از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
سلام از بنده ست
والا من امروز که روز دوازدهم از موج ده تا دوازده روزه ی حفاری است ، با حیرت تمام داشتم قیمت را درست روی خط مقاومت نگاه میکردم و از اینکه چطور قیمت پایانی جوری تغییر میکند که ما در روز دوازدهم میرسیم به همان قیمتی که باید برسیم ، آب روغن قاطی کرده بودم .
هر جوری فکر میکردم نمی توانستم دلیلی برای مثبت بودن فردا پیدا کنم . همینطوری هاج واج بودم و سی پی یوم داشت جریان می کشید که خبر تغییر دامنه در آمد .
استادم فرمود ، هرکس برای تغییر قیمت دنبال دلیل باشد ، در گمراهی آشکار (ضلال مبین ) است .
فقط نمودار .
اوصیکم سهامداران عزیز بنمودار و دور انداختن فوندامنتال .
شب خوش
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
تا جایی که یادم میاد تو کاری که بلد نیستم نظر نمیدم و سوراخی که نمیشناسم انگشت فرو نمیکنم که بعدا زمین و زمان و رئیس و ....رو مقصر بدونم جز خودم
ولی این جماعت همون طور که با واژه نمیدانم غریبه هستن هر جا هم باشه انگشت فرو میکنن و هر چیزی هم باشه صاحب نظرن
نتیجه شم میشه این
هم ضرر به خودشون زدن هم از سود ما کم کردن والا سهامدار قدیمی که ضرر نمیکنه در کل فقط از سودش کم میشه
بورس وقتی روال عادی رو از سر میگیره که این عزیزان خارج بشن که خب وقت همه رو تلف میکنه
#خصدرا
#افشای_اطلاعات_بااهمیت - (انعقاد قرارداد مهم - گروه الف) منتهی به سال مالی 1399/12/30 شرکت صنعتی دریائی ایران
1399-11-19 09:29:46 (720465)
➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️⬇️
@Codal360_ir
شرکت: شرکت صنعتي دريائي ايران سرمایه ثبت شده: 26221057
نماد: خصدرا سرمایه ثبت نشده: 0
کد صنعت (ISIC): 452001 شماره پیگیری: 720465
سال مالی منتهی به: 1399/12/30 وضعیت ناشر: ثبت شده پذیرفته نشده
information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد.
عنوان موضوع افشاء: انعقاد قرارداد مهم - گروه الف
موضوع قرارداد
الحاقیه قرارداد 4 فروند نفتکش 113000 تنی افرامکس
تاريخ انعقاد قرارداد
1399/11/14
طرف قرارداد
شرکت PDV (کارفرما مستقر در ونزوئلا)
مبلغ قرارداد
10,401,292 میلیون ریال
نحوه تسویه
در مفاد این الحاقیه مانده مطالبات شرکت صدرا بابت دو کشتی ساخته شده به مبلغ 32 میلیون یورو و نحوه پرداخت آن مورد تایید کارفرما قرار گرفته و همچنین ساخت کشتی های سوم و چهارم نیز برنامه ریزی گردیده است.
شرح جزئيات قرارداد
به اطلاع می رساند طبق الحاقیه ای که در تاریخ 1399/11/14 با کارفرما مستقر در کشور ونزوئلا در خصوص قرارداد 4 فروند نفتکش 113000 تنی افرامکس منعقد گردیده، مبلغ این قرارداد از 211 میلیون یورو به مبلغ 248 میلیون یورو افزایش یافته و مدت قرارداد نیز تا سه سال دیگر تمدید گردید.
تاريخ مؤثر اجراي قرارداد
1399/11/14
ali1230, alireza1807, Arian02, belle fille, fargol93, mehdyand2amir, MHMN, pournikdast, rezanikroo, Shahvar2, م-ع, محمود, کاشان2, بارسا, زار عی, سلکت, سورنا 60, طيب
این شد یه چیزی مبارکه همگی
تبریک به همه دوستان صبور صدرایی.به قول آرین این شد یه چیزی
سلم عرض ارادت
باید توی قیمت سهم اثرش رو دید دوستان
دنبه این گوسفند قیمتش هست
دیروز چارتشو نگاه کردم یه خرده کار داره منتها با این خبر انشالله این یه خرده کارش خیلی کمتر از انتظار طول بکشه
تو بازار مثبت یا منفی باز شدنش خیلی مهمه ولی با تغییر روند از نزولی به صعودی نگرانی نباید باشه برای چند روز بعدش
کسانی که چند ماهه منتظرن به نظر کار درستی نیست تو این قیمتا با این خبر با خستگی پیاده بشن و سود رو دو دستی تقدیم کنن به دیگران
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 19 مهمان ها)
بوک مارک ها