صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

فرهنگ ايراني هاي جديد : گرانديوزيتي + از رو نرفتن در قبال هم +
    پاچه خواري در برابر مسولين حتي از نوع خلافكار (حتي به قيمت ضرر رسيدن به خودشان وعدم منفعت )
    ضمنا نگيد من نگفتم :از الان اين افتخار به نام من ثبت كنيد كه بلاخره صدرا يا امسال يا سال ديگر يا سال بعد .....سود ده مي شود (البته اگر ورشكستگي اعلام نكند واز بورس اخراج نشود)
    هر وقت سود ده شد اين پست را بالا مي آورم تا ببينيد من گفتم و من چقدر باهوشم

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز بنده خدمتتان عرض کردم راه صحیح را نشان دهم و البته منظورم اینه که به راهی بریم که باید بریم لطفا دقیق بخوان منظورم راهی است که دارن هدایتمون می کنن یعنی نوشتن و فرستادن شکواییه به بزرگان کشور تا صدرا حمایت شود وسپس با دارائیهای موجود و توان موجود صدرا . صدرای ده دلاری دور از دسترس نیست حالا هر کس خودش می داند .فکر نکنم که از این شفافتر بشه صحبت کرد .همه بیاین مجمع و همه به هر کس که دستتان می رسد شکایت کنین ولی اتحاد را از دست ندهید و بخواهید دارایها سریعا تجدید ارزیابی شود . یکبار دیگه هم می گویم :
      1-جرثقیل 1000 تنی هزار تنی نیست 3800 تنی است و قیمتش دفتری نا چیز ولی ارزش واقعی بالای 25 میلیون یورو . زمین جزیره قیمتش را حالا نمی توانم بگم ولی بالای ارزش روز صدرا است 3- هتل بوشهر هتل نکا و زمین نکا 21 هکتاری ارزش خیلی ولی دفتری کم 4- کار ها در فازهای مختلف با حاشیه سود حسابی ولی اعلام نمی شود چون یک برگ برنده برای دولت است و خاتم .5-کشتی لوله گذار درآمدش ساعتی ...............آخه چطور بگم یک جرثقیل 250 تنی ساعتی پنج میلیون اجاره اش است و حالا شما در مورد چهار تا کشتی حساب کنید و آن همه حجم قراردادها .6- بخدا بارها مطلب را گفته ام اگر بنویسم باید 30 یا چهل بند بنویسم . اصلا تا اقای سرمایه گذار 67 نگوید نمی آیم و خودتان برید همین مطالب و مطالب قبل را بگویید. بنده درسته 90 درصد سهامم صدرا است ولی ده درصد دارایهایم در بورس است پس لازم نیست خیلی هم خودم را ناراحت کنم .بنده فکر می کردم دارم به شما کمک می کنم حالا که شما غیر این فکر می کنید خدا نگهدار همگی .و من الله توفیق .

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ...حمید خان ...مگه شما نمیگی که من تنها کسی هستم که میتونم شمارو نجات بدم....خوب...این گوی و این میدان...حالا همه افتادیم دنبال شما....تو این یک سال چه نتیجه ای از این مذاکرات و شفاف سازیا گرفتید....یا انتظار دارید تا 4سال همه برای رسیدن به قیمت 10هزار تومنی صبر کنیم....
      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/15, 12:15.

نظر

• zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

يك ضرب المثل قديمي : با حلوا حلوا كردن دهان شيرين نمي شود (حالا باز يك عده پيدا مي شوند ومي گويند: گر صبر كني زغوره حلوا سازيم )
        ضمنا اگر گير دست رحيم خان در دفتر حضرت والا باشد ايشان زرنگ تر وپوست كلفت تر از اين هستند كه با اين شكايت ها تكاني بخورند تازه در مواردي كه كار به حق است و شكايت از ايشان درست اقدامي نشده است
        در حاليكه در اين مورد خود حريف شديدتر از ايشان به جاده خاكي زده است و شايد امثال من سهامدار را با اين صورت هاي مالي بتوانند بپيچانند اما امثال آقا رحيم كه خودشان قراردادهاي پرمنفعت را به اينها داده اندو از دخل وخرج اينان به خوبي اطلاع دارند با اين كارها تكاني نمي خورند
        تنها راه شكايت ما از سهامدار عمده اين سهم است به مسوولين بالاتر
        شايد اينان روششان را با توصيه بالاتري ها و سر وصداي ما اصلاح كنند و گرنه از دفتر با سر وصداهاي ما تا درگير دعوا سياسي با همند خيري بلند نمي شود
        آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2012/07/15, 12:24.

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3428

حمید خان از شوخی گذشته حرفهایتان کاملآ صحیح می باشدو بنده هیچگونه اعتراضی به صحبتهای شما ندارم , شاید نتونم بیام, شما اگه رفتی تا میتونی روی مسئله حمایت سهم در بازار بطور جدی تاکید کنید, کما اینکه جلسه پیش که ازش خواستیم و همانطور که خودش گفت از طریق مذاکره و رایزنی با صندوق بازنشستگی نفت سعی اش رو هم تا حدودی کرد ولی متاسفانه نماد صدرا در هنگام حمایت توسط سازمان بورس متوقف گردید.انشالله که از این جلسه نیز نتایج مثبتی حاصل شود. موفق باشید
          در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
          باسلام:
          دوست عزیز کجای حرفهام اشتباه است .لطفا راهنمایی کنید .در ضمن مگر کسی از شما با حرفهای بنده سهام خریده است .بنده آمار دارم که تمام آقایان منجمله سرمایه کزار 67 را دارم که همگی قبل از بنده سهامدار صدرا بوده اید .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوست عزیز شما همیشه لطف داشته و دارید. یادم هست دفعه قبل شما پست زدید و فرمودید با دیدن بنده متوجه شده اید که بنده فرد معقولی هستم . خدا شاهد است که بنده هم بیشتر به فکر دوستانی هستم که سهم کمی دارند والبته همه دارایهایشان است و اگر ضرری هم باشد متوجه این افراد است .در هر صورت امیدوارم شما هم حضور داشته باشید ولی چشم بنده شرکت می کنم و سعی می کنم منتظر باشم تا ببینم اگر دوستی توانایی دادن استدلال و وارد کردن ایراد به گزارش و دادن پیشنهاد خوب را دارد .ایشان این کار را کند در غیر اینصورت سعی خواهم کرد از حقوق دوستان حمایت کنم .و من الله توفیق .

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
            حمید خان از شوخی گذشته حرفهایتان کاملآ صحیح می باشدو بنده هیچگونه اعتراضی به صحبتهای شما ندارم , شاید نتونم بیام, شما اگه رفتی تا میتونی روی مسئله حمایت سهم در بازار بطور جدی تاکید کنید, کما اینکه جلسه پیش که ازش خواستیم و همانطور که خودش گفت از طریق مذاکره و رایزنی با صندوق بازنشستگی نفت سعی اش رو هم تا حدودی کرد ولی متاسفانه نماد صدرا در هنگام حمایت توسط سازمان بورس متوقف گردید.انشالله که از این جلسه نیز نتایج مثبتی حاصل شود. موفق باشید

نظر

• alman
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 85

با سلام
              متاسفانه ما ایرانیها در کارهای گروهی همیشه مشکل داریم ،به نظر بنده این زمان ما بیشتر از هر زمان دیگه ای باید باه باشیم تا شاید بتونیم به نتیجه برسیم لطفا جناب جمید ،دکتر عزیز و بقیه دوستان این که کی چیکار کرد و چی گفت رو بزاریم کنار و با هم به فکر یافتن بهترین راه حل باشیم باز از همه بزرگواران خواش میکنم با هم باشیم و برا یه بار که شده نشون بدیم با متحد شدن میشه به نتیجه رسید.

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوست عزیز بنده از لطف شما کمال تشکر را دارم ولی باور کنید .قصدم همیاری است .و من الله توفیق .

در اصل توسط kadban bastan پست شده است
                درود بر شما
                سهام لیدر ، سهامدار لیدر هم میخواهد. حمید خان هم تلاش دارد یک لیدر به تمام معنا باشد

نظر

• ساوالان
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 23

باسلام:
                  دوست عزیز شما همیشه لطف داشته و دارید. یادم هست دفعه قبل شما پست زدید و فرمودید با دیدن بنده متوجه شده اید که بنده فرد معقولی هستم . خدا شاهد است که بنده هم بیشتر به فکر دوستانی هستم که سهم کمی دارند والبته همه دارایهایشان است و اگر ضرری هم باشد متوجه این افراد است .در هر صورت امیدوارم شما هم حضور داشته باشید ولی چشم بنده شرکت می کنم و سعی می کنم منتظر باشم تا ببینم اگر دوستی توانایی دادن استدلال و وارد کردن ایراد به گزارش و دادن پیشنهاد خوب را دارد .ایشان این کار را کند در غیر اینصورت سعی خواهم کرد از حقوق دوستان حمایت کنم .و من الله توفیق .
                  سلام حمید خان
                  با تشکر از اطلاع رسانی حضرتعالی
                  بنده بالای 80 درصد سرمایه ام در صدرا گیره البته با مسولیت خودم و قبل از شما خریده ام ( چون سرمایه بنده کم است بالطبع تعداد سهام بنده هم کم است ولی برای خودم زیاده و جبران زیان واقعا برام سخته ) و در این مدت همیشه نوشته های شما رو با دقت میخوندم و میخونم و از شما بخاطر تلاش و پیگیری و اطلاع رسانی بی منت سپاسگذارم چون در شهرستانم به احتمال زیاد نمیتونم مجمع بیایم خواهشا شما در مجمع اول به خاطر رضای خدا و بعدا بخاطر سهامداران بد بخت مثل من که نتیجه تمام تلاشهای شبانه روزیشان در صدرا گیره دفاع جانانه از سهامداران نمایید که قطعا رضایت خدا نیز در همین است برای شما و خانواده محترمتان آرزوس سعادت و سلامتی و زندگی با عزت آرزومندم

نظر

• shaho
                    عضو جدید
                    • Feb 2012
                    • 4

با سلام
                    اگه يادتون باشه اونموقع که سهم چند روز صف خريد بود و بعد بسته شد اعتصام بعدش گفت: ما چون خودمون ميدونستيم گزارش منفيه و سهم موقع باز شدن سقوط ميکنه واسه همين تصميم گرفتيم که از سهم حمايت کنيم مقداري اونو بالا ببريم تا در موقع باز شدن سهامدار حقيقي کمتر ضرر کنه(پس يعني خودشون ميدونستن ميخواستن چه گندي بزنن)حالا به اينش کاري نداريم اما از دوستاني که به مجمع ميرن درخواست دارم اين مطلبو به اين حضرت آقا يادآوري کنيد که شمايي که اونموقع اين حرفو زدي و دم از به فکر سهامدارا ن حقيقي بودن ميزديد هنوزم دير نشده لااقل روز بازگشايي از سهم حمايت کنيد تا سهامدار جز کمتر ضرر کنه تا واقعا ثابت بشه که اون حرفايي که زده دروغ نبوده!

نظر

• امیر حسینی
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 56

باسلام:
                      دوست عزیز بنده خدمتتان عرض کردم راه صحیح را نشان دهم و البته منظورم اینه که به راهی بریم که باید بریم لطفا دقیق بخوان منظورم راهی است که دارن هدایتمون می کنن یعنی نوشتن و فرستادن شکواییه به بزرگان کشور تا صدرا حمایت شود وسپس با دارائیهای موجود و توان موجود صدرا . صدرای ده دلاری دور از دسترس نیست حالا هر کس خودش می داند .فکر نکنم که از این شفافتر بشه صحبت کرد .همه بیاین مجمع و همه به هر کس که دستتان می رسد شکایت کنین ولی اتحاد را از دست ندهید و بخواهید دارایها سریعا تجدید ارزیابی شود . یکبار دیگه هم می گویم :
                      1-جرثقیل 1000 تنی هزار تنی نیست 3800 تنی است و قیمتش دفتری نا چیز ولی ارزش واقعی بالای 25 میلیون یورو . زمین جزیره قیمتش را حالا نمی توانم بگم ولی بالای ارزش روز صدرا است 3- هتل بوشهر هتل نکا و زمین نکا 21 هکتاری ارزش خیلی ولی دفتری کم 4- کار ها در فازهای مختلف با حاشیه سود حسابی ولی اعلام نمی شود چون یک برگ برنده برای دولت است و خاتم .5-کشتی لوله گذار درآمدش ساعتی ...............آخه چطور بگم یک جرثقیل 250 تنی ساعتی پنج میلیون اجاره اش است و حالا شما در مورد چهار تا کشتی حساب کنید و آن همه حجم قراردادها .6- بخدا بارها مطلب را گفته ام اگر بنویسم باید 30 یا چهل بند بنویسم . اصلا تا اقای سرمایه گذار 67 نگوید نمی آیم و خودتان برید همین مطالب و مطالب قبل را بگویید. بنده درسته 90 درصد سهامم صدرا است ولی ده درصد دارایهایم در بورس است پس لازم نیست خیلی هم خودم را ناراحت کنم .بنده فکر می کردم دارم به شما کمک می کنم حالا که شما غیر این فکر می کنید خدا نگهدار همگی .و من الله توفیق .
                      با سلام
                      جناب hamid672003 این قضیه تسعیر نرخ ارز رو هم مطرح کنید آخه چطور ممکنه برای شرکتهای پیمانکاری دیگه مثل آذراب و فاراک مسئله ساز نبوده ولی برای صدرا باعث زیان بشه. یه مورد دیگه اون قضیه40 یا 140میلیون یورو که گفتید یکبار مطرح کردید زیر بار نرفتند هستش که میبایست مطرح شود.
                      باتشکر

نظر

• baradaran
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 545

بخشی از چشم انداز بازار در مورد صدرا که برای بورس 24 نوشتم:
                        گروه تجهیزات همچنان تحت تاثیر گزارش صدرا و اعلام زیان 142 تومانی برای سال 90قرار دارد پس از این گزارش انتقادات از مدیریت این شرکت افزایش یافته است وموجب ناراحتی سهامداران و حتی به نوعی موجب عدم اطمینان به گزارشهای سایر شرکتها نیز شده است مجمع سالانه صدرا سه شنبه برگزار خواهد شد که مدیریت صدرا باید پاسخگوی این زیان قابل توجه باشد و همچنین دلیل انحراف شدید از بودجه را بیان کند البته از طرف دیگر این روزها شاهد انتشار اخبار مثبت از پیشرفتهای پروژه های در دست اجرای صدرا هستیم از جمله مدیر کشتی سازی صدرا از به آب انداختن اولین نفت کش 113 هزارتنی افرامکس ساخت این شرکت با هزینه 52 میلیون یورو در مرداد ماه خبر داده است که تا آبان ماه تحویل کشورونزوئلا خواهد شد و کارساخت سه کشتی دیگر نیز تا پایان سال به پایان خواهد رسید همچنین ساخت 4 سکوی رشادت ونیز اجرای سکوهای گازی 1700 تنی و مشارکت در اجرای 930 کیلومتری خطوط لوله اتیلن غرب بخشی از پروژه هایی است که هفته گذشته به عنوان طرحهای این شرکت علاوه بر مشارکت در فازهای پارس جنوبی اعلام شده است حال این سئوال مطرح است اگر پروژه های در دست اجرا به گفته مدیران شرکت با تمام توان با موفقیت به پیش میرود این زیان سنگین چگونه توجیه پذیر است ؟ و اصولا مدیران این شرکت مگر چه حاشیه سودی برای پروژه های اجرایی تعریف کرده اند که با وجود اجرای موفق آنها نتیجه کار به زیان منتهی شده است ؟
                        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• riskman
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 208

داستان تجديد ارزيابي براي صدرا و فاراك هم هست ! اميدوارم در آستانه مجمع سهامداران بدانند روي چه چيزهايي متمركز باشند ! اين يكي از موارد است :
                          -------------------------------------------------------------
                          به گفته مدير عامل در مجمع شما براي اينكه يك شركت معادل آذراب داشته باشيد نياز به ششصد ميليون يورو داريد !
                          به تعداد سهم تقسيم كنيد ! يعني هر سهم 2 يورو مي ارزد ! ( قيمت امروز يورو 23600 ريال )
                          پس چرا انقدر ارزان ؟
                          جواب اينست :
                          در حقيقت شما داريد سهام آذراب را به نرخ سال 1364 خريد و فروش مي كنيد! زمانيكه بربري را 1 تومان مي خريديد!
                          حالا آقاي مالمير اعلام مي كند كه با تجديد ارزيابي مخالف است ! زيرا تاثيري در سود آوري ندارد!
                          آقاي مالمير! اگر شما يك آپارتمان در اميرآباد داشته باشيد كه براي شما سود آوري(عملياتي) ندارد ! حاضريد آن را به قيمت سال 1364 متري 50 هزار تومان بفروشيد ؟؟؟
                          پس آنچه را كه براي خود نمي پسنديد .... اي بابا !

نظر

• سهامدار 67
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 3428

زیان صدرا کاملآ توجیه پذیر است با توجه به صحبتهایی که اعتصام امشب برای دوستان کردند,همه موارد هم در صورتهای مالی سال 90 به تفصیل درج شده,شاید بهتر باشه که با واقعیتها کنار بیاییم و همه تقصیرها را به گردن یک شخص نیندازیم و یک بعدی به وضوع صدرا ننگریم.
                            در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                            بخشی از چشم انداز بازار در مورد صدرا که برای بورس 24 نوشتم:
                            گروه تجهیزات همچنان تحت تاثیر گزارش صدرا و اعلام زیان 142 تومانی برای سال 90قرار دارد پس از این گزارش انتقادات از مدیریت این شرکت افزایش یافته است وموجب ناراحتی سهامداران و حتی به نوعی موجب عدم اطمینان به گزارشهای سایر شرکتها نیز شده است مجمع سالانه صدرا سه شنبه برگزار خواهد شد که مدیریت صدرا باید پاسخگوی این زیان قابل توجه باشد و همچنین دلیل انحراف شدید از بودجه را بیان کند البته از طرف دیگر این روزها شاهد انتشار اخبار مثبت از پیشرفتهای پروژه های در دست اجرای صدرا هستیم از جمله مدیر کشتی سازی صدرا از به آب انداختن اولین نفت کش 113 هزارتنی افرامکس ساخت این شرکت با هزینه 52 میلیون یورو در مرداد ماه خبر داده است که تا آبان ماه تحویل کشورونزوئلا خواهد شد و کارساخت سه کشتی دیگر نیز تا پایان سال به پایان خواهد رسید همچنین ساخت 4 سکوی رشادت ونیز اجرای سکوهای گازی 1700 تنی و مشارکت در اجرای 930 کیلومتری خطوط لوله اتیلن غرب بخشی از پروژه هایی است که هفته گذشته به عنوان طرحهای این شرکت علاوه بر مشارکت در فازهای پارس جنوبی اعلام شده است حال این سئوال مطرح است اگر پروژه های در دست اجرا به گفته مدیران شرکت با تمام توان با موفقیت به پیش میرود این زیان سنگین چگونه توجیه پذیر است ؟ و اصولا مدیران این شرکت مگر چه حاشیه سودی برای پروژه های اجرایی تعریف کرده اند که با وجود اجرای موفق آنها نتیجه کار به زیان منتهی شده است ؟

نظر

• امیر حسینی
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 56

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                              زیان صدرا کاملآ توجیه پذیر است با توجه به صحبتهایی که اعتصام امشب برای دوستان کردند,همه موارد هم در صورتهای مالی سال 90 به تفصیل درج شده,شاید بهتر باشه که با واقعیتها کنار بیاییم و همه تقصیرها را به گردن یک شخص نیندازیم و یک بعدی به وضوع صدرا ننگریم.
                              با سلام
                              شما خبر دارید از صحبتها.

نظر

• فشارکی
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 64

تبریک میگم صدرا رفت بازار پایه

این هفته در بارش جلسه میزارن

نظر

در حال کار...
                                X