کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم با قیمتهای امروز، ۲۳ بهمن ۴۰۲، سهام بسیار ارزنده تری رو توی گروه انبوه سازی میشه پیدا کرد و کارِ درست تبدیل آ س پ به اونهاست
البته توی سبد مسابقه ماهانه بهمنِ خودم هم هست هنوز، ولی بستشه
جای خرید آ س پ حوالی خط سبز رنگ بود (که هم خرید شد هم توصیه به دوستان شد هم توی سبدهای مسابقات سایت پیشنهاد شد)
که مقارن بود با برگشت زمین شمشک به شرکت،
که همونطور که اون موقع اشاره کردم توسط سازمان دزد_پرور، افشاء ب تلقی شد!
زمینی که دست کم اندازه دو برابر کل دیگر داراییهای شرکت ارزشش بود (و هست) (اما با قیمتهای فعلی دیگه این برگشت زمین هم به قدر کافی اثرشو روی قیمت گذاشته)
اما سازمان، مثل همیشه سمت نادرست واستاد، و اجازه داد حتی بعد افشا هم سهم سهامدار جزء رو از چنگش در بیارن
اینجام طبق معمول پیاده نظامِ "بازی کثیف" مشغول دلسرد کردن بودن (دیگه اشاره نمیکنم که کیا/:.yead.:/ خودتون ورق بزنین ببینین)
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
به نظرم با قیمتهای امروز، ۲۳ بهمن ۴۰۲، سهام بسیار ارزنده تری رو توی گروه انبوه سازی میشه پیدا کرد و کارِ درست تبدیل آ س پ به اونهاست
البته توی سبد مسابقه ماهانه بهمنِ خودم هم هست هنوز، ولی بستشه
جای خرید آ س پ حوالی خط سبز رنگ بود (که هم خرید شد هم توصیه به دوستان شد هم توی سبدهای مسابقات سایت پیشنهاد شد)
که مقارن بود با برگشت زمین شمشک به شرکت،
که همونطور که اون موقع اشاره کردم توسط سازمان دزد_پرور، افشاء ب تلقی شد!
زمینی که دست کم اندازه دو برابر کل دیگر داراییهای شرکت ارزشش بود (و هست) (اما با قیمتهای فعلی دیگه این برگشت زمین هم به قدر کافی اثرشو روی قیمت گذاشته)
اما سازمان، مثل همیشه سمت نادرست واستاد، و اجازه داد حتی بعد افشا هم سهم سهامدار جزء رو از چنگش در بیارن
اینجام طبق معمول پیاده نظامِ "بازی کثیف" مشغول دلسرد کردن بودن (دیگه اشاره نمیکنم که کیا/:.yead.:/ خودتون ورق بزنین ببینین)
آ س پ ۳۴۰۰ تومنی بهمن همونطور که اشاره شد فروشی بود
اما آ س پ ۱۷۳۷ تومنی صف فروش امروز حسابی خریدنیه
نسبت آ س پ به شاخص کل هم وزن:
بازار هنو حالیش نشده به سهام این گروه باس به چش دیگه ای نگاه کنه (اون خط روند نزولی شکسته شده یه دنیا حرف داره پشتش)
به نظرم آ س پ نسبت به کلیت بازار مجدد از همین حوالی قوی میشه و به سمت سقف قبلی، یعنی دو برابر نسبت فعلی میره
به عبارتی با فرض اینکه شاخص کل هم وزن (یعنی کلیت بازار) همینجا بمونه، انتظار دارم آ س پ دوبل بشه
اگه رشد کنه، هم این دو برابر اون رشد کنه
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
نظر