چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا یکباره صدرا از صدر توجه کنار رفت؟ یادش افتادم و رفتم نگاهی به نمودارش بندازم. نتیجهش جالب و حیرتانگیز بود. شاید در یک کلام بشه بهاش گفت «معجزهی تحلیل تکنیکال!». خودتون عکسها رو ببینید:
عکس اول (کانال نزولی، چنگال اندرو، محل برخورد خط حمایتی کانال و خطوط چنگال):
عکس دوم (فیبوناتچی 127درصد، تایید برخورد کانال و اندرو):
عکس سوم (معجزه کامل میشود؟):
حقیقتن خودم هم به هیجان آمدم از چیزی که پیدا کردم!
فکر هم نمیکنم لازم باشد چیزی به عکسها اضافه کنم. همه چیز واضحتر از هر توضیحیست.
صدرا سهمي هست كه تكنيكال جواب نمي ده صدرا سهمي هست كه بايد بخوان فعلا كه 10 ماهه همه رو گذاشته سركار
از خصدرا خوشم میاد تمام دوستان تکنیکال را میشناسم
میگویند اگر 70 درصد تکنیکال جواب بدهد خیلی خوب است و دوستان را میشناسم بالای 80 درصد تحلیلهایشان درست جواب میدهد اما در خصدرا یکی میگه 360 تا 560 یکی میگه 130 تا 105
یعنی این همه اختلاف
جدی هر دوستی که تحلیلش درست از اب در بیاد باید جایزه نوبل تکنیکال را به ایشان بدهند
فاند سهم هم که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی میگوید 100 تومان سود میسازد یکی میگوید 100 تومان زیان
ببینید خاتم چیکار کرده
مدیر عاملش هم که گل و بلبله یک روز میاد میگه سهم ما خیلی خوب است یک روز میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
*سامان*, behnam, esi_mohammadi, hamed1, jimbo, lord arshiya, pani, مهرداد, محسن مختاری, وحید83, کیوان, آریو, بوف کور, طيب
سلام با تشکر از اطلاع رسانی
معمولا بیشتر حرفایی که تو تالار بورس زده میشه اشتباه هست . من سهام صدرا ندارم ولی اگر هم 5 تومان زیان ساخته باشه مثل سابق نیست که 50 میلیون صف فروش بشه چون هم حمایت کننده داره هم قیمتش بالا نرفته و حداکثر ریزش را در میان مدت 125 پیشبینی میکنم
صدرا اگر هم صف فروش سنگین بشه مثل سابق نیست که بازار را تحت تاثیر بذاره . چون بازار چند ماه هست از صدرا جدا شده
به همه دوستان پیشنهاد می کنم یه مدت راجع به صدرا فکر هم نکنند و از فشار استرس این سهم خود را آزاد کنند. ارزش بحث کردن ندارد.
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 26 مهمان ها)
بوک مارک ها