صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

صنعتی و معدنی باما ( کاما )

به نظر می رسد با رسیدن به قیمت های جذاب، نزدیک بودن افزایش سرمایه مرحله اول و رشد نسبی قیمت های جهانی پس از افت قبلی یکی از بیشترین بازدهی ها رو میان معدنی ها طی چند ماه آینده "باما" خواهد داشت.
    در این تاپیک سعی می شود با کمک دوستان عزیز تحلیل های مناسب و خبرهای پیرامون این سهم رو در خدمت همه دوستان قرار بدهیم.
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

سلام یاسر جان
    فک کنم کل باما دارای این سات خودم وخودتیم

رو من م زیاد حساب نکن زیاد ندارم
    دو روز همن جور ازم کف می ریزه عجب جمله ای
    روزگاریست که شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید! سجده خواهم کرد @-) 8-} #-o
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

سپه جان خیالت راحت، موقعش که بشه سهامدارم پیدا می کنه!;)
      مساله اینجاست که موقعش زیادم دور نیست و بحث افزایش سرمایه که قطعی بشه صعودش شروع میشه.
      برای شروع فعلا این لینکو داشته باشین که قسمت جهانی روی رو ببینید. http://www.ariva.de/zink_lme-kurs/ch...y&boerse_id=33

البته جالب اینجاست که شرکت های معدنی فروششون بصورت سلف 6ماهه و 1ساله است (یعنی سود امسالش مال قیمت پارساله و به همین صورت ادامه داره) البته بازار به این چیزا کاری نداره! بیشتر جو روانیش مهمه که فقط کافیه قیمت ها برگرده بالای 2000 دلار.... اونوقت......>:D<

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

خوب خوب امروز بعد از مدت ها! قیمت روی چند لحظه بالای 2000 رو تاچ کرد. باید دید دلیلش چی بوده البته تا ببینیم ثبات لازم ایجاد خواهد شد یا خیر

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

دو روز همن جور ازم کف می ریزه عجب جمله ای
          روزگاریست که شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید! سجده خواهم کرد @-) 8-} #-o[/QUOTE]

حالا اگه شما پیدا کردی به مام معرفی کن سپه جان;):D

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
            خوب خوب امروز بعد از مدت ها! قیمت روی چند لحظه بالای 2000 رو تاچ کرد. باید دید دلیلش چی بوده البته تا ببینیم ثبات لازم ایجاد خواهد شد یا خیر
            خوب به نظر میرسه یکی از دلایل اصلیش کاهش ذخایر LME باشه که طی 1ماه اخیر سیر نزولی داشته.

نظر

• سپه
              كاربر فعال
              • Dec 2010
              • 790

در اصل توسط yasser پست شده است View Post
              روزگاریست که شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید! سجده خواهم کرد @-) 8-} #-o
              آدم که نه
              ولی افراد زیادی رو میشه تو مملکت گل وبلبل خودمون پیدا کرد که شیطان پیششون لنگ می اندازه

فکر کنم یه چند سالی هست شیطان متعجبه که چه موجود نازنینی بوده
              در کل شیطان خیلی متعجبه اسمش بد در رفته;)

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

در اصل توسط yasser پست شده است View Post
                یا خیر یاسر جان
                خودت رو اماده کن برا خرید یه پله دیگه رو 1800 :d

نظر

• سپه
                  كاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 790

ببخشید یاسر جان
                  بنده مقداری باما در 2000 وخورده ای خرید کردم ( البته 2-3 بار دیگه هم این سهم رو تازگی ها خرید کرده بودم به حد ضررم رسید فروختمش)

به نظر شما سه شنبه یا چهار شنبه پله دوم رو اضاف کنم یا باز هم قاونون حد ضرر رو رعایت کنم:((

( اگه جواب بدی اولین بحث علمیه که تو این سایت بین این دو آیدی رد وبدل شده :d وفکر نکنم ادامه داشته باشه)

نظر

• shadi
                    کاربر فعال
                    • Jul 2011
                    • 914

نوشته اصلی توسط shadi
                    پانی عزیز میشه زحمت باما را هم بکشی ؟
                    سلام شادی جان.

تحلیلهای قبلی رو که یادتونه از 2600 پیش بینی افت تا این محدوده شده بود
                    محدوده 1980-2000 تومان حمایت بسیار قوی برای سهم محسوب میشه سهم 2200 تومان را رد کنه اصلاح سهم تمام میشه و رشد سهم پس از عبور از مقاومت 2400 و چنانچه سهم محدوده حمایتی2000 تومان را بشکند تا 1800 تومان افت میکند.
                    پانی عزیز مرسی از تحلیل زیباتون امید همیشه سلامت وشاد باشی.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                      ببخشید یاسر جان
                      بنده مقداری باما در 2000 وخورده ای خرید کردم ( البته 2-3 بار دیگه هم این سهم رو تازگی ها خرید کرده بودم به حد ضررم رسید فروختمش)

به نظر شما سه شنبه یا چهار شنبه پله دوم رو اضاف کنم یا باز هم قاونون حد ضرر رو رعایت کنم:((

( اگه جواب بدی اولین بحث علمیه که تو این سایت بین این دو آیدی رد وبدل شده :d وفکر نکنم ادامه داشته باشه)
                      سپه جان به نظر بنده نگهدارش، بگذار تو سبد بلند مدتت و فعلا بهش نگاه نکن! به نظر افزایش سرمایش نزدیکه و قیمت بازگشایی بعد از اقزایش سرمایش مطمئنا مناسب خواهد بود. ضمن این که افت خاصی هم پیش روی سهم پیش بینی نمیشه در حال حاضر. اینم بحث علمی;)

نظر

• سپه
                        كاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 790

ممنون از بحث علمیت که بار دانش سایت رو برد بالا :d
                        ادم حسابی
                        اگه می خواستم بفروشمش باید می رفتم پشت سرصد هزا روخورده ای تقاضای فروش>:) ( نه می خوام بفروشم نه می تونستم)

برا اضافه کردن چی ؟ به نظرم بد نباشه >:)
                        هر چند که الان هرسهمی رو نگا می کنی برا خرید خوبه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

خوب امروز شاهد حمایت نسبتا! مناسبی از سهم بودیم. از لحاظ تکنیکال که سهم حمایت مناسبی روی 1800 تومان داره و با فرض ادامه دار بودن روند فرسایشی و نوسانی کاهش قیمت سهم چندین روز طول خواهد کشید تا قیمت به این محدوده حمایتی برسه.
                          از طرفی قیمت روی جهانی به ثبات نسبی در محدوده نزدیک به 2000 دلار رسیده که عبور از مرز 2000 دلار می تونه جو روانی مثبتی ایجاد کنه.
                          از طرف دیگر هر روز به موعد افزایش سرمایه سهم نزدیک تر میشیم. مزید اطلاع این پست در سایت همسایه هم خالی از لطف نیست:

حمید90:
                          "به اطلاع دوستان عزیز میرسانم گزارش اصلاح شده درخواست افزایش سرمایه شرکت باما امروز از طریق شرکت کارگزاری نهایت نگر به شرکت بورس ارسال شد و به احتمال قوی چون سئوالات و ایرادات قبلی گزارش رفع شده درصورت تایید نهایی از طرف بورس ، تا 10 روز دیگه رو کدال میاد . ضمناً شرکت باما قیمت جهانی روی را در بودجه امسال خودش 1900 دلار دیده و نرخ دلار آزاد را هم 1100 تومن پیش بینی شده که درحال حاضر قیمت روی بالای 1900 دلاره و نرخ دلار آزاد هم حدود 1300 تومنه . پس همه چیز داره دست به دست هم میده تا رشد آرام سهم رو شاهد باشیم . انشاء الله . "

سخن آخر این که به نظر میرسه برای دوستانی که مثل بنده در ضرر هستند صبر و در صورت توان کاهش قیمت میانگین سهم و در نهایت شرکت در افزایش سرمایه بهترین استراتژی باشه.
                          نگاهی به گذشته افزایش سرمایه های این سهم و سهم های هم خانواده خیلی چیزهارو روشن می کنه. (حالا دوستان حمله نکنند که گذشته مهم نیست و ملاک آینده سهمه!) بالاخره یکی از اصلی ترین فرض های علم تکنیکال تکراری بودن رفتار بازار سرمایست دیگه!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

خوب به اون دسته دوستانی که ادعا می کردند باما قیمت روی رو 2200 و 2400 و این حرفا دیده بوده تو بودجش پیشنهاد می کنم گزارش پیش بینی سود هر سهم بر اساس گزارش 6 ماهه رو نگاه کنند. قیمت روی 1900 در نظر گرفته شده و میانگین قیمت فروش 6 ماهه 2200 دلار بوده
                            ضمنا قیمت دلار 1100 تومان در نظر گرفته شده که خودتون مقایسه کنید با قیمت فعلی...

قابلیت تعدیل رو خودتون می تونید حدس بزنید چقدر زیاده. منتها چیزی که هست اراده سعهامدار عمدست که فعلا داره چوب حراج میزنه به پول سهامدارای حقیقی و سو استفاده کامل داره می کنه. این سهم باید در سبد بلند مدت قرار بگیره اگر کسی می خواهد ازش سود مناسبی بگیره

نظر

• rojan
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 581

سلام دوستان

من هم 10 تا باما با قیمت بالا دارم
                              هر روز میگم دیگه این کفش بخرم میانگین بیارم پایین ولی انگار کفی برای ان نمی شه تعیین کرد
                              دوستان لطفا راهنمایی نمایید
                              آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

در حال کار...
                              X