صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط technicaler پست شده است View Post
    عرض ادب

استاد مزین فرمودید .

ارادت
    درود

ملوّن فرموديد ( همون رنگارنگ خودمون )

عرض ادب

همه از این همه عرضه دپرس شدید؟

حق دارید .

ارادت
    رشد صدرا در بازه زماني يکي دو ماه آينده قطعيه ( فکر ميکنم هم نظريم در اين مورد )
    اين معاملات فرسايشي هم شايد فردا به ته خط خودش برسه و هفته آينده براي صدرا متفاوت باشه
    در نتيجه دپرس نشديم

منتها بحث ميدوني سر چيه ؟
    شرکتها در بورس پتانسيلهاي متفاوتي دارند
    شرکت صدرا هم پتانسيلهاي بنيادي زيادي داشته و همچنان داره

ولي مهم اينه که اين پتانسيل روي قيمت بازاري سهم تاثير بذاره
    اگر قرار باشه پتانسيلي نمايان بشه و تاثيري روي قيمت نذاره،ديگه چه فايده اي داره ؟!
    با حلوا حلوا که دهن شيرين نميشه

شايد اين حرفمو قبول نداشته باشي،ولي شرکت صدرا از نظر پتانسيل در بازار بورس از بهترينهاست
    ناراحتي من و ساير سهامداران سر اينه که اين پتانسيلها دارن به عمد بي اهميت نشون داده ميشن ( با معاملات هدفدار و منفي سهم در بازار )
    باور کن اگر يک دهم پتانسيلهاي صدرا رو سهام ديگه داشتند،اجازه نميدادن سهام شرکتشون اين جوري در بازار مورد تمسخر قرار بگيره
    ولي حيف و صد حيف که ما سهامدار صدرا هستيم
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• shahin
      عضو فعال
      • May 2011
      • 2206

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      درود

ملوّن فرموديد ( همون رنگارنگ خودمون )

رشد صدرا در بازه زماني يکي دو ماه آينده قطعيه ( فکر ميکنم هم نظريم در اين مورد )
      اين معاملات فرسايشي هم شايد فردا به ته خط خودش برسه و هفته آينده براي صدرا متفاوت باشه
      در نتيجه دپرس نشديم

منتها بحث ميدوني سر چيه ؟
      شرکتها در بورس پتانسيلهاي متفاوتي دارند
      شرکت صدرا هم پتانسيلهاي بنيادي زيادي داشته و همچنان داره

ولي مهم اينه که اين پتانسيل روي قيمت بازاري سهم تاثير بذاره
      اگر قرار باشه پتانسيلي نمايان بشه و تاثيري روي قيمت نذاره،ديگه چه فايده اي داره ؟!
      با حلوا حلوا که دهن شيرين نميشه

شايد اين حرفمو قبول نداشته باشي،ولي شرکت صدرا از نظر پتانسيل در بازار بورس از بهترينهاست
      ناراحتي من و ساير سهامداران سر اينه که اين پتانسيلها دارن به عمد بي اهميت نشون داده ميشن ( با معاملات هدفدار و منفي سهم در بازار )
      باور کن اگر يک دهم پتانسيلهاي صدرا رو سهام ديگه داشتند،اجازه نميدادن سهام شرکتشون اين جوري در بازار مورد تمسخر قرار بگيره
      ولي حيف و صد حيف که ما سهامدار صدرا هستيم

دو تا اتفاق خیلی بد چهار سال به معطلی سهامداران قدیمی صدرا اضافه کرد ( البته برا نوسانگیران متصل به رانت ، این شرکت بهشت بود )

اتفاق بد اول : خارج شدن ترامپ از نمایشنامه برجام ( این معطل کردن ها و وقت کشی های چندین ساله ، دلایل با اهمیت فنی و اقتصادی هم دارد )

اتفاق بد دوم : استیضاح نشدن شیخ حسن که هر آن احتمال داشت اتفاق بیافتد ، آما به دلیل ابهام در مورد اول اتفاق نیافتاد.

در هر صورت دیگه باید رسیده باشه به نزدیکای دمبش
      آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2020/12/08, 20:11.

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2206

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
        درود این که یک تیم یا گروهی رو تابلو دارن بازی درمیارن توهمی است که از سال ۹۰ در روزهای منفی این سهم وجود داشته ... سهم یک تلورانسی باسقفش داره که در رنج مشابه بازار هست لذا در نقطه 480-600 درشاخص فعلی نوسانی پیش میره
        احتمالا جنس از موتوری می گیرند. به کیفیت جنس شما نیست.

نظر

• Silverplus
          Banned
          • Sep 2020
          • 44

با تشکر از مدیران صدیق و شریف
          بنده از سال 89 به این سمت را خاطرم هست که همیشه سهم دستکاری میشود وده سال دیگر هم بیایی باز همین است
          دو چیز در شرکت خاورمیانه و دنیا تمامی ندارد یکی انفجار آبی بادی گازی و دیگری دستکاری
          پایه ثابت هستند و اصلا کاری به قیمت ندارند همیشه هستند

ضمن تشکر مجدد از مدیران صدیق و شریف از نظر بنده شاخص کل وارد اصلاح شده و کلیت بازار هم بزودی اصلاحشان را شروع میکنند و سهامی که هنوز برگشت موقتشان را نزده اند شاید در این اصلاح شاخص مثبت بخورند سی تا پنجاه درصدی
          مراقب باشید تا حداقل پنج سال مثبتها فقط اصلاحی خواهند بود و دیگر از آن سودها خبری نیست

نظر

• بورسفام
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 322

خصدر پتانسیل بالایی هم اگر داره بیشتر از میانگین بازار رشد نمیکنه
            بعد از مدتها سهامداری کاملا بازی سهم برامون روشنه
            زمانی که اکثر سهام افزایش سرمایه ای بازگشایی های خیره کننده داشتند خصدرا با بازگشایی ضعیفش همه را متحیر کرد
            از برج 12 سال 97 تا الان شاخص با تمام ریزشی که اخیرا داشته حدودا 10 برابر شده اما خصدرا از همون تاریخ تا الآن حتی به اندازه شاخص رشد نکرده

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1712

مبنا رو روی ترامپ قرار بدید و تحلیل کنید
              البته تحلیل نمیخواد یه نمونه اولیه زدن به اسم ونزوئلا و بورسش
              تام فیتون، رئیس سازمان دیده‌بان قضایی آمریکا
              66000 نفر رای دادن

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1712

در اصل توسط Silverplus پست شده است View Post
                با تشکر از مدیران صدیق و شریف
                بنده از سال 89 به این سمت را خاطرم هست که همیشه سهم دستکاری میشود وده سال دیگر هم بیایی باز همین است
                دو چیز در شرکت خاورمیانه و دنیا تمامی ندارد یکی انفجار آبی بادی گازی و دیگری دستکاری
                پایه ثابت هستند و اصلا کاری به قیمت ندارند همیشه هستند

ضمن تشکر مجدد از مدیران صدیق و شریف از نظر بنده شاخص کل وارد اصلاح شده و کلیت بازار هم بزودی اصلاحشان را شروع میکنند و سهامی که هنوز برگشت موقتشان را نزده اند شاید در این اصلاح شاخص مثبت بخورند سی تا پنجاه درصدی
                مراقب باشید تا حداقل پنج سال مثبتها فقط اصلاحی خواهند بود و دیگر از آن سودها خبری نیست
                چند ماه رو زودتر پیشواز میری
                به ضرره خودته
                چارت مثبته فعلا خبری از اصلاح اون جوری که شما در نظر دارید نیست در ضمن ونزوئلا شدنمون به نزدیکی عینکی هست که من میزنم به چشمم
                هر روز سود که از دست میره یعنی عقب موندن از تورم
                خود دانید

در مورد دستکاری هم میدونم شما منظورت چیه از شما نمیپرسم
                ولی سوال اینجاست که چطوری میشه با وجود دستکاری روی قیمت خیلی از دوستان و خود من و شما تحلیل دقیقی از روند و قیمت های بازگشایی و بازگشتش میدیم ؟؟؟ /:.ohno-smiley.://:.negaran.:/

نظر

• محمد.
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 810

با سلام
                  استادی فرمود
                  همیشه و همه وقت در هنگام معاملات بر یک سهم گوشم را بر شایعات و اخبار نهانی و رانتی و... پیرامون سهم خواهم بست و هرگز از اخبار و شایعات پیرامون سهم تاثیر و القاء پذیری نخوام گرفت و فقط قیمت سهم برایم ملاک و معیار معاملات من قرار خواهد گرفت... نظر کاملآ شخصی و ای بسا اشتباه
                  قیمت تابلو یک سهم عرصه جنگ فروشنده و خریدارهاست و همیشه فروشنده سعی بر فروش بالاتر و خریدار هم پایین خرید کردن است خصوصا در شرایط بازار نوسانی که هیجانات فروکش کردند خریدارها با وسواس بیشتری عمل خواهند کرد و چنانچه قدرت مالی خوبی هم داشته باشند سعی در کنترل قیمت هم تا تکمیل خرید خواهند کرد
                  حالا این بازیگر ممکنه هر روز یک نفر باشه یک روز نوسانگیر ایکس و یا حتی عوامل فلان حقوقی و چندان هم مهم نیست
                  سهمی که در یک روز چندین بار صف فروشش جمع شده و خریدارها در کف قیمت سهم رو جمع میکنند نشان از هوشمندی و قدرت خریدار داره که به دور از هیجانات و پا پس کشیدن فروشنده ها سعی بر تکمیل خرید داره و نکته مثبتی هم هست

نظر

• alein delon
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 380

عرض سلام

جلال پور صدیق و شریف جان کجایی بیا یکم بگو مگو کنیم

واقعا کشور تخمی داریم

فردا افشا بزنه صدرا بچه ها آمادگی دارید؟؟

یکم خودتون گرم کنید

بد نیست

نظر

• alein delon
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 380

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                      با سلام
                      استادی فرمود
                      همیشه و همه وقت در هنگام معاملات بر یک سهم گوشم را بر شایعات و اخبار نهانی و رانتی و... پیرامون سهم خواهم بست و هرگز از اخبار و شایعات پیرامون سهم تاثیر و القاء پذیری نخوام گرفت و فقط قیمت سهم برایم ملاک و معیار معاملات من قرار خواهد گرفت... نظر کاملآ شخصی و ای بسا اشتباه
                      قیمت تابلو یک سهم عرصه جنگ فروشنده و خریدارهاست و همیشه فروشنده سعی بر فروش بالاتر و خریدار هم پایین خرید کردن است خصوصا در شرایط بازار نوسانی که هیجانات فروکش کردند خریدارها با وسواس بیشتری عمل خواهند کرد و چنانچه قدرت مالی خوبی هم داشته باشند سعی در کنترل قیمت هم تا تکمیل خرید خواهند کرد
                      حالا این بازیگر ممکنه هر روز یک نفر باشه یک روز نوسانگیر ایکس و یا حتی عوامل فلان حقوقی و چندان هم مهم نیست
                      سهمی که در یک روز چندین بار صف فروشش جمع شده و خریدارها در کف قیمت سهم رو جمع میکنند نشان از هوشمندی و قدرت خریدار داره که به دور از هیجانات و پا پس کشیدن فروشنده ها سعی بر تکمیل خرید داره و نکته مثبتی هم هست
                      محمد جان یکم مختصر تر بنویس چشام درد گرفت هی خط ها رو خوندم تا پایین/:.grlim:./

نظر

• alein delon
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 380

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        به ضرره خودته
                        چارت مثبته فعلا خبری از اصلاح اون جوری که شما در نظر دارید نیست در ضمن ونزوئلا شدنمون به نزدیکی عینکی هست که من میزنم به چشمم
                        خود دانید

ولی سوال اینجاست که چطوری میشه با وجود دستکاری روی قیمت خیلی از دوستان و خود من و شما تحلیل دقیقی از روند و قیمت های بازگشایی و بازگشتش میدیم ؟؟؟ /:.ohno-smiley.://:.negaran.:/
                        آرین جان سن سن
                        نجور سن

کالا کیمدی؟قیمتی پایینتر اومدنی تا مملی بخریدنی؟؟

نظر

• technicaler
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 801

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                          به ضرره خودته
                          خود دانید

عرض ادب

من شب باز شدن گفتم اگر بالا هم باز بشود قیمت ۵۲۰ اذیت می‌کند .
                          حالا اینجا دوست دارند داستان ببافند .

صف خرید ۱۷۰ میلیونی میشه ، و کسی نمیخره ، میگن بازیگر صفو سنگین کرده که حجم نخوره, پایانی نیاد پایین .

وقتی روی ۴۸۰ ، صف ۱۷۰ میلیونی جمع میشه ، ۱۷۰ میلیون دیگه هم عرضه میشه ، معلوم میشه ۳۶۰ میلیون فروشنده ی واقعی بوده .
                          بعد سهم برمیگرده ، میگن بازیگر میخواست ببره بالا ،

۶۰۰ با ز میشه و پشت سرش نزول ، میگن بازیگر داره دستکاری می‌کنه.

از وقتی صف ۴۸۰ میلیونی جمع شده تا امروز بیش از ۱ میلیارد سهم معامله شده .

خلاصه برای توجیه اینکه چرا کاری از دستشون برنمیاد ، همه رو میندازن گردن بازیگر.

اینها حرفها بیشتر آجیل فکری و برای سرگرمی است اما انقدر تکرار میکنند که خودشون هم باورشون میشه که هیچ ، اساتید هم باورشون میشه .

البته سخنان silverplus در مقام اعتراض به این حرفها است .

منم که زبونم مو درآورد .

قبل از افزایش سرمایه من یکبار حساب کردم ،حدود ۶۰۰ میلیون سهم در. سقوط سال ۹۷ معامله شده بود یعنی بیش از ۱۰/۵ میلیارد سهم با سرمایه فعلی .

بعد استاد طیب می‌گفت کد به کده !

حالا بالاخره این صفحات تاپیک باید یک جوری پر بشه و داره میشه.

امروز که در پتایر رباط کشف کرده بودند که نوسان میگیره ، یارو می‌گفت من رباطو جا گذاشتم .

فکرشو بکن یارو ۲۰۰ -۳۰۰ میلیون پول گرفته دستش ، بجای معامله ، مغز رباط ( توجه کن : ربات نه ها ، رباط )را بکار گرفته .

بازار بورس شده حمام زنانه .
                          شما حمام زنانه ی عمومی را یادت نمیاد ولی من زیر ۶ سال رفته بودم و هنوز یادم هست .

ارادت
                          آخرین ویرایش توسط technicaler؛ 2020/12/08, 21:42.
                          امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

• alein delon
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 380

عرض ادب

من شب باز شدن گفتم اگر بالا هم باز بشود قیمت ۵۲۰ اذیت می‌کند .
                            حالا اینجا دوست دارند داستان ببافند .

صف خرید ۱۷۰ میلیونی میشه ، و کسی نمیخره ، میگن بازیگر صفو سنگین کرده که حجم نخوره, پایانی نیاد پایین .

وقتی روی ۴۸۰ ، صف ۱۷۰ میلیونی جمع میشه ، ۱۷۰ میلیون دیگه هم عرضه میشه ، معلوم میشه ۳۶۰ میلیون فروشنده ی واقعی بوده .
                            بعد سهم برمیگرده ، میگن بازیگر میخواست ببره بالا ،

۶۰۰ با ز میشه و پشت سرش نزول ، میگن بازیگر داره دستکاری می‌کنه.

از وقتی صف ۴۸۰ میلیونی جمع شده تا امروز بیش از ۱ میلیارد سهم معامله شده .

اینها حرفها بیشتر آجیل فکری و برای سرگرمی است اما انقدر تکرار میکنند که خودشون هم باورشون میشه که هیچ ، اساتید هم باورشون میشه .

البته سخنان silverplus در مقام اعتراض به این حرفها است .

منم که زبونم مو درآورد .

قبل از افزایش سرمایه من یکبار حساب کرد حدود ۶۰۰ میلیون سهم در. سقوط سال ۹۷ معامله شده بود یعنی بیش از ۱۰/۵ میلیارد سهم با سرمایه فعلی .

بعد استاد طیب می‌گفت کد به کده !

حالا بالاخره این صفحات تاپیک باید یک جوری پر بشه و داره میشه.

امروز که در پتایر رباط کشف کرده بودند که نوسان میگیره ، یارو می‌گفت من رباطو جا گذاشتم .

فکرشو بکن یارو ۲۰۰ -۳۰۰ میلیون پول گرفته دستش ، بجای معامله مغز رباط را بکار گرفته .

بازار بورس شده حمام زنانه .
                            شما حمام زنانه ی عمومی را یادت نمیاد ولی من زیر ۶ سال رفته بودم و هنوز یادم هست .

ارادت
                            عرض ادب
                            رباط برای پا هست
                            ربات صحیح

ارادت

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1712

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
                              آرین جان سن سن
                              نجور سن

کالا کیمدی؟قیمتی پایینتر اومدنی تا مملی بخریدنی؟؟
                              کالا هی گفتیم نخریدین الان به فکری
                              ببینیم بازار چیکار میکنه فردا و هفته بعد بازار برگرده کالا هم احتمال زیاد برمیگرده البته نه مثل قبل
                              امروز مقاومت مهمی رو شکست
                              برای عید و بیشتر سهم خیلی خوبیه من هدفش رو بالای 22میدونم البته باید دید بازار چیکار میکنه ولی در کل اهدافش خوبه برای سهامداری
                              انرژی هم به نظرم کمی اصلاح خواهد داشت ممکنه تا 29-30 باشه کالا هم باهاش میره بالا پایین
                              انرژی تا 40رو با حجم و قدرت خوب رد نکنه نمیشه گفت روندش صعودی شده
                              میشه تو کف خرید صبر کرد
                              میشه بالای 46-50 خرید به دید افزایش سرمایه و میان مدت ولی با اطمینان بیشتر خرید کرد وقت تلف نکرد

نظر

• technicaler
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 801

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
                                عرض ادب
                                رباط برای پا هست
                                ربات صحیح

ارادت
                                عرض ادب

متوجه طنزش نشدی ،
                                اون کاشف ربات ، همینجوری نوشته بود رباط .

ارادت
                                امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )

نظر

در حال کار...
                                X