صدرا ببین اوضاعش چقدر خرابه که سیگنال خروج دکتر هم روش تاثیر نداره !!!!! قبل تر ها خروج دکتر پورنیکدست حداقل چند روزی سهمو مثبت میکرد!!!!!! از مدار خارج شده بدم خارج شده!!!!!
صدرا ببین اوضاعش چقدر خرابه که سیگنال خروج دکتر هم روش تاثیر نداره !!!!! قبل تر ها خروج دکتر پورنیکدست حداقل چند روزی سهمو مثبت میکرد!!!!!! از مدار خارج شده بدم خارج شده!!!!!
دولت به جای جذب سرمایه های خارجی سرمایه های داخلی را هم فراری داد اکثرا رفته اند سراغ ارز های دیجیتالی
عرض ادب
کار به آواز چگور اخوان ثالث رسید:
شو تا به شوگیر ای خدا بر کوهسارون
می باره بارون ای خدا می باره بارون
از خان خانون ، ای خدا، سردار ممد
من شکوه دارم ای خدا دل زار و زارون
شیش ماهه سهموم ای خدا شد ثلث قیمت
طیب وه ایما ای خدا این گنج قارون
آتش گرفتم ، ای خدا آتش گرفتم.
مال عزیزوم ای خدا شد تیر بارون
ابر بهارون ای خدا بر کو نباره
بر من بباره ای خدا دل لاله زارون
ارادت
عرض ادب
دکتر عباد لایو گذاشت و فرمود هرکس راجع به هر سهمی دلش میخواد بپرسد .
ملت یک سهمهایی را پرسیدند که دکتر تا الان اسمش را نشنیده بود و نهایتا هم دستش را بالا گرفت و تسلیم شد .
من داشتم میخندیدم که شانس آورد راجع به صدرا نپرسیدند و گرنه مثل محمود کبیر که گند تحریم را ببار آورده بود و ملت را به خاک سیاه نشانده بود وقتی ازش سوال می کردند باید این جواب را می داد :
صدرا نمنه دی؟
هاردان گلیپ دی ؟
حالا این که شوخی بود ولی فوندالیستها باید فکری به حال خودشان بکنند .
این معامله گری نشد!
ارادت
عرض ادب
ولی امیر پارسا آدم زرنگی بود .
جونش را برداشت و در رفت .
نمیدانم متوجه شد ما چرا فحش میدادیم یا نه ؟
ارادت
عرض ادب
دیدم حال همه،گرفته ست خواستم یک جوک بگم ، فضا عوض بشه ، هرچی گشتم از این خنده دار تر پیدا نکردم :
سردار سعید محمد به سهامداران شرکت صدرا و کارکنان این شرکت نوید داد و افزود: توافقات نهایی در خصوص پروژه توسعه میدان نفتی رشادت به انجام رسیده و انشالله یک جهشی در شرکت صدرا ایجاد میکند.
زیرش را من پاراف میکنم :
باسمه تعالی
زرشک !
و من الله التوفیق
ارادت
14318, ali1230, alijalalpour, alireza1807, bikaraneh, MHMN, rezanikroo, محمد., کاشان2, vahidm62, بارسا, جیمی, سلکت, سورنا 60
فایل پیوست 6302
نتیجه جلسهی امروز سهامداران صدرا با دکتر سعید محمد
ملت قرار گذاشته بودن تجمع کنن
دیدن هوا پسه و برای «پرزیدنت بعد از این» وجهه نداره، گفتن یه سیاهه ای نوشته بشه...
پ.ن. به حسین آقای ثاقب تریدر
می دونی آزادی بیان چیه؟ هر کس خلاف نظر شما نوشت، باید بلاک بشه. فقط بگیم «تشکر از مدیریت شریف و صدیق». آآقربونش
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 29 مهمان ها)
بوک مارک ها