صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
    خوب واقعا تبریک داره این گزارش سپه جان
    من الان با این اوضاع باما و صدرا لعنت الله علیهما! دو راه دارم! یا هاراگیری کنم یا طبق امضای بلوتوث لذت ببرم!!
    اقا منم امروز پله اول باما رو خریدم
    هراگیری :-s که نه

اما اگه فهمیدی چطوی لذت ببری یه خبری هم به من بده شاید در مورد باما منم بودم :((

( هر چند که شما تو این زمینه به خاطر داشتن صدرا استاد ما محسوب میشی:D)
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
      اقا منم امروز پله اول باما رو خریدم
      هراگیری :-s که نه

اما اگه فهمیدی چطوی لذت ببری یه خبری هم به من بده شاید در مورد باما منم بودم :((

( هر چند که شما تو این زمینه به خاطر داشتن صدرا استاد ما محسوب میشی:D)
      باما تو این قیمت ها ریسک نداره زیاد سپه جان در نتیجه نیاز به لذت یا هاراگیری نداری
      اما این صدرا واقعا دست همه همه سهمای عوضی رو از پشت بسته. من دیگه زبونم قاصره!! 1- 2- 3- هاراگیری!!
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

در اصل توسط yasser پست شده است View Post
        خوب واقعا تبریک داره این گزارش سپه جان
        من الان با این اوضاع باما و صدرا لعنت الله علیهما! دو راه دارم! یا هاراگیری کنم یا طبق امضای بلوتوث لذت ببرم!!
        یاسر خان
        البته اگه بخواییم به امضای بلوتوث عمل کنیم
        با این اوضاع بورس ( بسکه کاری از دستمون بر نمی اد و فقط باید لذت ببریم ) از اخر وعاقبتش می ترسمl L-)

بلوتوث جان یعنی هیچ راه دیگه ای نداره فقط همین دو راه-:(

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

حالا جالب اینجاست که n تا گزارش عالی اومده بازار در حد تیم ملی بهشون توجه کرده حالا این یه گزارش صدرا که هیچی کل بازارو منفی می کنه!!

نظر

• سپه
            كاربر فعال
            • Dec 2010
            • 790

الته یاسر جان این شرکتم زیان انباشته به ازا هر سهم 94 تومنشو کم کرده
            زیان انباشته به ازا هر سهمش شده 93.4 تومن

فکر نمی کنی می خوان سهم رو از دست امثال ما در بیارن وبعد#-o

امروز می خواستم اگه صدرا شد 203-4 تومن بخرمش
            قسمت نبود:D

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

من نمی فروشمش سپه جان، جو روانی هیچ وقت بیشتر از یه هفته طول نخواهد کشید مضافا این که روی صدرا هزار تا عامل دیگه هم تاثیر گذاره. اگه قرار بود به حساب گزارش های میان دوره ای سهم رو بخریم که واقعا غیر منطقی بود اما همین عوامله که پی به ای دو رقمی به سهم میده. از این متاسفم که (خدا رو شکر به غیر از این سایت وزین) در فروم های دیگه ملت افتادند به جون هم و حمله میکنند به رفیقاشون که فلانی تو غلط کردی گفتی 6 ماهه 6 تومان پوشش میده و این حرفا...

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

من نمی فروشمش سپه جان، جو روانی هیچ وقت بیشتر از یه هفته طول نخواهد کشید مضافا این که روی صدرا هزار تا عامل دیگه هم تاثیر گذاره. اگه قرار بود به حساب گزارش های میان دوره ای سهم رو بخریم که واقعا غیر منطقی بود اما همین عوامله که پی به ای دو رقمی به سهم میده. از این متاسفم که (خدا رو شکر به غیر از این سایت وزین) در فروم های دیگه ملت افتادند به جون هم و حمله میکنند به رفیقاشون که فلانی تو غلط کردی گفتی 6 ماهه 6 تومان پوشش میده و این حرفا...
                عزیز من 4 روزم جو روانی تاثیر داشته باشه خودش می شه 20 و خورده ای درصد

هر چند این سهم بی پدر و مادر ثابت کرده به ر احتی مورفی ووارن بافت و گانت رو هم تحلیلاشون رو به می ریزه
                و به نظر من احتمال اینکه فردا به 4 مثبت هم برسه کم نیست

البته این کسایی رو که من میبینم چراغشون روشنه اکثرا صدرایی نیستن ( به غیر از امیر خان که اونم فک کنم صدراشوسبک کرده)

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

خبراي بد در مورد صدرا همين جور داره مياد اون از غرق شدنه كشتي و از بين رفتنه تجهيزات كه اقايون براي ماله كشيدن ميگن بار اون كشتي سيمان بوده اين هم از گزارش. بازار فكر مي كرد كه صدرا حد اقل 70 درصد از سود ماليشو ميسازه كه اين گزارش ابه پاكي رو ريخت رو دسته همه
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• سپه
                    كاربر فعال
                    • Dec 2010
                    • 790

اینا تو تاپیک همسایه نوشته بود خوشم اومد( خداییش من هر سری خریدم این حال و داشتم )

هر روز که میخری به چه کنم چه کنم میوفتی
                    وقتی هم میفروشی به چه کنم چه کنم میوفتی
                    ادم نمیدونه با این سهم باباکرم برقصه یا بریک بزنه یا هیلیکوپتر بیاد
                    من که سرگیجه گرفتم

نظر

• سپه
                      كاربر فعال
                      • Dec 2010
                      • 790

اینم تحلیل جناب ایرتان تو سایتای همسایه

من موندم واقعا برخی صحبتهای دوستان رو که مشخصه .... وای به حال بازار ما که اینقدر راحت فریب میخورند دوستان ... گزارش 6ماه چه پوشش 65% باشه چه 100% چه 1% همش یه داستان واسه بازی چند روزست چه مثبت چه منفی روند معاملات خودش گویای همه چیزه ..... زیاد خودتون رو درگیر این گزارش نکنید بار قبل هم که یه گزارش ضعیف داد ورفت صف فروش تو 216 تومن هم گفتم که موج جدید تا سطح 275 280 خواهد رفت دقیقا زمانی که 30 میل صف فروش بود حالا الانم همینطور ما یه موج بسیار پرقدرت رو در پیش داریم چه گزارش 6 ماهه مثبت باشه چه منفی این موج آغاز خواهد شد با همون شرایطی که دیروز عرض شد ///

پشت برنامه های این سهم خبرهای مهمی قرار داره که فعلا هنوز رو نشده ... یکیش رو جناب تریدر اشاره کردند شرکت طی میان مدت گزارشی مبنی بر مازاد تجدید شده داراییها به بورس جهت اخد مجوز افزایش سرمایه از محل اون در راستای ماده 78 قانون بودجه 90 خواهد داد شرکت فعلا اون چیزی که مشخصه برای ما فقط ازمحل ساختمان صدرا بیش از 150 میلیارد مازاد تحدید ارزیابی خواهد داشت که منجر به 100% افزایش سرمایه رایگان و خرج از ماده 141 خواهد شدالبته به شکلی شرکت میتونه ابتدا زیان انباسته خودش رو مستهلک کنه بعد مازاد میره به حساب افزایش سرمایه این یعنی قیمت فعلی با توجه به افزایش سرمایه 100% حداقل که رایگان خواهد بود معادل 100 تومنه ..... بقیه خبرها رو به مرور بازار به گوشش میخوره .. فعلا بازار ساده لوح ما منتظر گزارش 6 ماهست ولی همونطور که گفتم گزارش 6 ماهه با هر پوششی فقط یه بحث حاشیه ایست اونم تو شرکتهای پیمانکاری که دستکاری براشون مثل آب خوردنه .. ببنید دوستان الان منتظرند ببیند شرکت 3 تومن پوشش میده یا 5 تومن تو 6 ماهه که کل اختلافش میشه حدود 3 میلیارد تومن به نظرتون شرکتی که با تغییر 1% حاشیه سود سودش حدود 6 تومن تغییر میکنه و حاشیه سود 17% پارسال رو اومده امسال 11% گرفته ...وقتی سود واقعی شرکت با همین حاشیه سود دروغین 11% و کسر هزینه های مختلف حدود 61 میلیارد تومن سود پیشبینی کرده که میشه حدود 40 تومن به ازای هر سهم که با محاسبات من سود واقعی عملیاتی شرکت بالای 80 تومن باید باشه حالا اینها اومدن از همون 61 میلیارد(( 40 تومن به ازای هر سهم )) 50 میلیارد تومن رو به عنوان هزینه مالی که تو گزارش قید شده مربوط به جرایم 6% بانکی و همچنین انباشت اقساط بانکی بوده که همونطور که میدونید این موضوع جریمه 6% و همچنین استمهال توسط بانک مرکزی ابلاغ شده واقعا که ... بیقه بحثها از جمله کلیم و بقیه موارد هم بماند من خیلی دوست داشتم بازار اونقدر هوشیار بود که ارزش داشت بیایم یه پست بنیادی کامل از شرکت بزنم ولی به نظرم همین نکات کافیه .... اونهاییکه که دارند میخرند میدونند چه اتفاقاتی در اینده خواهد افتاد بیچاره سهامدار جز که منتظر پوشش مثلا 2 تومن این ور واون وره ..... یه پست بنیادی از من طلب داشته باشید ولی به وقتش من ثابت میکنم صدرا سودش باید امسال حدود 55 تا 60 حداقل باشه جامعه حسایرسان معتمد ما باید گل بگیرند درشون رو که نمیتونند جلوی دروغگویی بزرگی در این سطح رو بگیرند.... با تمام عرایض بالا صدرا تو میان مدت اهداف گفته شده تو پست دیروز رو خواهد زد بازم میگم پتس دیروز رو به دقت بخونید زیادم دنبال مسائل حاشیه ای نباشید شرکت مشکل گزارش نداره بخواد فردا میتونه بگه سودمون 100 تومن یا 1 تومن ...

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

صدرا در 3 ماهه اخیر در واقع زیان محقق کرده است.
                        پوشش در گزارش 3ماهه 26ریال بود در حالی که در 6 ماهه به 9ریال کاهش یافته
                        بنابراین در 3ماهه دوم سال 17ریال زیان داشته است!
                        یک نکته هم اینکه سود محقق شده 12 ماهه سال 89 را هم 3 ریال اعلام کرده است!
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

اقا این جناب ایرتان کیه؟ حرفه ایه بازاره؟؟
                          ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            صدرا در 3 ماهه اخیر در واقع زیان محقق کرده است.
                            پوشش در گزارش 3ماهه 26ریال بود در حالی که در 6 ماهه به 9ریال کاهش یافته
                            بنابراین در 3ماهه دوم سال 17ریال زیان داشته است!
                            یک نکته هم اینکه سود محقق شده 12 ماهه سال 89 را هم 3 ریال اعلام کرده است!
                            وحید جان به نظر یکم گزارش بو دار میاد! خدا کنه اینطوری نباشه و اطلاعات واقعی باشه اما خیلی از محل های هزینه ها دقیقا معلوم نیست از کجا ناشی شده که تونسته تاثیر افزایش فروش و سود عملیاتی رو از بین ببره...

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

وحید جان به نظر یکم گزارش بو دار میاد! خدا کنه اینطوری نباشه و اطلاعات واقعی باشه اما خیلی از محل های هزینه ها دقیقا معلوم نیست از کجا ناشی شده که تونسته تاثیر افزایش فروش و سود عملیاتی رو از بین ببره...
                              گزارشات صدرا همواره با ابهام مواجه بوده
                              ولی در هر صورت این سهم در یکسال اخیر نشون داده به درد سهامداری نخورده و فقط برای کسانی که تونستن نوسان بگیرن خوب بوده اونهم با استرس زیاد
                              حالا بعد از این چه بشه معلوم نیست
                              در مورد صدرا هم بارها گفتم تحلیل چندان جوابگو نیست و هم در پایین اومدنش هم بالا رفتنش
                              اینکه با این گزارش ضعیف فردا چی بشه باید تا صبح صبر کرد
                              در نگاه اول به نظر میرسه منفی و صف فروش باشه
                              ولی صدرا سهم غیر منتظره ای است و هر احتمالی وجود داره.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

گزارش صدرا خیلی مایوس کننده بود...

احتمالا همه سود 2-3 هفته پیش غدیر و شبریز بره واسه ضرر صدرا ...
                                واقعا با گزارشی که فاراک و فاذر دادند نمیشد انتظار این گزارش دروغین رو از صدرا داشت؟! :((

در صورت ریزش صدرا احتمالا شاخص هم حداقل 500-600 واحد ریزش خواهد کرد.
                                آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/24, 01:16.

نظر

در حال کار...
                                X