صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • creator_65
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 269

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

سهم به نظر من فردا یا نهایت شنبه برمیگرده، گول این صف فروش مصنوعی نخورید.
    آقا این سهم زیان ده، اصلا داره تعطیل میشه، بدبخت، بیچاره، کارگراش دارن اخراج میشن.....
    خب چرا سهمش دونه ای 1600 خریدین؟؟؟
    چرا اعلام ورشکستگی نمیکنین و دارایی هاش شناسایی نمیکنین، بدهی هاش پرداخت شه و مابقی(هرچند ناچیز به سهامدارا بدن)
    آقا صدرا ارزشیابی کنید، اگه مانده هر سهم بعد اون همه که آقا حمید گفت، یه ریال هم برای من موند، بدین به ما، من راضی ام،دستتونم می بوسم.
    از 40 مورد دارایی که حمید گفت من دوتاش دیدم،ساختمان آبی رنگ چند طبقه صدرا که من بارهای بار دیدم و رفتم و زمین نکا(چون شهر پدری من کنار این زمینه) کل بدهی صدرا جبران میکنه
    آقا این سهم به 100 ریال برسه من نمیفروشم،اصلا میخام ببینم این همه سر کلاس حسابداری خوندم وقتی شرکتی وررشکست میشه باید بدهی تسویه کنه هرچی بمونه برای سهامداراشه، چه شکلیه.
    آخه این افتخار!!! تا حالا نصیب کسی نشده.
    بس کنید این مسخره بازی ها رو ،بس کنید این همه قایم موشک بازی، بس کنید این همه دزدی و خوردن حق سهامدار جز
    عزیز من، من اگه فروشنده بودم، وقتی سهم 360 رسید 219 میترسیدم و رد میکردم، نه اینکه باز رو 2190 اضافه کنم.

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوستان عزیز : خوشبختانه موفق شدیم جناب چوبدار را راضی کنیم تا در چند روز آینده یک جلسه برای بررسی مسائل و پیشرفتهای بوجود آمده در صدرا داشته باشیم و البته بنده بعنوان نماینده آن 379 نفری که از ایشان امضا دارم شرکت می نمایم و خودم را ملزم به اطلاع رسانی دقیق می دانم (این مطلب را برای آن دسته افرادی گفتم که بدون در نظر گرفتن خداوند هر گمانه زنی نابجا را واقعیت پنداشته و به بنده نسبت می دهند).و بدانید تعداد افراد شرکت کننده در جلسه محدود است ! اما شش یا هفت نفری از سهامداران که سهام بالای یک درصد در چند کد دارند نیز هستند . ضمنا احتمال دارد روز این جلسه عقب یا جلو شود آنهم به دلایل کاملا منطقی به همین دلیل از ذکر روز آن خودداری می نمایم .همچنین بسیاری از دوستان عنوان کرده اند که حاضر هستند سهام صدرا را تا حد بیست میلیون سهم جمع آوری کنند ! هر چند که همه شما می دانید در تلاش نوبت قبل در قیمت 3748 ريال بنده سهام زیادی خریدم و ناچار شدم برای تسویه بدهی تمام صدرا های خودم را بفروشم و فقط 219 سهم برایم باقی ماند و با فروش رمپنا سهام صدرای خودم را جایگزین کردم .این خاطره تلخ بماند برای روزهای آینده ای که نگاه دوباره به سختی ها وتلخی های گذشته شیرنی لحظات ما خواهد شد .و من الله توفیق .
      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/02/03, 20:58.

نظر

• creator_65
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 269

سلام حمید جون، عزیز اگه کمک نیاز داشتی برای جمع اوری سهم یه ندا شب قبلش به من بده، من برای یه میلیون سهم آماده هستم، این روزا اقدام نکردم، چون حجم فروشنده از دارایی من بیشتر بود.
        منتظر خبرهای خوبت هستم،بابت زحماتتم متشکر

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز از لطف شما و تمام دوستان دیگر بی نهایت تشکر می نمایم و تنها دعای خیر شما باعث امیدواری و دلگرمی بنده می باشد .ومن الله توفیق .

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
          سلام حمید جون، عزیز اگه کمک نیاز داشتی برای جمع اوری سهم یه ندا شب قبلش به من بده، من برای یه میلیون سهم آماده هستم، این روزا اقدام نکردم، چون حجم فروشنده از دارایی من بیشتر بود.
          منتظر خبرهای خوبت هستم،بابت زحماتتم متشکر

نظر

• جواد 9998
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 105

اقا حمید : خوب شد که اعلام کردی واقعا دیگر خسته شده بودم و میخواستم در صف فروش بفروشم دو روز هم در صف بودم ولی فردا حذف میکنیم و نمی فروشم .

تو را به خدا هر خبری داشتی به ما هم اعلام کن و خدا همیشه با ماست .ما منتظر خبر ها هستیم .

در ضمن هر وقت خبری از شما نمیشود من شخصا نگران میشوم .

نظر

• Mesbah68
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 346

حالم از صدرا بهم میخوره چون صاحب نداره اگه داشت یک اینده ای رو برای سهامداران تصویر میکرد نه اینکه خودش بشه تخریب چی سهم از هر سهمی خبر + میاد الا این سهم............والا این سهم تا مهر ماه سال اینده بشه 600 تومن باید جشن گرفت تارگت های نجومی این سهم زمانی دست یافتنی میشه که کلیه تحریم های داخلی و خارجی برداشته بشه یعنی وقت گل نی

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                بر روی چشم . خبر قابل عرضی بود حتما .ومن الله توفیق .

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                اقا حمید : خوب شد که اعلام کردی واقعا دیگر خسته شده بودم و میخواستم در صف فروش بفروشم دو روز هم در صف بودم ولی فردا حذف میکنیم و نمی فروشم .

تو را به خدا هر خبری داشتی به ما هم اعلام کن و خدا همیشه با ماست .ما منتظر خبر ها هستیم .

در ضمن هر وقت خبری از شما نمیشود من شخصا نگران میشوم .

نظر

• meisam_em
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 2124

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                  باسلام:
                  بر روی چشم . خبر قابل عرضی بود حتما .ومن الله توفیق .
                  سلام و درود بر اقا حمید و تشکر از اخبار صدرا
                  کمی از فاذر برایمان در این روزهای سخت و کنترل شده میگویید مثلا قراردادهای جدید و یا معامله بلوکی که قرار بود امروز انجام شود، ظاهرا اصلا خبرش هم امروز نیامد!
                  كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوست عزیز : فاذر سهم بنیادی خوبی است و همانطور که خودتان هم می دانید از 1700ريال تا 12000ريال با احتساب افزایش سرمایه رشد کرده است و فعلا در استراحت یا بعبارتی اصلاح قیمتی قرار دارد .در هر صورت فاذر سهم خوبی است و با دید بلند مدت و اگر شرایط سیاسی اقتصادی متعادل بر جامعه حکمفراما باشد .باز هم جای رشد دارد .البته توجه بفرمایید که بنده عرض کردم بلند مدت ، هرچند که امکان رشد میانمدتی هم دور از انتظار نیست .و من الله توفیق .

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                    کمی از فاذر برایمان در این روزهای سخت و کنترل شده میگویید مثلا قراردادهای جدید و یا معامله بلوکی که قرار بود امروز انجام شود، ظاهرا اصلا خبرش هم امروز نیامد!

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز : فاذر سهم بنیادی خوبی است و همانطور که خودتان هم می دانید از 1700ريال تا 12000ريال با احتساب افزایش سرمایه رشد که و فعلا در استراحت با بعبارتی اصلاح قیمتی قرار دارد .در هر صورت فاذر سهم خوبی است و با دید بلند مدت و اگر شرایط سیاسی اقتصادی متعادل بر جامعه حکمفراما باشد .باز هم جای رشد دارد .البته توجه بفرمایید که بنده عرض کردم بلند مدت ، هرچند که امکان رشد میانمدتی هم دور از انتظار نیست .و من الله توفیق .

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post

نظر

• sam63
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 1

اقاحمیدبرای فردا خرید مناسب است

نظر

• creator_65
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 269

ما که خریدیم،دیگه توکل به خدا
                          انشا.. هرچی خیر اتفاق بیفته

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35706

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
                            ما که خریدیم،دیگه توکل به خدا
                            انشا.. هرچی خیر اتفاق بیفته
                            دیروز آخر وقت برخی دوستان میگفتن که عده ای حقیقی صف صدرا رو امروز جمع میکنن ! ظاهرا این خبر از داخل خود شرکت بیرون اومده بود

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              انشاالله .و من الله توفیق .

در اصل توسط sam63 پست شده است View Post
                              اقاحمیدبرای فردا خرید مناسب است

نظر

• creator_65
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 269

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                دیروز آخر وقت برخی دوستان میگفتن که عده ای حقیقی صف صدرا رو امروز جمع میکنن ! ظاهرا این خبر از داخل خود شرکت بیرون اومده بود
                                من از کارکنان و درون شرکت صدرا نیستم،دوستان اینجا هم میدونن
                                روند سهم دیدم و احساس کردم آخر ریزش باید باشه، البته من احساس میکردم زودتر باید بر میگشت.
                                در هر صورت فروشنده خیلی زیادی داره، و این حقوقی هم که میفروشه نمیدونم کیه.
                                دیگه توکل به خدا

نظر

در حال کار...
                                X