من هم دارم همون حدود یک و نیم سال.
با کارگزاری مفید هستم. درخواست اینترنتی تغییر کارگزار دادم بعد تماس گرفتم کارگزاری تهران (پشتیبانی)، برام تغییر کارگزار ناظر رو داد و حالا میتونم بفروشم.
من هم دارم همون حدود یک و نیم سال.
با کارگزاری مفید هستم. درخواست اینترنتی تغییر کارگزار دادم بعد تماس گرفتم کارگزاری تهران (پشتیبانی)، برام تغییر کارگزار ناظر رو داد و حالا میتونم بفروشم.
دست در دست هم دهیم به مهر
مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد
سلام دوستان
سهام شرکت صدرا را چطور میتوان از فرابورس خریداری کرد؟
دوم اینکه قیمت هر سهم اکنون چقدراست؟
سوم انکه با نگاه 3 تا 6 ماه ، قیمت این سهم را چطورپیش بینی میکنید؟
ممنون
سلام
دوست عزیز قیمت الان صدرا در حال حاضر 194 تومان است
از لینک زیر میتونید قیمت سهم رو ببینید.
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...18736941376687
سال گذشته ب دلیل زیان بالا از بورس اخراج شد و به بازار پایه انتقال داده شد. سهم صدرا و سایر سهم هایی که در بازار پایه وجود دارند به صورت آنلاین نمیتوانید خرید کنید. باید ب کارگذارتون بگید واستون بخره و یا اینکه به صورت اینترنتی دستور خرید بدهید.
در حال حاضر هر سهم حدود 600 تومان زیان انباشته دارد و فقط افرادی که قدرت ریسک پذیری بالایی دارند این سهم را خریداری می کنند.
اگر میخواهید این سهم را بخرید باید صبرتون زیاد باشه تا تحولات بنیادی در این سهم ایجاد بشه. اگر این سهم را میخرید فقط به دید بلند مدت بخرید.
این سهم فوق العاده پرریسکه.
احتمال داره سه ماه دیگه 50 تومان باشه و یا هزار تومان.
اگر تازه وارد هستید ب نظرم بهتره سهم های کمریسک تر بازار را بخرید مثل فاذر و مپنا و وسپه و ...
توصیه میکنم صفحات قبلی همین تاپیک را بخوانید تا اطلاعات بیشتری راجع به این سهم بدست بیاورید.
سلام دوست عزیز
لطف کردید از پاسخ جامع . بعنی شنبه کارگزار میتونه برای ما خرید بکنه؟
به نظرم با دولت چدید ، این شرکت که از شرکتهای قوی صنایع دریایی هست و روحانی هم خیلی روی دریا و صنایع مربوط به دریا تاکید داره و نعمت زاده هم از صدرایی های قدیمی و جهانگیری نیز از روسای سابقش هست ، خیلی رشد کنه. نظر شما تا اخر سال به این سهم چطور هست؟ این شرکت غول ، میتونه جبران کنه و واقعا 190 تومن برای این سهم ، خیلی پایین هست. نظرت چیه ؟
بله میتونید در روزهای معاملاتی ب کارگزارتون بگید تا واستون بخره.
البته فعلا صف خریده و شاید امکان خرید خیلی پایین باشه.
دوماه پیش قیمت سهم 70 تومان بود و اون موقع برخی قیمت 70 تومان را هم بالا میدانستند. ...
صدرا سهمی بسیار پرریسک است و بازیگران سهم خیلی بی وجدان و ... هستند به همین دلیلی کسی ب صورت مستقیم به شما پیشنهاد خرید یا عدم خرید نمیده.
میانگین خرید خودم زیر 80 تومانه و اگر شنبه فرصت خرید بدهد تعداد کم دیگری اضافه میکنم...
بوک مارک ها