاپیک پر سر وصدای سایت... وقتشم میدونید که،زیادم دور نیست ;)
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mohseni1353
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1010

منم با شما هستم داداش تا 2700 چند تا گره مونده!ياسر جان افزايش سرمايه خبري نيست داداش

نظر

• موج سوار
        ستاره دار (1)
        • May 2011
        • 327

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
        خوش آمد میگم حضورتون رو جناب موج سوار. این که با وجود تاریخ عضوتتون در دی ماه 1348 هنوز عضو جدید به حساب میاید رو به فال نیک می گیریم;) بلکه یه روح تازه به کالبد این تاپیک دمیده بشه!
        والا دوستان این سایت خیلی باما نیستند و بیشتر با اونا هستند! یه سپه مونده و یه من!
        ایشالله به موقعش اینجا میشه تاپیک پر سر وصدای سایت... وقتشم میدونید که،زیادم دور نیست ;)
        تشکر از الطاف شما.:)
        آقا شما قبلا در تالار بورس تاپیک باما سرسبد شگفتی ها هم بگمانم دستی بر آتش داشتید. چه کسی شما را رنجیده خاطر نموده که مارا از مطالب خود در آن سایت همسایه محروم فرمودید؟
        در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
        در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
        در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
        خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• shadi
          کاربر فعال
          • Jul 2011
          • 914

یاسر گرامی ما هم تا باما 2700 با شما هستیم.خیلی صبوری کردیم وحالا نشستیم ببینیم بالاخره کی به قیمت خرید ما می رسد.

نظر

• موج سوار
            ستاره دار (1)
            • May 2011
            • 327

دوستانی که باما هستند نه با اونا: میانگین خرید شما چند هست؟
            هرکی سهم را روی 1300 شکار کرده دستش بالا:d
            خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

تشکر از الطاف شما.:)
              آقا شما قبلا در تالار بورس تاپیک باما سرسبد شگفتی ها هم بگمانم دستی بر آتش داشتید. چه کسی شما را رنجیده خاطر نموده که مارا از مطالب خود در آن سایت همسایه محروم فرمودید؟
              خواهش می کنم، ما که هنوز در مرحله تلمذ کردن از دانش اساتید هستیم از طرفی هم این باما یکم آتیشش تنده هر دستی اگه روش باشه نمی تونه مقاومت کنه!;) اما جدای شوخی متمرکز بودن در یک سایت رو ترجیح می دهم دوست من;;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                منم با شما هستم داداش تا 2700 چند تا گره مونده!ياسر جان افزايش سرمايه خبري نيست داداش
                در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                یاسر گرامی ما هم تا باما 2700 با شما هستیم.خیلی صبوری کردیم وحالا نشستیم ببینیم بالاخره کی به قیمت خرید ما می رسد.
                من هم مثل شما دوستان عزیز قیمت خریدم بالاست و جا برای رسیدن به قیمت خرید زیاد مانده است! اما چیزی که بارها تاکید کرده ام این است که سهم هایی با پی به ای بالاتر از دو برابر یا سه برابر متوسط بازار که اصطلاحا Momentum گفته می شوند اصلی ترین خصوصیتشان صعودها و سقوط های ناگهانی و با درصدهای بالاست. اگر به راحتی نصف شده قیمتش به راحتی هم 2 یا 3 برابر خواهد شد بدون تردید. چیزی که مهمه اینه که با توجه به قطعی بودن افزایش سرمایه های چند مرحله ای (امسال حدود 250 درصد از انباشته) باید در سبد بلند مدت خود قرار دهیم.
                با توجه به جو روانی "بسیار مناسب" که پس از نگریستن به سوابق این گروه در زمان افزایش سرمایه های چندصد درصدی دیده می شود و احتمالا بازگشایی مناسب پس از افزایش سرمایه به نظر من نگرانی محلی از اعراب نخواهد داشت. ضمنا این که افزایش سرمایه تماما از سود انباشته و بصورت سهام جایزه است نیز نعمتی است! که بازی های کثیف "حق تقدمی" را در سهم شاهد نخواهیم بود.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

دوستانی که باما هستند نه با اونا: میانگین خرید شما چند هست؟
                  هرکی سهم را روی 1300 شکار کرده دستش بالا:d
                  بنده خرید اصلیم 2700 بود متاسفانه اما در طول این سقوط آزاد با توجه به این که لم معاملاتش دستم اومده بود چند باری نوسان گرفتیم ازش;) اما در بازگشت از 1300 هنوز موفق به خرید نشده ام

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

خوب دوستان عزیز بامایی!
                      با توجه به عکس بالا به پرسش های زیر پاسخ دهید:
                      1- چند درصد کل شرکت بوده صف خرید اول وقت؟

2- مبلغ این تعداد صف چقدر میشه؟

3- کی این همه پول داره؟

4- متوسط تعداد سهم هر سفارش چندتاست؟

5- چرا این کارو می کنه؟ اول وقت میگذاره و بعد برمیداره

6- چرا اصلا عرضه نمیشه بر خلاف کبافق؟

7- کی خستست؟:d

نظر

• موج سوار
                        ستاره دار (1)
                        • May 2011
                        • 327

اگر کار باما به گره بکشه تازه می رسه به 1500 تومان. بنظرم گره دوم هم در راه خواهد بود. بنده هنوز هم خریدارم حتی روی 12درصد مثبت گره. با این روند معاملات چند روز اخیر باما بعید میدانم صف خرید فرو بریزه.
                        بنده 25درصد روی 1900 داشتم. 25 درصد روی 1760. 25درصد روی 1300. هنوز خریدام تکمیل نشده توی باما. روی 1250 نشسته بودم که وقتی 1270 معامله شد از سهم جاموندم. تا اومدیم به خودمان بجنبیم صف زدند. این از ما که تازه باسهم بودیم و دست از سرش برنداشتیم. حالا شما حساب بفرمایید چند نفر سهمشان را در این محدوده ها خالی کردند متاسفانه و حالا در صف خرید هستند و چه تعداد نوسانگیر برای سهم دندان تیز کردند. فکر میکنم طبق قانون جدید از سهم بعد از رفع گره بازم صف سنگین داشته باشه و به اندازه حجم مبنا عرضه نشود به فاصله کمتری مجدد مشمول قانون رفع گره خواهد بود.

نظر

• موج سوار
                          ستاره دار (1)
                          • May 2011
                          • 327

با سلام.
                          خوب دوستان بامائی از فردا با رفع گره و 12درصد مثبت ناقابل که تقدیمتان خواهد شد این تاپیک هم به جنب و جوش خواهد آمد:d

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

البته اگر بازار از 12 درصد مثبت استقبال بكنه
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• موج سوار
                              ستاره دار (1)
                              • May 2011
                              • 327

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                              البته اگر بازار از 12 درصد مثبت استقبال بكنه
                              فردا خواهید دید که روی 12درصد مثبت هم فروشنده زیادی وجود نخواهد داشتb-)
                              ما به فکر گره دوم هستیم

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

فردا خواهید دید که روی 12درصد مثبت هم فروشنده زیادی وجود نخواهد داشتb-)
                                ما به فکر گره دوم هستیم
                                حالا چرا مي زني ؟بخيل نيستم من خدا كنه به جاي 2 تا 10 تا بخوره تا زيان ي عده از دوستان جبران بشه
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X