به کی لعنت بفرستیم و طلب کار هم بشوند؟
1- جناب اعتصام الدوله ؟ الحق که حقا لیاقت این همه لعنت و نفرین را از سهامداران نوش جان کرده است
2- هیات مدیره و دکتر قلی پور فوق دکترا در اسناد سازی و بهینه سازی ضرر با پیشرفته ترین نرم افزار که مطمعنا بجز خودشان در هیچ کجای دنیا لنگه نخواهد داشت؟ اینها هم تمام بهره لازم از لعنتها را برده اند.
3- دستور دهندگان از خاتم که نمیدانم واقعا دستشان در کار است ؟خود دانند و خود در پیشگاه خدواند نزد سهامداران جوابگو خواهند بود.؟
4-مدیران ارشد بورس و کارشناسان مربوطه که مطمعنا دست کمی از مدیران صدرا در ضرردهی به سهامداران بی تقصیر نیستند و در لاپوشانی حقایق کمک شایانی را کرده اند. همگی شان بی بهره از نفرین سهامداران نیستند و روزی باید جوابگوی متضرران صدرا باشند که نتوانستند جلوی انتشار کذب اسناد را بگیرند و نتوانستند حقایق صدرا را در کدال درج کنند همانگونه که ضرر ها را درج کردند؟ واقعیات رادیدند پیمانکار با این همه پروژه را و این همه تشکیلات و تجهیزات و املاک و جزیره و دبدبه و کبکبه و جرثقیل صد و چندمتر با دکل چهارصد و چند متری و کشتی های لوله گذار چند میلیون دلاری ووووووو دیدند ولی لال و کر ماندند ولی در انتشار ضرر کاعذی خوش خدمتی هم کردند؟ لعنت و نفرینی که اینها خواهند کشید از 3 ردیف اول بیشتر نباشه کمتر هم نیست؟؟؟
نماینده محترم مقام معظم رهبری در خاتم و در صدرا به داد این ملت و این سهامداران برسید ،خواهشا به اطلاع مقام معظم رهبری برسانید که در حق سهامداران چه ظلمی میکنند .ما از دشمنان و خیانت کاران و خاعنین این مملکت انتظار یاری و کمک نداریم ولی کاری که این عزیزان با سهامداران میکند خیلی به مراتب بدتر از خیانت دشمنان است. چون کار دشمن خیانت کردن است ولی ما و ماها دوستان و برادران و همکلاسی ها و همشهری های خود را فدای این مرز و بوم کردیم و این عزیزان برایمان الگو بودند ،نگذارید این تابو و این اعتماد و این اتحاد بشکند و سوژه دست هر رسانه ایی بیفتد ،این سرداران و دوستان همه ماها که از بین ما رفتند بر گردن تک تک من و شما حق دارد و روزی خواهد رسید که باید به این عزیزان جواب بدهیم.بحث سر این که چقدر ضرر میکنی یا چقدر سود خواهی کرد و حق سهامداران را پایمال کنند در شان و منزلت خاتم نیست ،نمیدانم این چند نفر چگونه حاضر هستند با این کار خود ارگانی مثل خاتم را به بازی بگیرند و در حق سهامداران اینگونه رفتار کنند. اگر دشمن ضرر میزند گله ایی نیست در عجبم که معتمدی مثل ارگان خاتم چرا از کارکرد اعتصام حمایت میکند و ...میشکند.
انتظار رسیدگی فوری و عاجل را داریم.شخصا هیچگونه مشکلی با ضررم ندارم و حتی مابین 100 تا 300 در حال حاضر به هیچ وجه فروشنده نیستم و اگر ریالی هم ارزش نداشته باشد بازم شاکی نیستم ولیکسانی را میشناسم و حتی دو نفر را که مینگین خریدشان 189 تومان بود را در دوهفته اخیر پرداخت کردم که جمعا هفت میلیون تومان دوتایی خرید داشتند و پس از 15 ماه با ضرر خارج شدند که هر دو نان آور خانه هایشان بودند و کل پس اندازشان بود .15 ماه پیش این مبلغ را به هر چی داده بودند چند برابر شده بود و از این که میشنیدند به قیمت حدود 100 باز شود سکته میکردند ،به قیمت خریدشان پولشان را دادم و سهم نیز به اسم خودشان است گفتم اگر بالا باز شد برای خودتان و اگر پایین باز شد که من خریدم و شما بیش از این متضرر نخواهید شد...مطمعنا از این افراد بسیار هستند و توان این ضرر ها را هم ندارند ...واقعا این اعتصام ببینید به چه کسانی خیانت میکند در حق چه کسانی ظلم میکند.
بوک مارک ها