تجمع جلو شرکت لازم است حالم از این سهم فاسد که زیر نظر سپاه است به هم می خورد عوامل شرکت دزدند. دزدند دزدند کثیف هستند
اگر تمام پروژهای کشور. را به این شرکت بدهند چون عواملی دزدند و کثیفند ریالی کف دست سهامدار جز نمی گذارند به خدا قسم بیش از نیمی از سهام من از این آشغال سهم است هر روز می گویم بلکه بهتر شود. دریغ از حمایت شاید هم. نمی ارزد ما بالا خریدیم ای کسانی که این سهم را ندارید شما را به خدا این سهم را نخرید آشغال است. ما ضرر کردیم شما ضرر نکنید طرف نمی تواند یک شرکت در پتی را مدیریت کند توهم بر داشته می خواهد کانیدای ریاست جمهوری شود
به این شرکت که تر زدیدی
س نیست حالا نوبت کشور به گل نشسته است دیگه وضع را از این که هست بدتر نکنید اینه از همان قماش هستند که هواپیمای اوکراینی را با آن همه نخبه سرنگون کردند ولی گفتند کار ما نیست. اگر دولت اوکراین پیگیر نبود علت را نقص فنی اعلام می کردند پیشانی ها پینه بسته اما جیب ها گشاد
یک عده هم سهامدار ساده منتظر پروژه رشادت حق کلیم وکشتی هستیم
دوستان این سایت عالی است اما سهامیاب حواستون باشه سایت فوق العاده کثیفی است راجع به سهم صحبت می کنی اگر مطابق نسلشان نباشد یا نوشته هایشان را پاک می کنند یا شما را مسدود می کنند باید در سایت سهامیاب را گل گرفت
این همه ناامیدی دیگه نوبره..
حتی اونایی که دارن هم میگن سهم اشغاله و نمیره بالا..
فقط موندم ناامیدها کی از سهم خالی میشن..
فروش دکتر عزیز خودش نشونه ناامیدی محضه..
ولی باز هم خریدم.. این بزرگترین رولت روسی که تو عمرم دارم بازی میکنم..
امیدوارم بخت هم یار باشد
این همه ناامیدی دیگه نوبره..
حتی اونایی که دارن هم میگن سهم اشغاله و نمیره بالا..
فقط موندم ناامیدها کی از سهم خالی میشن..
فروش دکتر عزیز خودش نشونه ناامیدی محضه..
ولی باز هم خریدم.. این بزرگترین رولت روسی که تو عمرم دارم بازی میکنم..
امیدوارم بخت هم یار باشد
بوک مارک ها