...بحث بازار پایه منتفیه...قرار بر حمایته...موثق میگم...
...بحث بازار پایه منتفیه...قرار بر حمایته...موثق میگم...
همه چيز به مجمع فردا بستگي دارد اگر مثل سال قبل اعتراضات شديد وتاثير گذار باشد شايد بتوانيم بعد از مجمع اين هلو 10 دلاري !!!!!!!!!!!!را به خود خاتم بدهيم تا براي اين سود هنگفت (كلاه برداري از ما)عروسي بگيرند وگرنه نه تنها مدتها بسته مي ماند كه بعد بايد با اين اوضاع گزارش دادن در زير 100 تومان ببينيمش
من تهران نيستم اميدوارم دوستاني كه سهامدار حقيقي واقعي هستند( ونه آنها كه با هم گروهي از حقوقي ها و دار و دسته شان پول مي گيرند تا در اين فروم ها ضمن جنگ زرگري راه انداختن و سر كار گذاشتن سهامداران با اوهام وخيالات، آنها را براي مجمع آرام كنند) در مجمع اگر شركت كردند يك صدا شعار دهند كه گروه انحرافي نوين بايد از صدرا واز سپاه اخراج بشوند
مسولين صدرا ونماد صدرا نماد دهن كجي به سال جهاد اقتصادي وسال حمايت از توليد ملي و سرمايه ايراني
مرگ بر ضد ولايت فقيه
كامل شدن ضرر ما در صدرا يا برگشت حداقل قسمتي از سرمايه مان همه بستگي به فردا دارد
ضمنا اجازه نديد با سود 3 تومان يا هر چيزي مثل اين براي سال 91 گولتان بزنند چون سال قبل ابتدا سود حدود 10 تومان بود اما بعد اين بلا را سر ما سهامداران آوردند و140 تومان ضرر نصيبمان شد وبعيد نيست كه امسال هم اين سناريو اجرا شود وباز همه تقصير ها را گردن دفتر مدير جهاني( جناب شعيب) بياندازند !!!!!!!!
باز صد رحمت به مديران وسهامداران حقوقي قبلي صدرا اگر هيچ غلطي جز ضرر رساندن نكردند حداقل ضرر 140 توماني هم در يك سال نساختند
حالا دارم كم كم درك مي كنم چرا رهير فقيد انقلاب دستور به عدم دخالت نظاميان را در سياست دادند چون نمونه كار اقتصاديشان را در صدرا داريم مي بينيم پس در سياست هم .............
جالب اينجا است كه چند وقت قبل يك سد خراب شد واعلام شد كه كار خاتم بود فورا بيانيه دادند كه ما نساختيم اما در صدرا گند زدند به هر چه سهامداري در بورس است وهزار بار هم نامه زدم واين ور آنور در مطبوعات اقتصادي آمد اما واكنشي نشان ندادند
چرا چون در اين مملكت كسي با روزنامه و خبر اقتصادي عيان كار ندارند بلكه با خبر هاي نهان اقتصادي سود ساز برايشان ،مسولين سر وكار دارند وامثال من هستيم كه دنبال اين گونه خبر هاي دست هزارم هستيم
جالب اينجا است چه رسانه هاي اين ور آب و چه رسانه هاي اونور آب خبر هايي مثل ساخت كشتي و برج وبارو و ..... را در بوق و كرنا مي كنند اما هيچكس برايش ضرر رسيدن به سهامدار اهميت ندارد
يكي نيست بگه شركتي كه ضرر 140 توماني داره ميدهد پس كشتي ساخته شده اش از آن من سهامدار است و با هزينه من سهامدار ساخته شده نه از آن ونزوئلا وكشتي ها بايد تحويل ما سهامداران شود
در خواب ورويا فرو نرويد اين سهم 140 تومان ضرر سال قبل ساخته وبراي امسال هم معلوم نيست كه در آخر سال بيشتر از اين ضرر نسازد
فردا همه چيز بستگي به سهامداران حاضر در مجمع دارد
با 4 تا عكس از پروژه ها وكشتي و 4 تا سند قديمي با امضا اين و آن خام نشويد نشان دهيد اگر آنها پاسدارند ما هم بسيجي هستيم و بي ترمز
باسلام:
دوستان با توجه به قولی که داده بودم و طبق روال گذشته بنده فقط مطلبی را که از طرق مختلف و مجموعه صدرا بدست می آوردم در اختیار دوستان می گذاشتم و قبل از هر سخنی تاکید می کنم بنده هم یک سهامدارم و از اولین سهامداران صدرا و از کلیه دوستان خواهش می کنم هر گز در نیت خیر بنده شک نکنند .در هر صورت در حال تایپ و ویرایش مطالب دیروز هستم و تمام اطلاعات موجود را و تمام سخنان لازم را سعی می کنم باز گو کنم و پیشا پیش از هر دوستی که از بنده امکان دارد ناراحت شود عذر خواهی می کنم .و قول شرف می دهم تمام واقعیت را باز گو می کنم و بنده را از عواقب آن معذور دارید .و من الله توفیق .
استغفار از گفتن الحمدالله
سري سقطي زاهدي معروف واز بستگان جنيد بغدادي است كه در ابتدا دكاني در بغداد داشت؛ روزي خبر آوردند كه بازار بغداد آتش كرفته وبيشتر دكاكين واماكن كسب واقعه در آن سوخته است ‘سري سقطي از خبر آورنده مي پرسد كه آيا به حجره ما گزندي نرسيده است ؟ وي پاسخ مي دهد كه خير . سري سقطي بي اختيار بر زبانش جاري ميشود كه الحمدالله.بعد از گذشت زماني به خود مي آيد وازگفته خود استغفار مي طلبد. اين گفته وي كه مي گويد: "سي سال است كه از گفتن يك الحمدالله استغفار مي طلبم "ناظر بر اين امر است.شاید این اشعار سعدی نیز بی ارتباط با این واقعه نباشد:
شبی دود خلق آتشی برفروخت
شنیدم که بغداد نیمی بسوخت
یکی شکر گفت اندر آن خاک و دود
که دکان ما را گزندی نبود
جهاندیدهای گفتش ای بوالهوس
تو را خود غم خویشتن بود و بس
پسندی که شهری بسوزد به نار
اگر خود سرایت بود بر کنار
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 15 مهمان ها)
بوک مارک ها