شركت صدرا شركتي نيست كه كسي از ان خبر موثقي داشته باشه و تحليهاي دوستان فقط گمانه زني هست و احتمال درست بودن تحليها نزديك به صفره پس دوستان دقت كنند كه در مورد صدرا بهتره نظر نديدچون تحليگرهاي ماهر را بارها بدنام كرده كه مدتها اثري از انها نيست
شركت صدرا شركتي نيست كه كسي از ان خبر موثقي داشته باشه و تحليهاي دوستان فقط گمانه زني هست و احتمال درست بودن تحليها نزديك به صفره پس دوستان دقت كنند كه در مورد صدرا بهتره نظر نديدچون تحليگرهاي ماهر را بارها بدنام كرده كه مدتها اثري از انها نيست
دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
با سلام
خوشحالم که بالاخره بعد از اعلام تارگت های صدهابرابر شدن صدرا بدون ذکر دلیل نظری منطقی در مورد این سهم از شما دیدم.
دقیقا حرف من هم همینه
خیلی ها در اینسالها اومدن تارگتهای نجومی دادن و شبو روز حرفشون از صدرا بوده
تاپیک صدرا در همه سایتها همیشه بالا بوده با تحلیلهای اونها
ولی الان تقریبا نیستند و اگرم هستند با نام کاربری دیگه حضور دارن
در نوشته قبلیم که در پاسخ به سوال کاربر عزیز اسماعیل بود هم اشاره به همین صحبت شما داشتم که چون هیچ چیز معلوم نیست نظرم اینه و گفتم که ممکنه همین فردا ببنده صدبرابر هم بازبشه (در پست بالا گفتم)ولی به هر صورت فعلا چند سال است که گزارشات صدرا چیزی جز افزایش زیان نداشته پس عقل و منطق حکم میکنه سراغ این سهمی که در ظاهر زیان ده ترین شرکت بورس ولی اینکه در عمل چه بشه کاملا مجهول است نرویم.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
فردا امید به خدا صف جمع می شود. راه حلش یک بولدوزر است که بزند زیر سهم.
لعنت بر سهم که اینقدر نامرد است . همه اش میگن سهم داره خشک میشه من نمیدونم چقدر تر و خیس است که هیچوقت خشک نمیشه .
جایی هم نیست به فریاد و دل ما برسند
دوست عزیز چرا ناراحتی این سهم فقط به درد موج سواری میخوره
تا آخر هفته هر روز بالای چهار میلیون حجم زد بخر حداقل بیست درصد چهار روزه کاسبی
هفتاد خریدم تا ۱۸۸ رفت
دوباره ۱۴۰ خریدم تا ۳۷۴ رفت. اینبار چون موج پنج هست و هنوز سقف موج سه یعنی ۳۷۰ را نزده سریع بالا نمیره ولی چون سهم تیزی هست با حد ضرر ۲۲۰ راحت ۴۷۰ را می بینه
دوستان بولدوزری که دیروز ذکر خیرش بود را ملاحظه فرمودید. هنوز وقت برای سوار شدن هست. بدرود تا نوسان بعدی
باسلام:
دوستان عزیز نامه معامله بلوکی خصدرا در راه بورس . جناب چوبدار با بالا بردن قیمت خرید به گفته ای 50 میلیارد تومان و به گفته ای صد میلیارد تومان قیمت را بالا بردن و در نهایت می توان گفت مالک جدید 73 درصد صدرا شدند .و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز : البته فعلا نامه جهت تعیین هیئت مدیره است .و من الله توفیق .
بوک مارک ها