شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

اگه مديران سايت لطف كنن ساعت حضورشون در سايت رو اعلام كنن ممنون ميشم...چون موقعي كه مشكلي پيش مياد نميدونيم به كدوم يكي از مديران پيغام بديم
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• salehiar
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 331

سلام خدمت مدیران محترم.اگر میشه امکان گذاشتن نظر در زیر هر ارسال یا پست! که هر کاربر میفرسته رو فراهم کنید.مثلا من یک مطلب ارسالی در صفحه 30 تاپیک بنیادی رو دارم میخونم بعد برام سوالی پیش میاد راجعبه اون ارسال.حالا تاپیک تا صفحه 60 رفته و موضوع بحث کاملا عوض شده.در یک همچین حالتی خیلی به نظر مناسب نمیرسه که اون ارسال قبلی که راجعبش سوال هست در اخرین صفحه مطرح بشه.البته اگر این امکان به عنوان یک آپشن! برای هر تاپیک در نظر گرفته بشه و طبق تقاضای مدیر تاپیک به امکانات تاپیک اضافه بشه بهتره چون وجود همچین آپشنی! برای همه تاپیکها به نظر مناسب نمیاد.با تشکر.

نظر

• alireza64
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 156

سلام خدمت مديران محترم سايت
        بايد تشكر كنم از راه اندازي و پشتيباني خوبي كه دوستان داشتند.

نظر

• ژولیده
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 62

با عرض خسته نباشید خدمت ادمین محترم. آیا شما امکان بوجود آوردن یک فایل سرور اختصاصی برای سایت را دارید؟ چون اساتید محترم زحمت میکشند و در توضیح مسائل عکس یا فایل آپلود میکنند ولی بعد از مدتی یا آن فایل سرور فی*لتر میشود یا عکسها از بین میروند. نمونه ای از این مشکل را در پست زیر ببینید:
          http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post17489
          متاسفانه تعداد این پستها که با همین مشکل مواجه شدند بسیار زیاد میباشد.
          با تشکر از شما

نظر

• rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

خدمت مدیران سایت سلام وخسته نباشید . از ساعت 7 صبح مشکل در باز شدن صفحات رو دارم و سرعت خیلی پایین است با هر مرور گری رفتم فرقی نکرده تقاضای رسیدگی دارم.با تشکر
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
              خدمت مدیران سایت سلام وخسته نباشید . از ساعت 7 صبح مشکل در باز شدن صفحات رو دارم و سرعت خیلی پایین است با هر مرور گری رفتم فرقی نکرده تقاضای رسیدگی دارم.با تشکر
              با تشکر فراوان از رسیدگی سریع شما
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• ARTIN
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 55

خواهشمندست تاپیک استاد محترم خانم پانی موقتا قفل بشه این حرفها و کردار در شان سایت بورسی نیست واقعا خجالت اوره.
                [SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]

نظر

• عليمردان
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 123

to be thanks or not to be thanks this is problem........!

نردبان اين جهان ما و منيست، عاقبت اين نردبان افتادنيست. لاجرم آنكس كه بالاتر نشست، استخوانش سخت تر خواهد شكست.
                  آخرین ویرایش توسط عليمردان؛ 2012/04/21, 14:45.
                  خدايا عطا كن
                  آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                  شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                  بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• rojan
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 581

جناب جمالي

با سلام
                    براي من يك سوال پيش امده اين رنگها كه بعضي كاربران را متمايز مي كند يعني چهههههههههههههههههه
                    رنگين كمان شده است
                    اگر همه بايد رنگي داشته باشند خواهشنا براي من رنگ سبز را در نظر بگيريد ممنوننننننننننننننننننننننننننننن
                    آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                      جناب جمالي

با سلام
                      براي من يك سوال پيش امده اين رنگها كه بعضي كاربران را متمايز مي كند يعني چهههههههههههههههههه
                      رنگين كمان شده است
                      اگر همه بايد رنگي داشته باشند خواهشنا براي من رنگ سبز را در نظر بگيريد ممنوننننننننننننننننننننننننننننن
                      :))
                      ببخشید ولی من جوابتون را جلوتر بدهم! رنگها الکی نیست! هر رنگ معرف یک عنوان و خصوصیت آن کاربر است : مدیر ، کاربر ستاره دار و برنده مسابقه ماهانه ;)
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

جناب ادمین محترم . یک پرسش که احتمال زیاد غیر قابل قبول و اجرا باشد ! :">
                        میخوام بدونم امکان اینکه من بتونم اسم آی دی خودمو از لاتین keyvan به فارسی کیوان اصلاح کنم وجود دارد ؟! :">:">
                        آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/04/24, 14:57.

نظر

• بورس من
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 36

سلام جناب ادمین :
                          من برای اپلود عکس نمودار مشکل دارم .خطای تجاوز از حدمجاز .ولی عکسو کوچیکم کردم نشد.لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون

نظر

• Admin
                            ادمین سایت
                            • Oct 2010
                            • 208

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                            جناب ادمین محترم . یک پرسش که احتمال زیاد غیر قابل قبول و اجرا باشد ! :">
                            میخوام بدونم امکان اینکه من بتونم اسم آی دی خودمو از لاتین keyvan به فارسی کیوان اصلاح کنم وجود دارد ؟! :">:">
                            سلام
                            ممنونم که جواب خانم رژان رو دادید.
                            اما در مورد تغییر نام کاربری...
                            این کار مطمینا شدنیست و تا امروز هم هریک از دوستان عزیز خوستار این موضوع بوده اقدام کردیم.
                            نام کاربری شما هم مطمینا بر طبق خواسته تون به "کیوان" تغییر خواهد کرد.

موفق باشید

نظر

• Admin
                              ادمین سایت
                              • Oct 2010
                              • 208

در اصل توسط بورس من پست شده است View Post
                              سلام جناب ادمین :
                              من برای اپلود عکس نمودار مشکل دارم .خطای تجاوز از حدمجاز .ولی عکسو کوچیکم کردم نشد.لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون
                              سلام
                              چون برای قرار دادن عکس در نوشته ها میباید عکس رو در سایت دیگه ای آپلود کنید و لینک رو در اینجا قرار بدید مشکل حجم نداریم (البته مطمینا حجم تصویر تو سرعت لود شدنش تاثیر داره اما از دید سایت ما مشکلی نداره).

برای آشنایی با نحوه قرار دادن عکس میتونید به این لینک مراجعه کنید و توضیحات رو بخونید....

اگر مشکلی وجود داشت در پیام خصوصی بفرمایید تا بررسی کنیم.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط admin پست شده است View Post
                                سلام
                                ممنونم که جواب خانم رژان رو دادید.
                                اما در مورد تغییر نام کاربری...
                                این کار مطمینا شدنیست و تا امروز هم هریک از دوستان عزیز خوستار این موضوع بوده اقدام کردیم.
                                نام کاربری شما هم مطمینا بر طبق خواسته تون به "کیوان" تغییر خواهد کرد.

موفق باشید
                                @};- @};- @};-
                                >:d< >:D< >:D:<

نظر

در حال کار...
                                X