گزارش تصویری از مراسم به آب اندازی اولین کشتی افراماکس 113000 تنی
گزارش تصویری از مراسم به آب اندازی اولین کشتی افراماکس 113000 تنی
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
عملیات به آب اندازی کشتی نفتکش 113000 تنی افراماکس در کارخانه کشتی سازی جزیره صدرا
۱۳۹۱ چهارم مرداد
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
باسلام:
دوست عزیز و همه عزیزانی که به بنده ابراز محبت می کنید کمال تشکر را دارم ولی باور بفرمایید: افتخار می کنم که به هموطنانم خدمتی نمایم(چون توشه آخرت بطور حتم پول نیست و چک هم اعتباری ندارد و در گور هم دست خالی می گذارندمان ) . در خصوص صدرا هم باید خدمتتان عرض کنم همانطور که اکثر دوستان در پیامهای خصوصی با بنده مکاتبه کرده اند باید خدمتتان عرض کنم زمانیکه داراییهای صدرا را (فقط 13 موردرا گفتم )برای کارشناس بورسی صدرا ریختم روی دوری (سینی) بلند شد و ایستاد و هرچه به او اصرار کردیم بشین نتوانست بنشیند و می فرمود : همینجور خوبه .راستی یک دوست خیلی اصرار داشت بداند حدود دارایهای صدرا چقدر است ؟ به ایشان گفتم :صدرا در چند پروژه در حال کار کردن است .ایشان فرمودند خیلی .گفتم به گزارش صدرا توجه کن و بدان دو دوتا چهار تا کار سختی است ؟ فرمودند خیر .گفتم در هر پروژه لازم است کلیه تجهیزات و وسیله کار و وسیله نقلیه و در کارهای دریایی -کشتی و یا سکو و یا آنچه که فکر کنید لازم است و به نظر بنده در سر هر پروژه یک شرکت مستقر است با تمام ملزومات .حالا خود بخوان حدیث مفصل .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/27 در ساعت 23:48
باسلام:
دوستان عزیز با توجه به اینکه دغدغه اکثر دوستان اینست که دیر مطلع می شوند اگر قبول داشته باشید یک قرار بگذاریم و آن اینکه همانند یک شرکت که یک روزنامه را انتخاب می نماید : ماهم همین تالار را به عنوان تالار اصلی برای خبر کردن دوستان انتخاب نماییم و ترجیها دوستان سعی نمایند اگر خبری است آن خبر را تا ساعت ده شب به اطلاع دوستان برسانند .و بنده هم دو توصیه برای دوستان دارم اولا که همانطور که می دانید در هر کاری تقسیم کار از اصول مدیریت است و اگر اجازه بفرمایید بنده از همگان می خواهم که به دوستان شهرستانی به دلیل دوری راه و هزینه بالای ایاب و ذهاب از دوستان شهرستانی بخواهیم از طریق تماس با نمایندگان مجلس شهر خودشان اقدام نمایند و هر جور که خودشان صلاح می دانند اقدامی عاجل و آجل نمایند و در صورت نیاز به اموری مانند مجمع فوق العاده که نیاز به حضور حد اکثری است از ایشان بخواهم ما را یاری نمایند .دوما ما تهرانی ها و البته کسانی که بهتر می توانند بطور معقول و با درایت در نشستها شرکت کنند استفاده نماییم .ضمنا گوش به زنگ باشید قرار است مهندس یک قرار ملاقات برای این هفته به ما بدهد تا به گفتگو بنشینم . صد البته باید به سمتی برویم که ما به مهندس بگوییم چه می خواهیم و دیگر حاضر به شنیدن حرف تکراری نباشیم .و من الله توفیق .
[quote=سپهری;185925]باید قبول کرد سیستم اطلاع رسانی ضعف دارد. شمادر مجمع از حدود20تازیر 70سال دیدید . کجا میشود با یک مطلب درج شده در سایت این جماعتو خبر کرد.
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/28 در ساعت 00:23
alman, felfel, mforouzani, sarcheshmehpour, shokouhi, soheile60, ناظم, کورش, اشراق, خصدرا, رامین آرتی, سپهری, طيب
میترسم این کشتی افراماکس از وسط دو نیم بشه و یک 100 تومنی دوباره پای ما سهامدارا بنویسن .... دیگه این ضرر کاغذی نیست ... فولادیه ...
یه نگاه به کشتی بکنید ... طراحی صد ساله پیشه ..
mohsen kaveh, ناظم, خصدرا, طيب
باسلام:
دوست عزیز منظورشما آیرو دینامیک کشتی است .فکر کنم داری اشتباه می کنید .الان کشتی که در عکس می بیند در وضعیت به آب اندازی است . ( همین دلیل عظمت صدرا است ) یعنی مخازن تعادل پر نشده اند و پس از پر شدن مخازن تعادل و یا برعکس بارگیری این کشتی 14.8 متر به آب فرو می رود و شما بجز عظمت نمی بینی و این به معنی اینست که همواره و از این پس این کشتی باید 14.8 متر در آب باشد . و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/28 در ساعت 10:24
با عرض سلام
طی تماس های گرفته شده با کارشناس بورس021-84083702هفته دیگه نماد باز خواهدشد واطلاعات خوبی در مورد سهم داده شد
حتمن شما هم پی گیری کنید
....یه نکته ای که هست در مورد مطالب نوشته شده توسط کابر هو تو تالار بورس بنظر من به واقعیت نزدیک بود....چون خاطرم هست محمدی کارشناس صدرا اخر جلسه گفت که وضعیت اشفته صدرا به راس بورس رسیده و همه رو نگران کرده و خود صالحی راسا دنبال کار هستش که وضعیت اینو اصلاح کنه....گفت سود 31 ریالی رو هم گفتن باید حسابرسی باشه وبقیه ...
alman, nikoo100, امیر حسینی, خصدرا, رامین آرتی, سپهری, طيب
شرکت صدرا در این چند سال سود خوبی داده فقط امور حسابداری به دستور مدیران حرامخوار مجبور به حسابسازی میشوند هیچ یک از اسناد با موازین حسابداری همخوانی ندارد باید از حسابرسان مورد اعتماد در بخش خصوصی استفاده گردد تا شود آشکار نقش توای مدیر حرامخوار
در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
اگر قرار باشد حسابرس خصوصی انتخاب گردد باید از طریق مجمع عمومی باشد که آنرا نیز سهامدار عمده انتخاب می نماید
مجمع توسط سهامدار عمده (قرارگاه خاتم) با تصویب صورتهای مالی عملکرد مدیرعامل را تایید کرده و به نوعی به وی مفاصاحساب داده است
حال در صورتیکه حسابسازی در شرکت صورت گرفته باشد، هم مدیرعامل باید عزل شده و پاسخگو باشد و هم سهامدار عمده که مدیرعامل را
مورد تایید و حمایت خود قرارداده است باید پاسخگو باشد (که نیست و نخواهد بود) یعنی کلاً در این مملکت کسی پاسخگو نبوده و نخواهد بود
خوشبختانه همگی انسانهایی پارسا و با تقوا بوده که اسیر توطئه های یک دشمن خارجی شده اند و این دشمن خارجی باعث تضییع حقوق سهامداران
صدرا و بقیه شرکتهای بورسی شده است (خدا باعث و بانی اش را لعنت نماید)
لذا در صورت مجبور شدن صدرا برای نشان دادن قسمتی از سود شرکت، باید بازی کی بود کی بود من نبودم را به صورت ماهرانه ایی به اجرا درآورند
بوک مارک ها