در اصل توسط pani پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط وحید شکیب پست شده است View Postاگه مرد بود رو 280 تومن نمیومد بگه ما حمایت میکنیم از سهم و بعدش سهمو ول کنن به امان خدا و خیلیها رو بدبخت کنن.www.mahak-charity.org
نظر
-
دیگه از این مضحک تر شایعه ای نشنیده بودم: (واسه یکی از تالارهای همسایه است) :d:d
ساعت 11.45 جهت جمع کردن صف فروش صدرا رایزنی شروع شد- قرارگاه خاتم 15 میلیون درخواست خرید، دانایان پارس 5 میلیون ، ساتا 6 میلیون و کارگزاری بانک ملی برای چند کد. ولی اینها تا بیان هماهنگ بشن شد ساعت 11:59 که امکان جمع آوری سهم میسرنشد.
=)) =))آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/24, 13:35.
نظر
-
-
در اصل توسط وحید شکیب پست شده است View Postاگه مرد بود رو 280 تومن نمیومد بگه ما حمایت میکنیم از سهم و بعدش سهمو ول کنن به امان خدا و خیلیها رو بدبخت کنن.
هر سال چندین بار اینکارو میکنن و جیبشون پر میشه
حالا سهامداران جزء هی بیان تحلیل بزنن تفسیر کنن و.... واقعیت عوض نمیشه.
این صف فروش هم به زودی و احتمال زیاد در همین هفته جمع میشه (من شنیدم فردا)
ولی تا زمانی که تغییر اساسی در سود سهم و زیان انباشته ایجاد نشه بالا رفتنش سفته بازیه
بازار پی بر ای بالا داده و از سهم انتظار زیاد داره ولی براورده نشده
توصیه میکنم اگر صدرا دارید و تا الان نفروختید دیگه فروش در منفی فردا چندان مناسب نیست و میشه بعدا در موج بعدی مثبت بالاتر خارج شد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
من یک سوال اساسی از صدرا دارن دارم. آیا زمانی که وارد این سهم پرریسک شدید به دست اندرکاران آن اعتماد و ایمان داشتید؟ اگر چنین است که توصیه خروج از سهم را جدی بگیرید. از ابتدا مشخص بود که صدرا از نظر عملکرد حرفی برای گفتن ندارد و این سهم نه بار مالی که بار سیاسی با خود یدک می کشد. پس رفتارهای مالی و گزارش 6 ماهه و اخبار مثبت که روی سهمهای نرمال بازار اثرات موثری دارد روی این سهم موثر نخواهد بود ، آنچه موتور محرک صعود یا سقوط این سهم است بازی های بزرگ است. بازیهای بسیار کثیف. خب حداقل من اینرا میدانستم . بازیگران این سهم نه سهامدار که قمارباز هستند! طبیعتا رفتار این قماربازان نیز رفتاری سیاسی می باشد. کمی صبر میخواهد در مقابل هیجانات بازار و چشم بستن بر تصوری که آنها سعی در القا آن دارند. بعنوان نمونه امروز در کنار صف 30 میلیونی فروش!! رجوع کنید به خریدهای فاذر. از این سهم اگر هم حمایتی بشود برای ما نیست برای حرکتهای بعدی بازی است. من به هیچ عنوان این نوع قماربازی و سرمایه گذاری در چنین سهمهای بی پشتوانه ای را تایید نمی کنم. اما می گویم حالا که ناخواسته وارد بازی شدیم حرکتها را ببینیم و آنطور که آنها میخواهند حرکت نکنیم که کیش و مات میشویم!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، در پي انتشار گزارش عملکرد 6 ماهه شرکت صدرا که با پوشش9 ريال از پيش بيني سود 98 ريالي سال مالي جاري و گلايه ها و اعتراض هاي سهامداران همراه بود، مهدي اعتصام در گفت وگويي کوتاه با فارس توضيحاتي ارايه کرد.
وي با بيان اينکه سرمايه گذاران متعددي از طريق تماس و ارسال پيامک خواهان ارايه توضيحاتي شده اند،گفت: در يک کلام بايد بگويم که عمده بحث ما لزوم ورود کالاها براي اجراي پروژه ها است که ناشي از عدم ترخيص کالاها و نهايي نشدن اسناد حمل است وگرنه بحث خاصي نيست،به همين دليل 9 ريال از سود پيش بيني شده محقق شد.
وي ادامه داد: به جز اين مورد که موجب تاخير در اجراي پروژه ها شده موضوع خاص ديگري وجود ندارد.
اعتصام در برابر اين سئوال که در اين شرايط که سهام صدرا با صف فروش بيش از 32 ميليون سهمي روبرو شده چه توصيه ايي به سهامداران دارد گفت : به دليل حضور در جلسه ايي ، فرصت لازم براي پاسخ به اين سئوال ندارم اما در فرصت مقتضي اعلام مي کنم.
البته تمام این بلاهایی که سر این سهم میاد بدلیل گرفتن امتیاز بیشتر از دولت است
من فکر کنم این بحث عدم ترخیص کالا نیز مخصوصا بیان کرده و جهت دریافت تسهیلات بیشتر از بانکها و دولت است
چرا که وقتی گشایش اعتبار نزد بانک صورت میگیرد،معمولا 10 درصد مبلغ بعنوان پیش پرداخت به بانک پرداخت میگردد و کالاها بنام بانک وارد گمرک شده و وقتی بقیه مبلغ تعیین تکلیف شد ( یعنی یا باید تسهیلات بگیرد یا نقدا به بانک پرداخت نماید) اسناد حمل ظهر نویسی بنام شرکت شده و از گمرک ترخیص میگردد.
حالا جناب اعتصام هم از این طرف میخواد بخوره، هم از اونطرف و هم از خود نوسان سهم، خلاصه سه بعدی عمل میکنه (از ال سی دی های جدید الگو برداشته) یعنی میخواد یک کاری کنه که کالا و تجهیزات براش مفت در بیاد که البته در بلند مدت بنفع سهامدارن است ولی در حال حاضر سهامداران را سرویس می کنه
نظر
-
در اصل توسط bluetooth پست شده است View Postجناب سپه بجز لذت بردن ، پيشنهاد ديگه اي داري؟
نه بلو جان
صدراداران سر صبح (8.30)باید تلاش شونو می کردن نشد دیگه از مجبوری باید لذت برد
من یکی هم از منفی بکام مجبوری لذت بردم
تصمیم کبری نکته خوبی اشاره کرد اون موقع که 32 میلیون صف فروش بود فوقش 60 نفر فروشنده بودن نفری 50000 تا (
حالا بماند که خیلی ها بعد دیدن صف فروش دیگه تو صف قرار نمی گرفتن) به نظر من اینا حقیقی نبودن
-هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
نقل قول نوشته شده توسط جهاد صدرا تالار بورس
مجددا تکرار می کنم که گزارش شش ماهه صدرا ترکش انحرافی است . گول نخورید .
اگر به فرض محال امروز صدرا گره معاملاتی منفی 10 درصد هم می خورد من فروشنده نبودم چرا که به آنچه در آینده نزدیک اتفاق خواهد افتاد ایمان دارم . دوستان عزیز عرض کردم ایمان دارم . من سنگ صبور دوستان نیستم که با دروغ و پا گذاشتن روی شرافت و انسانیت خودم وعده دروغین بدهم ولی قبل از انتشار گزارش شش ماهه در کدال عرض کردم که گزارش مربوط به مازاد تجدید شده دارایی ها جهت اخد مجوز افزایش سرمایه در چهارچوب ماده 78 قانون بودجه 90 نهایی شده و صدرا موفق به اخذ افزایش سرمایه شده است . این خبر تا 9 روز آینده منتشر خواهد شد . من با مفروض دانستن گزارش صدرا اعلام کرده بودم که جهش ناگهانی صدرا ارتباطی با گزارش شش ماهه صدرا ندارد بلکه جهش شگفت انگیز صدرا در پی همین افزایش سرمایه از محل تجدید دارایی ها است . همچنان که شرکت صدرا چنان بسته و مرموز عمل کرد که کسی تصور این گزارش شش ماهه را نداشت الان هم به گونه ای بسته و پنهان عمل می کند که کسی باور نخواهد کرد تا ظرف چند روز آینده یک خبر غافل گیر کننده باعث کیش و مات کردن بورس خواهد شد. فکر می کنید آخر ریزش صدرا چقدر است ؟ کمتر از 148 قبل از مجمع امسال که نخواهد بود. حتی با فرض بسیار بدبینانه تارگت صدرا روی قیمت 148 تومان ( قیمت قبل از مجمع ) با قیمت امروز صدرا یعنی 205 تومان ما 28 درصد ضرر متحمل خواهیم شد . ولی دوستان به جای نوک دماغ را دیدن باید مسیر و جاده جلوی خودمان را ببینیم تا درست ببینیم و با کسی یا چیزی برخورد نکنیم . من این متن را در پاسخ به دو گروه نوشتم گروه اول کسانی که تصور کرده اند به پایان راه رسیده اند و خشمگین و مضطرب و ترسو شده اند و پرحاشگری می کنند و گروه دوم کسانی که صبوری اختیار کرده اند ولی مردد و سرگردان هستند . یا خدا به امید روزی که دوستان خوب من در سود باشند.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postحجم مبنا هم پر شد. خیالتان راحت باشه که فردا با جارو برقی سهمو جارو میکنند.
شاید فردا من هم وارد سهم شوم.
امیدوارم تو شایدت با عجله رفتار نکنیهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است View Postخوب من یک نظر دارم چرا صدرا رو که زیان ده هم هست نمیان از بورس اخراج کنن تا بازار
روند منطقی تری داشته باشه و کل بازار اسیر این جو احساسی نشه ؟؟؟؟
.
ایشون فرمودن به خاطر اینکه یه عده سهامدار این سهم ها هستن واگه ببندیمشون اونا بدبخت میشن و...
پدر..... نگفت اگه باز م نگه داریمشون یه عده دیگه رو
اخرین امار سهامدار صدرا که من دارم مال برج 2 سال 1389 که اون موقع 24084 نفر سهامدار این سهم بودن
الان کسی اماری ندارههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
نزدیک گزارشات صدرا ورود به این سهم خطرناکه و اگه این گزارش کذایی نبود پیش بینی زیر 200(که فکر کنم چند وقت پیش اعلام کرده بودند دیگه اجازه نمیدند سهم زیر 200 بیاد!!! ) بعید بنظر میرسید
شخصا غیر از تالار بورسی خودمون خواننده مطالب چند تا فروم دیگه هم هستم و قبل از ارسال گزارش شش ماهه ندیدم کسی نسبت به این گزارش بدگمان باشه...(خصوصا با توجه به گزارش نسبتا خوبی که فاذر و فاراک دادند)
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/24, 15:53.
نظر
-
مدیرعامل صدرا دلیل پوشش 9 ریالی سود را اعلام کرد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل صدرا عمده دلیل پوشش 9درصدی سود در عملکرد شش ماهه را ناشی از عدم ترخیص کالاهای خریداری شده برای اجرای پروژه ها اعلام کرد و گفت: به جز این مورد مشکلی در اجرای برنامه های جاری و آینده صدرا نیست.
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، در پی انتشار گزارش عملکرد 6 ماهه شرکت صدرا که با پوشش9 ریال از پیش بینی سود 98 ریالی سال مالی جاری و گلایه ها و اعتراض های سهامداران همراه بود، مهدی اعتصام در گفت وگویی کوتاه با فارس توضیحاتی ارایه کرد.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران متعددی از طریق تماس و ارسال پیامک خواهان ارایه توضیحاتی شده اند،گفت: در یک کلام باید بگویم که عمده بحث ما لزوم ورود کالاها برای اجرای پروژه ها است که ناشی از عدم ترخیص کالاها و نهایی نشدن اسناد حمل است وگرنه بحث خاصی نیست،به همین دلیل 9 ریال از سود پیش بینی شده محقق شد.
وی ادامه داد: به جز این مورد که موجب تاخیر در اجرای پروژه ها شده موضوع خاص دیگری وجود ندارد.
اعتصام در برابر این سئوال که در این شرایط که سهام صدرا با صف فروش بیش از 32 میلیون سهمی روبرو شده چه توصیه ایی به سهامداران دارد گفت : به دلیل حضور در جلسه ایی ، فرصت لازم برای پاسخ به این سئوال ندارم اما در فرصت مقتضی اعلام می کنم.:))هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Post( اقا امضا به اون پر مفهومی رو برا چی عوض کردیx-( )
نه بلو جان
صدراداران سر صبح (8.30)باید تلاش شونو می کردن نشد دیگه از مجبوری باید لذت برد
من یکی هم از منفی بکام مجبوری لذت بردم
تصمیم کبری نکته خوبی اشاره کرد اون موقع که 32 میلیون صف فروش بود فوقش 60 نفر فروشنده بودن نفری 50000 تا (
حالا بماند که خیلی ها بعد دیدن صف فروش دیگه تو صف قرار نمی گرفتن) به نظر من اینا حقیقی نبودن
-اینجانب با ایدی مهرداد13531353 در سایتهای دیگر مطلب میزنم.موفق و پر سود باشید.
نظر
نظر