کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جوابیه شکایت من از مدیرعامل صدرا، الان از بورس برایم ارسال شده؛
ا سلامبازگشت به شکایت شما با موضوع اعتراض به نحوه اطلاعرسانی شرکت صنعتی دریایی ایران، به استحضار میرساند؛ مراتب از مدیریت محترم نظارت بر ناشران بازار پایه فرابورس ایران استعلام شده که پاسخ ایشان حاکی از موارد ذیلالذکر است: موضوع مطرحشده در شکایت شما به اطلاع مسئولین مربوط ناشر رسیده است که اظهارات ایشان به شرح ذیل میباشد:1-اقدامات و مکاتبات لازم درخصوص وضعیت سند جزیره صدرا در حال پیگیری و انجام است و پس از حصول نتیجه مراتب آن ازطریق سامانه کدال اطلاعرسانی خواهد شد.2-پکیج کلیم جهت فازهای 22-24 و 13 و 17-18 به کارفرما ارسال شده است که پس از نهایی شدن آن در صورتهای مالی افشاء خواهد شد.3-منظور از پانچ لیست در صنعت پیمانکاری، کارهای باقیمانده ای است که در Scope قراردادی بوده و میبایست رفع شود. اگر منظور شما این مطلب است، واضح است که این امر جزء تکالیف قراردادی بوده و لذا سود مجزائی متصور نیست.4-وضعیت قراردادهای سکوهای نفتی طبق صورتهای مالی که نشان داده شده معادل 98% پیشرفت داشته است و در مرحله اتمام میباشد. قرارداد سکوهای نفتی جدید فاز 11 در مرحله ابتدایی فعالیت میباشد.5-وصول مطالبات قطعی و غیرقطعی شرکت در دست پیگیری است و تا پایان سال بخش توجهی از مطالبات وصول خواهد شد. پیگیری وصول مطالبات قطعی توسط معاونت مالی و سرمایهگذاری و همچنین وصول مطالبات غیرقطعی توسط معاونت دعاوی شرکت در حال انجام است. باوجوداین، شایان ذکر است، مسئولیت راجع به تنظیم و افشای صحیح و بهموقع اطلاعات شرکت و کلیه تبعات آن برعهده مدیران (اعضای هیئتمدیره و مدیرعامل) ناشر میباشد و در صورت احراز هرگونه نقض مقررات در آن خصوص، جنبه تخلفاتی آن مطابق قوانین و مقررات موضوعه در کمیته رسیدگی به تخلفات ناشران مورد رسیدگی قرار میگی
هر چند خودم صدرا فروختم، ولی تقدیم به طیب عزیز
پیگیری تاثیر دارد بخدا
انگار قسمت سهامداری من و نقشم همین بوده
دوستان تماشاگر نباشیم
من اونروز هم گفتم ۲دقیقه بیشتر وقت نمیگیره
بنظرم این جوابیه من رو شرکت بایستی افشا بکند چون حاوی نکات بسیار موثری است
هر چند خودم صدرا فروختم، ولی تقدیم به طیب عزیز
پیگیری تاثیر دارد بخدا
انگار قسمت سهامداری من و نقشم همین بوده
دوستان تماشاگر نباشیم
من اونروز هم گفتم ۲دقیقه بیشتر وقت نمیگیره
بنظرم این جوابیه من رو شرکت بایستی افشا بکند چون حاوی نکات بسیار موثری است
سلام به همه
دیشب تو یك جمع به خاطر داشتن صدرا
مورد تمسخر قرار گرفتم
خدا لعنتتون كنه
اشكال نداره هیچی نگفتم
سلام
برای من که عادی شده
هر چی زیان دیدیم از نزول قیمت و تورم کشور این سه سال یک طرف اینکه مورد تمسخر یا نگاه تاسف انگیز اطرافیان مواجه میشم یک طرف
اگه قمار میزدم و میباختم اینقدر بد نمیشد
امیدوارم تا نیمه اسفند یک رشدی کنه
شاید اون زمان اکثر سهامم روفروختم
تارگت جون به توصیه های دلسوزانه عوصتاد به دقت گوش بده چون گذشته درخشانی دارد و زبانزد خاص و عام شده است.خیلی هارا خوشبخت کرده با دانش و اطلاعات دقیقش و پیش بینی های زمانی فوق العادش
فردا به لیست سهامداران بپیوند اگر در ده سال اول به سود نرسیدی هیچ ایرادی ندارد چون تو مسیر را درست رفتی اما بازیگر نمی گذارد سهم رشد کند در ده سال دوم هم اگر به سود نرسیدی که هیچ اهمیتی ندارد چون آن موقع عمرت رفته پول دیگر میخواهی چکار.در نتیجه منتظر میمانی ده سال سوم منفجر شوی
تارگت جون به توصیه های دلسوزانه عوصتاد به دقت گوش بده چون گذشته درخشانی دارد و زبانزد خاص و عام شده است.خیلی هارا خوشبخت کرده با دانش و اطلاعات دقیقش و پیش بینی های زمانی فوق العادش
فردا به لیست سهامداران بپیوند اگر در ده سال اول به سود نرسیدی هیچ ایرادی ندارد چون تو مسیر را درست رفتی اما بازیگر نمی گذارد سهم رشد کند در ده سال دوم هم اگر به سود نرسیدی که هیچ اهمیتی ندارد چون آن موقع عمرت رفته پول دیگر میخواهی چکار.در نتیجه منتظر میمانی ده سال سوم منفجر شوی
استاد حرف های درستی میزنی ولی لحنش تنده و تمسخر هست
گیر دادین به استاد طیب چرا؟
اون بنده خدا هم مثل ما تو ضرر سنگینه منتها هنوز امید داره
بهتره سهم مناسبی سراغ دارید بگید تا مقداری از ضرر صدرا کم بشه
������������������
فردا به لیست سهامداران بپیوندید
مخلصیم
ارادت
من متاسفانه نقد ندارم
دوستان تاریک ترین لحظات شب ، دقیقا اندکی قبل طلوع خورشید است
سحر تزدیک است
از ته دل آرزو میکنم از فردا صدرا جبران مافات نماید
استاد حرف های درستی میزنی ولی لحنش تنده و تمسخر هست
گیر دادین به استاد طیب چرا؟
اون بنده خدا هم مثل ما تو ضرر سنگینه منتها هنوز امید داره
بهتره سهم مناسبی سراغ دارید بگید تا مقداری از ضرر صدرا کم بشه
سلام و عرض ادب
این تازه لحن بسیار مودبانه من است لحن واقعیم را نمیتوانم نشان دهم چون با قوانین سایت مغایرت دارد
در مورد سهم هم میتوانم بگویم نقد بمانید تا شاخص یک جایی آرام بگیرد
گول مثبتها را نخورید روند فعلا نزولیست تا اطلاع ثانوی.شاید دو سه ماه.نمی دانم.
ارادت
من متاسفانه نقد ندارم
دوستان تاریک ترین لحظات شب ، دقیقا اندکی قبل طلوع خورشید است
سحر تزدیک است
از ته دل آرزو میکنم از فردا صدرا جبران مافات نماید
عرض ادب مجدد
نگران بازار و مخصوصا صدرا نباشید
چون بازار رشد خوبی خواهد داشت ولی صدرا رشدی خواهد داشت که کمتر کسی میتونه باور کنه
نظر