پیش بینی تعدیل مثبت شرکت ها با توجه به گزاراشات مشکوک آن ها !!!!!!!!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

من فک میکنم غاذر هم امسال بتونه اندازه پارسال سود بسازه با اینکه 100 درصد افزایش سرمایه داده. گزارش حسابرسی شدش هم که الان اومد رو کدال (-: پس فعلا من پیش بینی میکنم که حداقل 30 درصد تا گزارش 12ماهه تعدیل بده فعلا که پیش بینیش 447 ریاله
    شاید هم بتونه بین 65-تا 85 تومن سود بسازه . حالا موقع 12 ماهه همه این پیش بینی هایی که کردیم رو رو میکنیم =)) امیدوارم درست باشه
    .http://codal.ir/Reports/Exports/sH6K...enBw%3d%3d.pdf
    ///

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

همین الآن هم وقتی واسه نوشتن نداریم البته نوشتن به معنای واقعی نه گیر دادن به این و اون و پیرزن نویسی...1 ماه پیش صغری خانوم سبزی آشی خرید الآن اومده در خونه ما میگه ندارم یعنی چکارشون کرده....؟؟!!

ضمنا اگر به صداقت انسان ها بد بین نیستی سود مجموع 3 سال گذشته کد خودم حدود 580% بوده ...چون به نظرم به جز مشکلات خاص دیگه بدبین هم هستید میتونم لیست کلیه خریدها و فروشهام رو بیارم بشینیم بررسی کنیم ضمنا دوستان که ما رو تو نمایشگاه هم دیدن و هر دوستی هم از استان های دیگر اصفهان آمده و پی ام داده رفتم و همدیگرو دیدیم و به نظرم این اصل شفافیته نه پنهان شدن و حتی اسم خود را نیاوردن ...بنده 4 شنبه و 5 شنبه این هفته تهرانم...یکشنبه و 2 شنبه هفته بعد شمال و بعد ارومیه....و قطعا تا 2 ماهه آینده شما ساکن هر استانی باشید سفری به آنجا خواهم داشت...همدیگر را خواهیم دید...معاملات گذشته یکدیگر را هم بررسی میکنیم خدا را چه دیدید شاید شدیم اولین دوست دوران زندگی شما...منتظر پاسختان در همین تاپیک هستم....

حال کردم چه قدر من پوپولم....ادبیاتو حال کردین....

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

قند لرستان هم که تابلو تعدیل مثبت داره برا سال دیگه ولی چون زمان زیادی مونده گفتیم بعدا بهش بپردازیم.روی 1400-1300 خریدینه این سهم و 2000 میارزه به نظرم (-: البته بدون اینکه جو گروه قندی مثبت باشه اگه بخواین با بقیه مقایسه کنیم شاید بیشتر بیارزه مثلا 3000 تومن ;) من رو 1400 میخواستمش ولی نشد نقد نبودم
        ///

نظر

• farasat
          عضو عادی
          • May 2011
          • 57

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
          همین الآن هم وقتی واسه نوشتن نداریم البته نوشتن به معنای واقعی نه گیر دادن به این و اون و پیرزن نویسی...1 ماه پیش صغری خانوم سبزی آشی خرید الآن اومده در خونه ما میگه ندارم یعنی چکارشون کرده....؟؟!!

ضمنا اگر به صداقت انسان ها بد بین نیستی سود مجموع 3 سال گذشته کد خودم حدود 580% بوده ...چون به نظرم به جز مشکلات خاص دیگه بدبین هم هستید میتونم لیست کلیه خریدها و فروشهام رو بیارم بشینیم بررسی کنیم ضمنا دوستان که ما رو تو نمایشگاه هم دیدن و هر دوستی هم از استان های دیگر اصفهان آمده و پی ام داده رفتم و همدیگرو دیدیم و به نظرم این اصل شفافیته نه پنهان شدن و حتی اسم خود را نیاوردن ...بنده 4 شنبه و 5 شنبه این هفته تهرانم...یکشنبه و 2 شنبه هفته بعد شمال و بعد ارومیه....و قطعا تا 2 ماهه آینده شما ساکن هر استانی باشید سفری به آنجا خواهم داشت...همدیگر را خواهیم دید...معاملات گذشته یکدیگر را هم بررسی میکنیم خدا را چه دیدید شاید شدیم اولین دوست دوران زندگی شما...منتظر پاسختان در همین تاپیک هستم....

حال کردم چه قدر من پوپولم....ادبیاتو حال کردین....
          با سلام
          جناب مهران (پوپول عزیز) ، وجه امتیاز شما بغیر از اطلاعات و تجربه در حقیقت صداقت ، شفافیت و سلامت مرام است که در همه نوشته هایتان مشهود است.و دیگر دلیل دوست داشتنی بودن شما ، آواتار شماست که شخصیت حقیقی ایشان به مراتب دوستداشتنی تر از شخصیت نمایشی جذاب ایشان بود (روحش شاد )
          بنده که از فرمایشات شما کسب فیض میکنم و امیدوارم موفق و سربلند باشید .

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

سلام دوستان
            داشتم گزارش شفارس رو زیر و رو میکردم میخواستم از توش یه پارس پامچال بسازم. چون هر دو رزین تولید میکردن گفتم نکنه اینم مثل اون بشه .(-: البته بیشتر درامد شپمچا از روی رنگ بود :d پس شفارس نمیتونه یه پارس پامچال باشه. این از این.

تو گزارش 12 ماهه پارسال شفارس حدود 37696 تن فرمالین تولید کرده که 392 تنش رو فروخته. سال 88 رو هم نگاه کردم 30000 تن تولید کرده ولی 109 تنش رو فروخته.
            6 ماه ی امسال 19011 تن تولید کرده و 5 تنش رو فروخته.
            خلاصه سرتون رو درد نیارم من اخر متوجه نشدم این شرکت برا چی فرمالین رو تولید میکنه ولی نمیفروشه!!!!!!!!!!!!!!!!

کسی میدونه قیمت هر تن فرمالین چقدره؟ تو گزارش که 5 تن رو فروخته 17 میلیون ریال میشه کیلویی 340 تومن فک کنم .:D
            احتمالا زنگ بزنم فردا امور سهام سوال کنم چرا فرمالین های تولیدی فروش نمیشه =)) شاید باد کرده رو دستشون و فروش نمیره ;) اگه اینجوریه چرا سال 92 خط جدید تولید فرمالین به بهره برداری میرسه؟؟؟؟؟؟

هیچ پیشنهاد خرید و فروشی رو ی این سهم ندارم.(خودمم نمیدونم فردا نگه دارم یا بفروشم =)) )
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/14, 02:46.
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              سلام دوستان
              داشتم گزارش شفارس رو زیر و رو میکردم میخواستم از توش یه پارس پامچال بسازم. چون هر دو رزین تولید میکردن گفتم نکنه اینم مثل اون بشه .(-: البته بیشتر درامد شپمچا از روی رنگ بود :d پس شفارس نمیتونه یه پارس پامچال باشه. این از این.

تو گزارش 12 ماهه پارسال شفارس حدود 37696 تن فرمالین تولید کرده که 392 تنش رو فروخته. سال 88 رو هم نگاه کردم 30000 تن تولید کرده ولی 109 تنش رو فروخته.
              6 ماه ی امسال 19011 تن تولید کرده و 5 تنش رو فروخته.
              خلاصه سرتون رو درد نیارم من اخر متوجه نشدم این شرکت برا چی فرمالین رو تولید میکنه ولی نمیفروشه!!!!!!!!!!!!!!!!

کسی میدونه قیمت هر تن فرمالین چقدره؟ تو گزارش که 5 تن رو فروخته 17 میلیون ریال میشه کیلویی 340 تومن فک کنم .:d
              احتمالا زنگ بزنم فردا امور سهام سوال کنم چرا فرمالین های تولیدی فروش نمیشه =)) شاید باد کرده رو دستشون و فروش نمیره ;) اگه اینجوریه چرا سال 92 خط جدید تولید فرمالین به بهره برداری میرسه؟؟؟؟؟؟

هیچ پیشنهاد خرید و فروشی رو ی این سهم ندارم.(خودمم نمیدونم فردا نگه دارم یا بفروشم =)) )
              الان زنگ زدم امور سهامش گفت فرمالین مصرف خودمونه و نمیفروشیم. =))
              بهش گفتم سهام شرکت چند میارزه گفت نمیدونم ;)
              اینم از امور سهام شرکت ها:d
              ///

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

فلوله امار معاملات شركت مشكوك ميزنه گزارشات شركت هم مشكوك
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

به نظر میرسه دارویی کوثر که eps کنونیش 716 ریاله....+152 ریال افزایش از محل فروش ملک + حدود 4 تا 5 تومان از محل افزایش eps و در نتیجه dps دارویی امین< کوثر تقسیمی دارویی امین رو 25 تومان در نظر گرفته که دارویی امین در اطلاعیه 6 ماهه عنوان کرده که 35 تومان تقسیمی داره که به احتمال بسیار با توجه به امکان تعدیل مثبت دارویی امین بتونه حدود 40 تومان تقسیم کنه.......... از محل عملیاتی هم فکر میکنم بتونه حدود 15 تا 20% تعدیل مثبت بده و در مجموع میتونه به سود عملیاتی + غیر عملیاتی حدود 100 تا 105 تومان دست پیدا کنه.که با p/e 4 هم قیمتی حدود 400 تا 420 تومان ارزنده است....

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

گویا شرکت شهد ایران<غشهد> هم تعدیل غیر عملیاتی مناسبی خواهد داشت از محل فروش پروژه 80 واحد مسکونی خود در شهرک گلبهار مشهد<در مجموع فکر کنم غشهد امسال حوالیه 30 تومان غیر عملیاتی بسازد مگر اینکه واحد ها فروش نروند>

این خبر رو حدود 6 ماه پیش یکی از دوستان داده بود اما گفت از زمانش بی اطلاعه اما چند روز پیش خبر قطعیشو گرفتیم ضمنا دوست عزیزم آقای امینی <از دوستان همین سایت> این خبر رو به من دادن متاسفانه خیلی زود صف خرید شد و نشد که بخریم دوستان خودشون بررسی کنند ...

نظر

• alireza64
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 156

دوستان درمورد سهام تمحركه،فولاژ وفن اوا هم نظراتشون بدن، باتشكر فراوان.

نظر

• alireza64
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 156

دوستان در مورد تمحركه من راهنمايي كنيد تو ضررم به نظرتون تا كي نگه دارم؟با تشكرفراوان.

نظر

• mogh
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 30

بیا بندر عباس خوشحال میشیم

نظر

• jazeba
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 83

گزارش شبریز باتوجه به این رشد قیمت یه خورده مشکوکه

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

در اصل توسط alireza64 پست شده است View Post
                              دوستان در مورد تمحركه من راهنمايي كنيد تو ضررم به نظرتون تا كي نگه دارم؟با تشكرفراوان.
                              سهم در کف قیمتی است نگه دارید حتی اگه می تونید اضافه کنید میانگین بیاد پایین تا زودتر به اصل پولتون برسید.

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

[QUOTE=mehran;71280]تخیلات ما:

2-چافست<برای امسال حدود 75 میسازد و سال بعد بیش از 85 تومان خواهد ساخت<مراقب این سهم در قیمت های زیر 300 باشید>

پست بالا از صفحه دوم این تاپیک آورده شده...البته پست کامل موجود هست<پست 15 همین تاپیک> و برای طولانی نشدن فقط این بخش که خط دوم پست است آورده شده....فک میکردم سال بعد بتونه تا حدود 100 هم بسازه اما امسال رو همون 75 تا 80 حساب میکردم...زمانی که زیر 300 بود و تا 360 رفت این سهم رو دکتر holy تحلیل تکنیکالشو گذاشتن چه لطفی به من داشتن و من همیشه ارادتمندشان هستم...به دوستان هم گفتم افست مثل کشک 500 تومان را میبیند...خودم 100 هزارتاشو نگه داشتم البته میخواستم حوالیه 400 بفروشم که نرفت...حالا بهتر میشه بهش فکر کرد...ضمنا پیرو چند سهم دیگر یکبار هم به خاطر این سهم کمی دوستان لطف کردند و از واژه ی زیبای سفته باز استفاده کردن.....در هر صورت برد در این سهم با دو گروه بود 1-آنهایی که بی توجه به نوسانات نگه داشتند 2-آنهایی که با توجه به پست بالا در 300 تومان خرید داشتند....

دوستون دارم
                                یا حق

نظر

در حال کار...
                                X