ادعای پروژه پتروشیمی تبریز
8 میلیارد تومن که 1 میلیارد سال 90 گرفتن
ادعای پروژه رشادت
120 میلیارد تومن
ادعای پروژه خشت
24 میلیارد که تایید هم شده
ادعای پروژه ارومیه
21 میلیارد تومن تایید شده،منتظر پرداخت
5 میلیارد تومن منتظر تایید
ادعای پروژه پتروشیمی تبریز
8 میلیارد تومن که 1 میلیارد سال 90 گرفتن
ادعای پروژه رشادت
120 میلیارد تومن
ادعای پروژه خشت
24 میلیارد که تایید هم شده
ادعای پروژه ارومیه
21 میلیارد تومن تایید شده،منتظر پرداخت
5 میلیارد تومن منتظر تایید
سلام به همه دوستان و آقا حمید
این کشتی ریکمرز ساخته شده؟
ارزش آن چقدر است؟
باسلام:
دوستان عزیز یک خواهش از همه شما داشتم و اونم اینه که اطلاع رسانی بنده باعث نشود که خیالتان راحت شود و به مجمع نیایید و یا در تحقیق خودتان کوتاهی نمایید .و من الله توفیق .
باسلام:
دوست عزیز در بازدیدی که از جزیره صدرا داشتیم بقایای این کشتی ریکمرز را هم دیدیم و هرچند که بی ارزش نیست ولی آنقدری هم نیست ودر گوشه ای خشکی قرار گرفته وسعی در استفاده از مواد قابل استفاده آن در جاهای دیگر دارند .ولی به اعتقاد بنده بقایای کشتی ریکمرز را باید در 140 میلیون یورو تجهیزات دریافتی که در سال 90 از شرکتهای آلمانی دریافت نموده ایم . دنبال کنیم که آقایان منکر آن هستند (البته در جمعی که با دوستان در ساختمان صدرا با مهندس اعتصام داشتیم ایشان فرمودند عدد نزدیک است به همان کشتی های ریکمرز ).و البته این مبلغ پول خود صدرا بوده که در گذشته زمان قرارداد کشتی ریکمرز برای خرید تجهیزات به حساب آن شرکتها ریخته شده بود و به دلیل فراموشی آقایان در آن حسابها مانده بوده است و کسی هم بوده که می خواسته اسناد این حسابها را هاپولی کند که با عملیات دلیر مردان و البته جیمز باندی خود حراست صدرا دستگیر و برگردانده شده است .الله اعلم . خدا بهتر داند که دلیل آن چه است ولی اعتقاد بنده وسط بودن پای مصلحت مملکتی و مصلحت صدرا در میان است . دوستان خوشحالم که شروع به کندو کاو کرده اید .بگردید می یابید .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/11 در ساعت 12:16
من كه سهامدار نيستم اگه باز بشه يكمي مي خرم اگه هم نشه من و دوستم مي خواهيم بيام خدا كنه راه بدن مي خوام ببينم اين تيم مديريتي چه جوابي دارن به سهامدارانبدن البته من بيشتر به قلي پور نگاه مي كنم بعد از اون به اين درك و فهم مي رسم كه خداوند چرا جهنم و آفريده
جا داره از آقاي نظري به خاطر تلاششون اولا در مورد بانك آرين و دوما در مورد صدرا تقدير و تشكر كنم و ان شاءا.... ايشون بدونه توجه به صحبت هاي ديگران به كارشون در مورد حمايت از سهامدارن جزء با توان بيشتر ادامه دهند خداوند در پناه حق نگهدارشان باشه
www.mahak-charity.org
با سلام
یه مطلبی بود که میخواستم عرض کنم اونم اینه که یه مدتی میشه (علی الخصوص بعد از بسته شدن نماد صدرا که توش گیر کردیم) از مطالب و اخبار جناب hamid672003در مورد وضعیت شرکت میخونیم.
خبر هایی ایشون با زحمت بسیار گرداوری میکنند و میارن تو سایت به اشتراک میذارن تا دوستان استفاده کنند.اصلا کاری به این ندارم که این خبرها مثبت بوده یا منفی بوده.یا اصلا به درد سهامدار خورده یا نه.که خود من یکی از منتقدین ایشون بودم.
بحث من چیز دیگری هست ،بحث من این هست که جناب حمید به اون چیزی که اعتقاد داشتن و دارن هر روز برای رسیدن به اون دارن تلاش میکنند،مثبت فکر میکنند و دایم حرکت رو به جلو دارن،یعنی منظورم اینه که بجای اینکه یکجا بشینند و این و اون رو مقصر بدونند که آقا شما باعث زیان من شده اید و از این حرفها ،خودشون با پشتکار با تماس با این و اون سعی میکنند، بدونند که ماجرا چی بوده؟سعی میکنند نذارن اختیار امور از دستشون در بره،سعی میکنند یک سهامدار باشه واز سهمشون حمایت کنند.
انصافا از تمامی سهامداران سوال دارم اگر همه اونها به اندازه ایشون پرتلاش بودند ایا فکر نمیکنید الان در وضعیتی بمراتب بهتر از این بودیم؟
بنظر من ایشون به اندازه خودش یک سهامدار واقعی بوده و از هیچ کوششی برای حمایت از سهم و آگاهی سایر سهامداران در یغ نکرده.
کار ایشون صرف نظر از اینکه اخبار بدرد بخور یا بدردنخوری داده، روحیه سختکوشی ،سهامداری و نا امیدنشدن و حمایت کردن از سرمایه خودش رو من خیلی مثبت ارزیابی میکنم و بابت این روحیه بهش تبریک میگم.
اگر همه سهامداران مثل ایشون فعال بودند الان اطلاعات زیادی داشتیم و میدونستیم که در اینده با چه مشکلی روبرو میشویم.البته این انتفاد اول به خود من وارده بعد سایر سهاداران.
خسته نباشی حمید خان
ویرایش توسط orumbourse : 2012/07/11 در ساعت 16:09
alman, Captain Nemo, felfel, hamid672003, javad60, majidsa, mohsen kaveh, nikoo100, nima_1, soheile60, مهربان, مهرداد, مجیدشمسعلی, وحید83, کورش, اشراق, طيب, علی بابا
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/11 در ساعت 22:01
alman, felfel, javad60, mohsen kaveh, nikoo100, orumbourse, shahmir, soheile60, مهرداد, مجیدشمسعلی, وحید83, کورش, طيب, علی بابا
ایلنا: عضو هيات مديره گروه صنعتي صدرا با اشاره به صورت مالي اين شركت، گفت: هماكنون نتايج صورت وضعيت مالي شركت مناسب نيست كه اين امر به نوبه خود نيازمند انجام آسيبشناسي است.
به گزارش خبرنگار ايلنا، در جريان بازديد خبرنگاران از جزيره صدرا، محمدعلي نظارت در نشستي ضمن تاكيد بر اينكه گروه صنعتي صدرا از گذشته يك بدهي پنهان دارد كه اين بدهي هماكنون به يكي از مشكلات اين شركت تبديل شده است.
عضو هيات مديره صدرا و مدير نظارت شركت فناوري آبهاي عميق در اين خصوص توضيح داد: زماني كه سهام اين شركت را خريده و مجموعه را تحويل گرفتيم، ميزان بدهي شركت چيزي در حدود 700 ميليارد تومان بود كه البته تاكنون افزايش نيز يافته. بخشي از اين بدهي شامل يكسري وامهايي بود كه در موعد پرداخت نشده و جريمه بدهي معوق نيز به آن اضافه شده و همچنين پروندههايي كه دادگاه براي آن حكم صادر كرده و شركت موظف به پرداخت جريمه شده است.
به گفته وي؛ علاوه بر اين موارد، بخشي از بدهي شركت ناشي از نوسان نرخ ارز و افزايش نرخ ارز مرجع به 1226 تومان است.
وي ضمن تاكيد بر اينكه سودي كه براساس تراز مالي شركت پيشبيني ميشد، محقق نشده است، گفت: پيشبيني ما براي سود هر سهم 19 ريال بود كه محقق نشد، براي سال 91 نيز eps محاسبه شده 31 ريال است كه اميدواريم اين رقم محقق شود.
نظارت تصريح كرد: ضرر انباشته صدرا تا پايان سال 90، حدود 499 ميليارد تومان بوده است. ما آمادگي فروش سهام شركت و واگذاري آن را داريم.
وي بر لزوم نياز اين شركت به حمايتهاي مالي دولت تاكيد كرد و افزود: صدرا امروز با يك بدهي بزرگ بانكي روبروست كه اگر دولت فكري براي حمايت از شركت و مديريت اين مشكل نكند، بايد به فكر بيكاري چيزي در حدود پنج هزار نفر شاغل در اين مجموعه بود.
عضو هيات مديره صدرا خاطرنشان كرد: كشورهايي كه عمده كارفرمايان آن دولت است، محاسبان درست محقق نميشود چرا كه دولتها همواره سعي دارند زيان مالي را به شركتها و بانكها و ... منتقل كنند.
alman, Captain Nemo, felfel, مهرداد, طيب
بوک مارک ها