به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
14318, ali1230, alireza1807, Arna, belle fille, fargol93, Kzfar, m.mola, MHMN, rezanikroo, محمد., بارسا, سلکت, سورنا 60, صبح صادق
عرض سلام وادب واحترام
چون در رابطه این موضوع چندین بار توضیحات لازم را عرض کرده بودم فکر میکردم نیازی تکراری نباشه ولی چون مجددا امر فرمودید چشم نظرمو عرض میکنم
در رابطه با کلیت حق کلیم ها وافزایش قیمتی قراردادهای گذشته چندبن عوامل دخیل است
در مورد حق کلیم هر گونه دخل وتصرف کارفرما در کمیت وکیفیت پروژه ها و هر گونه عدم پرداخت بموقع مطالبات پیمانکار موجب ایجاد حق کلیم میشود
افزایش قیمتی قراردادها
افزایش نرخ تورم افزایش زمانی انجام پروژه ها با توجه به شرائط زمانی ومکانی وریسک های سیستماتیک ووو موجب افزایش قیمتی قراردادها میشود
واما چرا پروژه رشادت مهم است چون با واگذاری توسعه این میدان حق کلیم و افزایش قیمتی قرارداد مشخص میشود که چون حق کلیم این میدان نسبت به کل حق کلیم ها زیاد است در نتیجه نقش اساسی در این روند دارد
بزبانی ساده تر روند قراردادهای اتی از این مهم تبعیت میکند یعنی قراردادهای زیادی را این مهم بدنبال میکشاند که میلیارد دلاری است
تاکیدا عرض میکنم از نظر بنده مقدار حق کلیم میدان رشادت حدودا ۳۴۰میلیون دلار است وبا این وجود نقش خیلی مهمی را خواهد داشت
ارادت
ali1230, alijalalpour, belle fille, fargol93, Kzfar, mehdyand2amir, MHMN, shahin, Shahvar2, محمد., بارسا, سلکت
این را هم مد نظر قراردهید
امکان داره حق کلیم و افزایش قیمتی قراردادها در یک قالب ارایه شود
یعنی تجمیعا بعنوان افزایش قیمتی قرارداده ارایه شود
سلام از بنده ست
بمناسبت باز گشایی صدرا :
امشب شهادتنامه ی عشاق امضا می شود .
فردا زخون عاشقان این دشت دریا می شود .
البته طبق آخرین اطلاعیه وعده ی دیدار صدرا خانم خوشگله پس فردا است .
افشای الف پر و پیمونی هم انصافا هست ولی اگر سازمان تکلیف دامنه ی بازار پایه را روشن نکند ، سابیدیم به الک .
شب خوش
به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
14318, ali1230, alijalalpour, alireza1807, Arian02, Arna, belle fille, fargol93, Kzfar, mehdyand2amir, MHMN, کسرا, جیمی, سلکت, سورنا 60, صبح صادق
عرض سلام و آرزوی سلامتی همه عزیزان علی الخصوص سرکارخانم بلفی
تا میتونید مایعات گرم ودمنوشها بویژه دمنوش آویشن استفاده کنید که برای غلبه بر کرونا موثره
بوک مارک ها