اگه مديران سايت لطف كنن ساعت حضورشون در سايت رو اعلام كنن ممنون ميشم...چون موقعي كه مشكلي پيش مياد نميدونيم به كدوم يكي از مديران پيغام بديم
شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
سلام خدمت مدیران محترم.اگر میشه امکان گذاشتن نظر در زیر هر ارسال یا پست! که هر کاربر میفرسته رو فراهم کنید.مثلا من یک مطلب ارسالی در صفحه 30 تاپیک بنیادی رو دارم میخونم بعد برام سوالی پیش میاد راجعبه اون ارسال.حالا تاپیک تا صفحه 60 رفته و موضوع بحث کاملا عوض شده.در یک همچین حالتی خیلی به نظر مناسب نمیرسه که اون ارسال قبلی که راجعبش سوال هست در اخرین صفحه مطرح بشه.البته اگر این امکان به عنوان یک آپشن! برای هر تاپیک در نظر گرفته بشه و طبق تقاضای مدیر تاپیک به امکانات تاپیک اضافه بشه بهتره چون وجود همچین آپشنی! برای همه تاپیکها به نظر مناسب نمیاد.با تشکر.
نظر
-
با عرض خسته نباشید خدمت ادمین محترم. آیا شما امکان بوجود آوردن یک فایل سرور اختصاصی برای سایت را دارید؟ چون اساتید محترم زحمت میکشند و در توضیح مسائل عکس یا فایل آپلود میکنند ولی بعد از مدتی یا آن فایل سرور فی*لتر میشود یا عکسها از بین میروند. نمونه ای از این مشکل را در پست زیر ببینید:
http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post17489
متاسفانه تعداد این پستها که با همین مشکل مواجه شدند بسیار زیاد میباشد.
با تشکر از شما
نظر
-
خدمت مدیران سایت سلام وخسته نباشید . از ساعت 7 صبح مشکل در باز شدن صفحات رو دارم و سرعت خیلی پایین است با هر مرور گری رفتم فرقی نکرده تقاضای رسیدگی دارم.با تشکرهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postخدمت مدیران سایت سلام وخسته نباشید . از ساعت 7 صبح مشکل در باز شدن صفحات رو دارم و سرعت خیلی پایین است با هر مرور گری رفتم فرقی نکرده تقاضای رسیدگی دارم.با تشکرهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
to be thanks or not to be thanks this is problem........!
نردبان اين جهان ما و منيست، عاقبت اين نردبان افتادنيست. لاجرم آنكس كه بالاتر نشست، استخوانش سخت تر خواهد شكست.آخرین ویرایش توسط عليمردان؛ 2012/04/21, 14:45.خدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
نظر
-
جناب جمالي
با سلام
براي من يك سوال پيش امده اين رنگها كه بعضي كاربران را متمايز مي كند يعني چهههههههههههههههههه
رنگين كمان شده است
اگر همه بايد رنگي داشته باشند خواهشنا براي من رنگ سبز را در نظر بگيريد ممنونننننننننننننننننننننننننننننآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postجناب جمالي
با سلام
براي من يك سوال پيش امده اين رنگها كه بعضي كاربران را متمايز مي كند يعني چهههههههههههههههههه
رنگين كمان شده است
اگر همه بايد رنگي داشته باشند خواهشنا براي من رنگ سبز را در نظر بگيريد ممنوننننننننننننننننننننننننننننن
ببخشید ولی من جوابتون را جلوتر بدهم! رنگها الکی نیست! هر رنگ معرف یک عنوان و خصوصیت آن کاربر است : مدیر ، کاربر ستاره دار و برنده مسابقه ماهانه ;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
جناب ادمین محترم . یک پرسش که احتمال زیاد غیر قابل قبول و اجرا باشد ! :">
میخوام بدونم امکان اینکه من بتونم اسم آی دی خودمو از لاتین keyvan به فارسی کیوان اصلاح کنم وجود دارد ؟! :">:">آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/04/24, 14:57.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postجناب ادمین محترم . یک پرسش که احتمال زیاد غیر قابل قبول و اجرا باشد ! :">
میخوام بدونم امکان اینکه من بتونم اسم آی دی خودمو از لاتین keyvan به فارسی کیوان اصلاح کنم وجود دارد ؟! :">:">
ممنونم که جواب خانم رژان رو دادید.
اما در مورد تغییر نام کاربری...
این کار مطمینا شدنیست و تا امروز هم هریک از دوستان عزیز خوستار این موضوع بوده اقدام کردیم.
نام کاربری شما هم مطمینا بر طبق خواسته تون به "کیوان" تغییر خواهد کرد.
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط بورس من پست شده است View Postسلام جناب ادمین :
من برای اپلود عکس نمودار مشکل دارم .خطای تجاوز از حدمجاز .ولی عکسو کوچیکم کردم نشد.لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون
چون برای قرار دادن عکس در نوشته ها میباید عکس رو در سایت دیگه ای آپلود کنید و لینک رو در اینجا قرار بدید مشکل حجم نداریم (البته مطمینا حجم تصویر تو سرعت لود شدنش تاثیر داره اما از دید سایت ما مشکلی نداره).
برای آشنایی با نحوه قرار دادن عکس میتونید به این لینک مراجعه کنید و توضیحات رو بخونید....
اگر مشکلی وجود داشت در پیام خصوصی بفرمایید تا بررسی کنیم.
نظر
-
در اصل توسط admin پست شده است View Postسلام
ممنونم که جواب خانم رژان رو دادید.
اما در مورد تغییر نام کاربری...
این کار مطمینا شدنیست و تا امروز هم هریک از دوستان عزیز خوستار این موضوع بوده اقدام کردیم.
نام کاربری شما هم مطمینا بر طبق خواسته تون به "کیوان" تغییر خواهد کرد.
موفق باشید
>:d< >:D< >:D:<ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر