باسلام:
دوست عزیز بنده هم به همین دلیل شما می گویم باید در صدرا نماینده داشته باشیم و نماینده هم باید عضو هیئت مدیره باشد تا این بررسی ها را انجام دهد و اطلاع رسانی کند (البته این شخص نباید کسی باشه که به راحتی گول بخورد) و ضمنا اگر ما تمامی سهامدارن حقیقی را قانع کنیم می توانیم حتی دو عضو از هیئت مدیره را داشته باشیم .ضمن اینکه هر دو این زیانها باید در سال خودش دیده شود و مدیران وقت محاکمه شوند و دوباره می گویم به فرض اینکه صدرا ورشکسته باشد و ما دیگر حقی نداشته باشیم ولی حق انداختن طناب دار به گردن مدیران نالایق از حقوق مسلم ماست .و من الله توفیق .
سناریوی جدید جناب اعتصام خرید مفت سهام باارزش وخروج از بورس وبالا کشیدن سود های سهامداران که بیش از سه سال چشم انتظارفروش سهام خود در قیمت خریدچهار صد تومانی بوده اند.
یک کلمه فقط میتونه سهامداران حقیقی صدرا رو از این وضعیت نجات بده فقط اتحاد .
از هیچ چیزی نترسید وقتی در طرف حق هستید چرا از چیزی باید ترسید،بترسند کسانی که مردم رو با امارهای دروغ قصد فریب دارن.
بزرگتر از اعتصام هم اومدن و رفتن .یعنی ما اونقدر بدبخت هستیم که سرنوشتمون دست امثالی مثل اعتصام باشه.
با یک اتحاد سهامداران بر روی یک نظر واحد و کارامد و توکل به خدا پیش بسوی احقاق حقوق سهامداران.
امروز دار و دسته اعتصام خوشحالند که میتونند بین سهامداران تفرقه ایجاد کنند ولی باید این قضیه خاتمه پیدا کنه،کینه ورزی رو کنار بگذارید و به همدیگر اعتماد کنید و سر مسایل کوچیک بهمدیگر توهین نکنید با هم متحد باشید تا دشمن احساس خطر کند.
من نظرم اینه که پیش بینی سود سال 91 رو هم بدن و سهم رو روی تابلوی بورس بیارند،مسلما بازار میدونه ارزش این سهم چقدره.
لازم نیست اعتصام و امثال اینها بفکر خرید سهام حقیقی ها باشند.دهها شرکت زیاندیده تو بورس هست بذارید اینم کنار اونها معامله بشه اصلا قیمتش بشه 20تومن ولی لازم نیست برای سهام ما قرارگاه خاتم یا اعتصام قیمت بذاره اگر میخواد بخره قیمت فروش ما بالاترین قیمت روی تابلو هست .مگه سهم مال من نیست من قیمت میذارم نه خریدار.
alman, Captain Nemo, hamid672003, javad60, shahmir, soheile60, بی خیال, خصدرا, سپهری, طيب
((((((((((((((((((دوستان اين ديدار و گفتگو سراسر كذب ودروغ ميباشد)))))))))))))))))))))))))))))))
1:اعتصام انقدر بيكار نيست كه وقت خود را به ان سهامدار جعلي بدهد
2:فكر ميكنيد واقعا اعتصام شماره موبايل خود را به يك فرد ناشناس ميدهد
كه فردا شمارش توي سايتها پخش شود
3:اين نوشته نمي تواند كاريك كارگر ساده باشد با ان جمله نويسي دقيق
و بدون عيب ان هم در چندين سطر بدون اشكال و جاجايي فعل وفاعل باشد
بلكه بايد يك روانشناس قابلي باشد
4: ايشان اگر راست ميگوييند دو رقم اخر شماره مهندس را بر روي سايت
اعلام كند تا با كانال زدن به دوستان از صحت شماره اطمينان حاصل كنيم
در اخر بايد عرض كنم اين نهايت پستي يك هم وطن ميتواند باشد كه
در اين برهه از زمان با اعصاب و روان سهامداران صدرا به قصد تفريح و
سرگمي بازي ميكنند درسته فضاي مجازي هست و ما هم ديگر را
نميبينيم ولي بدانيد با هر نوشته شما اهي از نهان سهامدار