چه حالی کردم امروز هم تونستم اول صبح جلو صف خرید واستم و بازهم به صدرام اضافه کنم!
بین 8:30 تا 9 نمی دونم چه شایعه ای پخش شده بود که صف 17 میلیونی به 1 میلیون رسید وگرنه من ته اون 17 میلیون مونده بودم! راس ساعت 9 صف شد 6 میلیون!
فک کنم یکی به بقیه نارو زد خودشو انداخت جلو!!!![]()
قرارگاه خاتم الانبيا قراردادي 500 ميليون دلاري با وزارت نفت امضا کرد
به روز شده: 14:15 گرينويچ - سه شنبه 30 اوت 2011 - 08 شهريور 1390
براي اولين بار از زمان حضور رستم قاسمي، فرمانده سابق قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا سپاه پاسداران در وزرات نفت ايران، سپاه، قرارداد تازه اي را با اين وزارتخانه امضا کرده است.
بنابه گزارش خبرگزاري مهر، امروز هفتم شهريور قرارداد ساخت خط لوله اتيلن، با حضور آقاي قاسمي، بين شرکت ملي صنايع پتروشيمي و قرارگاه خاتم الانبيا و با هدف تامين خوراک مجتمع پتروشيمي استان فارس بسته شد.
طول اين خط لوله 539 کيلومتر و ارزش تقريبي قرارداد آن 500 ميليون دلار است و هدف از ساخت آن، تامين خوراک مجتمع هاي پتروشيمي فسا، فيروز آباد، داراب، جهرم و استهبان است.
بر اساس گزارش ها، ساخت اين خط لوله شامل مهندسي، تدارکات، نصب، راه اندازي، و تامين منابع مالي خواهد بود و قرار است طي مدت 30 ماه آماده بهره برداري شود.
پيش از اين و در مراسم توديع و معارفه فرمانده جديد قرارگاه خاتم الانبياء، آقاي قاسمي فرمانده سابق اين قرارگاه و وزير جديد نفت گفته بود که "قرارگاه خاتم الانبياء بايد جايگزين شرکت هاي بزرگ خارجي شود."
آقاي قاسمي گفت که قرارگاه خاتم الانبياء "بزرگترين مجموعه پيمانکاري در کشور به شمار مي آيد و بايد آن را قوت بخشيد."
قرارگاه خاتم الانبياي سپاه پاسداران با امکانات و تجهيزات باقي مانده از جنگ هشت ساله با عراق فعاليت خود را شروع کرد و در آن زمان استدلال سپاه پاسداران براي حضور در پروژه هاي عمراني و اقتصادي اين بود که در جاهايي حضور مي يابد که به لحاظ امنيتي مسئله دارد يا بخش خصوصي توان انجام آنها را ندارد.
برنامه تقويت قرارگاه خاتم الانبياء
قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء بعد از آغاز رياست جمهوري محمود احمدي نژاد فعاليت هاي خود را از ساخت راه و سد به نفت گسترش داد و پروژه هاي بسياري را با کمک دولت در اختيار گرفت.
اين نهاد وابسته به سپاه، بعد از انتخابات جنجال برانگيز رياست جمهوري، و در حالي که سپاه نقش تعيين کننده در مقابله با معترضان به نتايج آن را بر عهده داشت، فعاليت هاي خود را در بخش اقتصادي گسترش داد.
در اين دوران پاي سپاه پاسداران به صنعت نفت باز شد و 25 ميليارد دلار قرارداد با دولت امضا کرد و نيمي از سهام شرکت مخابرات ايران را خريد.
با وجود گسترش فعاليت هاي اقتصادي سپاه، اين نهاد با مشکل تامين منابع مالي براي اجراي پروژه هاي خود رو بروست و فرمانده سپاه ابراز اميدواري کرده بود که "با رفتن رستم قاسمي به وزارت نفت اين مشکل حل شود."
پيش از اين ابوالقاسم مظفري، فرمانده جديد قرارگاه خاتم الانبياء در مراسم معارفه اش گفته بود که "ورود قرارگاه خام الانبياء به حوزه نفت و گاز، يک نقطه عطف در فعاليت هاي عمراني سپاه است."
آقاي مظفري با اشاره به ورود پنج سال پيش قرارگاه خاتم الانبياي سپاه پاسداران به بخش نفت گفت: "زماني که قرارگاه وارد حوزه نفت و گاز شد، بيشترين هجمه هاي تبليغاتي عليه سپاه صورت گرفت چرا که سپاه جايگزين شرکت هاي خارجي مانند توتال شده بود."
فرمانده جديد قرارگاه خاتم الانبياء گفته است که "در طول پنج سالي که اين قرارگاه وارد صنعت نفت شده به گونه اي فعاليت کرده است که در حال حاضر جزو سرآمدهاي اين صنعت به شمار مي رود."
www.mahak-charity.org
امیر جان واقعا درست میگی بچه های این سایت اگه من هم چشم نزنم در متانت و اخلاق و ادب حرف ندارند و سطح علمی آن هم با حضور اساتید با دانش در مقایسه با دیگر سایتهای همسایه خیلی بالا است و البته همه اینها هم مدیون مدیران حرفه ای این سایت می باشد
بازهم عید سعید فطر را به تمامی دوستان تبریک می گویم با آرزوی بهترین ها
شنیده شده اعتصام قراره معاون قاسمی بشه
شنیده شده صدرا مقداری ذخایر طلا داشته که با فروش انها قراره کمی مشکل مالیش را حل کنه
شنیده شده در هفته دولت قراره مقدار زیادی ازبدهی های دولت به صدرا پرداخت بشه
شنیده شده این اخبار را همزمان با مقاومت صدرا به بازار میدن تا برای عبور از 260 بازار کمکشون کنه
شنیده شده از بابت هر کدام از شایعات بالا صدرا میتونه بزودی تعدیل مثبت بده
جمع بندی من
وقتی سهمی را دارید و اینهمه اخبار ازش بیرون میاد کمی مواظب باشید
اون حجم خریده شده در 216 را در 245 به خودتون نفروشند
البته این یک پیش فرض بود
اما اگر 260 را به هر ترفندی رد کنه تا 380 راه سختی نداره
ali.n, aminaran, arashvet, Captain Nemo, davood10, fiona, hamed1, hamed131340, majid, milad87, mmmm, mohseni1353, ramin, rojan, shokouhi, فرزاد, vet, yasin1, امیر2309, اسطوره, بابي چارلتون, بابک, تحلیل تکنیکال, جعفرزاده, سید مرتضی مصلائی, صیاد, عليرضا جمالی, علامه
سلام
باربد جان اون چیزی که مد نظر شماست در موج 5 صعودی اتفاق میوفته که به موج اغفال کننده معروفه
ولی بنده فکر می کنم که صدرا الآن در موج 3 صعودیه و تا رسیدن به موج 5 راه زیادی مونده
مثالش هم همین صدرایی که پارسال تا 420 رفت و بعد یه abc زد و یه افت سنگین داشت
تارگت نهایی صدرا که در بلند مدت خوهد بود بالای 1000 تومنه که البته در یک بازه 2-1.5 سال خواهد بود
سود این شرکت به صورت تصاعدی رشد خوهد کرد
وقتی صدرا قبل از مجمع داشت زیر 150معامله میشد من یاد بامای 500 تومنی سال 84 افتادم که در عرض کمتر از یک سال تا حدود 8000 تومن رفت
یادمه همون اواخر پاییز 85 فرآور شده بود 7500 تومن و صحبت از این بود که سهم تا 10000 تومن هم میره تازه بعضی ها منتظر 12000 تومن بودند
ولی سهم تا حدود 2800-2700 ریخت و بعدش فکر کنم 300% افزایش سرمایه داد ولی سهم بعد از باز شدن باز هم پایین اومد و اگه اشتباه نکنم تا 130-120 تومن ریخت
حالا این همه پر چونگی کردم که بگم صدرا تازه اول راهه![]()
ویرایش توسط behnam : 2011/08/31 در ساعت 12:45
هر کسی میخواد ده سال زودتر بمیره صدرا بخره.
هیچ وقت از این سهم خوشم نمی اومد چه اون زمانی که 4500-4600 تومن معامله میشد و چه زمانی که رفت تو لیست سیاه وزارت نفت و شد 50 تومن.
نه بازیگران و نه مدیریت صادق و درستی نداشت.
الان هم که افتاده دست برادران عزیز.
خبهمن هم زمانی که افتاد دست برادران همه میگفتم برنامه های فوق العاده ای برای سهم درنظر دارن اما دیدیم که بهمن نه تنها رشد نکرد بلکه سقوط کرد.
کلا این برادران مشکل دارن و به غیر از خودشون به کسی نون نمی رسونن.
صدرا هم بدرد نوسان گرفتن می خوره و ولا غیر
منم که نوسان با گروه خونی چندان سازگار نیست.
حالا هم در میرم تا بچه های صدرا لوله ام نکردن![]()
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
سقراط جان سلام و عرض ادب الآن کسی نیست شدیدا بیاناتتون رو تایید میکنم.........ضمنا دوستان اگه تونستین خودتون مستقیم یه سری پارس جنوبی بزنید خیلی چیزا میاد دستتون.........
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (4 کاربران و 18 مهمان ها)
بوک مارک ها