علت اینکه امروز حق وشمال پر معامله بود چیست
همفکری, تبادل نظر, نظر سنجی , کشف قیمت , مشورت در مورد خرید هر سهمی
Collapse
X
-
البته الان دیدم گزارش 8 ماهه رو داده(شاراک) تو این همه چی هست . :d ولی یه چیزی تو گزارش نیست 8 ماهه 125 هزار تن بنزین خام تولید کرده ولی تو قسمت فروش اثری از این ندیدم (-:///
نظر
-
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postعلت اینکه امروز حق وشمال پر معامله بود چیست///
نظر
-
سلام دوستان
امروز یکی یه سوال سخت از ما پرسید. پرسید فسرب بهتر است یا فولاد!!!!!!!!!!!!
شما باشید کدوم یکی رو میخرید برا میان مدت و بلند مدت؟///
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین یکی رو ایجاد کردم که سوال های توی ذهنمو رو از دوستان بپرسم:d البته هر کسی میتونه سوالشو بپرسه و پاسخ رو هر کی بدونه جواب بده و راهنماییش کنه.
من الان یه سوال دیگه دارم نظرتون در مورد سهم دامپروری مگسال چیه؟ افزایش سرمایه 300 درصدی داره . چشمو گرفته این سهم ولی الان یکمی گرونه 1300 حاضرم براش پول بدم (-: البته دوس دارم قبل اینکه بازار متوجه بشه بخرم شاید کمی سود کنم (-: شاید هم اینقدر نیارزه
خبریه توش؟؟
یه بنده خدایی یه بار بهم گفت وقتی سهمی چشمتو گرفت بخرش دیگه این دست اون دست نکن الان یاد اون افتادم باز سر قند قزوین این حرف رو بهم زد وقتی رو 180 بود منتظر بودم بیاد رو 140 که رشد قندی ها ....
البته اگه وضع من خوب بود یه سهم رو میخریدم مینداختم یه گوشه که بره بالا ولی حیف که نمیشه .....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/18, 23:27.///
نظر
-
دوستان نظرتون در مورد وتوس چیه من نظرم روش مثبته امروز دانایان پارس 50 هزار تا خریده . فردا بخریم ؟؟؟
وتوس همیشه خبر ساز بوده (-:///
نظر
-
سلام دوستان
نظرتون در مورد خرید قنقش چیه؟؟ دفعه پیش اومدم رو 2000-1900 بخرم نخریدم 2500 باز شد. امروز شاید بخرمش دیگه با توجه به افزایش سرمایه 180 درصدی از انباشته اگه حقوقی های سهم بخوان میتونه تا 3000 رشد کنه.
نظرتون چیه؟؟///
نظر
-
نظر