کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با توجه به حضور در دو مناقصه اخیری که برای جابجایی سکو و لوله گذاری از سکو تا محل سایت فاز 12 هست پیش بینی میشه رقم این دو قرارداد به تنهایی حدود 1 میلیارد دلار باشه .... با حاشیه سود حداقل 10 درصدی میشه سودی حدود 1000 تومن برای هر سهم متصور بود حالا با این شرایط چطور قیمت سهم رو 500 مونده خدا میدونه !!!! قطعا تا اخر سال خبرهای دیگه ای هم منتشر خواهد شد.
با حاشیه 10درصدی هم سود هر سهم 100 تومن میشه نه 1000
با تشکر از مدیران صدیق و شریف
انفجار بادی
بهترین شرکت خاورمیانه و دنیا
نگران نباشید و سهامداری کنید تکدانه
مقداری پول دزدی و حرام به دستم رسیده است تصمیم دارم با آن یک نوسان از شرکت خاورمیانه و دنیا بگیرم
از امروز من هم یکی از مغزهای متفکر بورس خواهم بود انشالله
آیا شرکت های داخلی من الجمله صدرا قادر به ساخت این سکو ها هستند ؟!
جایی شنیدم این سکوها فشار افزا هستند و چندین برابر سکو های قبلی ست و فن آوری خاص خود را دارد
عرض ادب مجدد
در سایر سکوها هم همچین مطالبی نوشته میشدولی با همت مهندسین باغیرت داخلی این سکوها نصب شد وافتخار بزرگی نصیب ایران عزیزمون شد
ولی صد حیف که غضنفرهای داخلی بیشتر از تحریمات به این شرکت آسیب زدند ده ها برابر بیشتر از امریکا ووووو
صدرا در حال نصب سکو وبا موفقیت ولی غضنفرها میگفتند این باید با قیمت منفی کامل به مجمع برود
سهم در مجموع دو روز زير سطح حمايتي 535-520 تومان معامله شد و در کل 8 ميليون و 151 هزار سهم معامله شده
شرط لازم براي اينکه يک سطح حمايتي يا مقاومتي به طور قطع بشکنه،اينه که حداقل سه روز بتونه بالا يا پايين اون سطح دوام بياره و صد البته با حجم سنگين معامله بشه ( حجم به مراتب مهمتره )
پس در عمل ميبينيم که شکست حمايت در کار نبوده و سهم خيلي سريع برگشته سرجايي که بوده
امروز استارت موج صعودي جديد صدرا رو شاهد هستيم و اين بار از قله قبلي عبور خواهيم کرد و قله جديدي ثبت خواهد شد ( 618 تومان )
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
چرا با افزایش تعداد سکو و چاه و خط لوله های بیشتر و قطور تر , فاز 11 را از نصب ایستگاه های تقویت فشار گاز ترش و تکنولوژی خاص آن بی نیاز نمی کنند ؟
( حداقل تا زمانی که این تکنولوژی را بدست بیاورند احتمالا بتوانند به خوبی بهره برداری کنند )
لطفا این موضوع را جدی بگیرید و اگر به مهندسین محاسب و طراح مربوطه دسترسی دارید علت را جویا و اطلاع رسانی کنید . با تشکر
درود
خوش اومدی
در کنار طنز و کنایه، دوست داریم از تحلیلهات هم استفاده کنیم!
ارادت
ضمن تشکر از مدیران بهترین شرکت خاورمیانه و دنیا با نقدشوندگی اقیانوسی
عارضم خدمتت که مگر از بنده تابحال تحلیلی دیده اید؟
من وظیفه اصلی ام در قبال حمایت های بی دریغ مدیران صدیق و شریف(که نمونه آن را پست نمودم) فارغ از زمان و مکان و قیمت، صرفا جو و شانتاژ و وعده انفجار و ارتقا و امید و موج مثبت انگیزشی و از این دست میباشد که تابحال هیچکس در ایران به اینها ایرادی وارد نکرده است
نظر