صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1711

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
    سلام از بنده است

رئیس جدید هم شروع کرد مثل استاد از خودش انرژی بر اساس اصول علمی ساطع کردن .

یادش بخیر عبده تبریزی هم که آمد ، اول سه روز دامنه را برداشت .
    سیمان تهران من در یک روز ۵۰۰ تومن رشد کرد و به فکر میکنم ۲۲۰۰ تومن رسید .

بعد دید خیلی خراب شد و بازار انفجار مثبت داد .

امر کرد به مدت ۱۵ روز نوسان بشود مثبت صفر و منفی ۵ .

میگویند ، یک معمار فرغون گچ را برداشت و شروع کرد به ترسیم نقشه ساختمان روی زمین .
    گفت اینجا اتاق خواب و اینجا آشپزخانه و اینجا حمام و اینجا پذیرایی که یکدفعه یک بادی ازش در رفت .

گفت :خب اینجا هم توالت .

شب خوش
    استاد عزیز شبت بخیر و خوشی انشالله
    این جماعت سهامدار جدید این مدیران رو هم میخوان
    در و تخته خوب جفت و جور شدن

نظر

• reza908
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 24

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      سلام‌

اقا سهام دار که تاوان اشتباه خودش رو ریالی حساب میکنه با بازار
      چرا هر اتفاقی می افته سریع مردم میشن هدف ؟
      قانون گذار ، مجری و مسئول با تصمیماتشون ریدن تو بازار سهامدار مشکل داره؟

اگر ۱۰۰۰ ردیف متهم واسه وضعیت فعلی مملکت باشه قطعا مردم متهم ردیف ۱۰۰۰ هستن.

سلامت باشید

نظر

• bolinger
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 459

سلام از بنده ست

من در این بیش از بیست سال که دستی به بازار دارم همیشه در اطراف خودم می‌دیدم که ملت همیشه در صحنه مرتب در پنج حوزه ی سود بانکی ، موبایل ، خودرو ، طلا ، ارز و ملک در حال بازار عوض کردن هستند .

شما شاید یادتون نیاد ، ولی یک زمانی مردم وام میگرفتند ، سپرده بلند مدت می‌گذاشتند و سود می گرفتند .

البته من یکبار یکی از سود بانکی بگیران قهار به پستم خورد و خیلی تلاش کردم که سر صحبت را باز کنم ببینم اینها چطور از معامله ای که یک طرفش بانک است سود کسب می کنند ؟

خیلی هم وقت گذاشتم ولی چیزی عایدم نشد و فوت و فن را یادم نداد .

می دانید که هر معامله ای که یک طرفش بانک باشد قطعا به طرف دیگر ضرر می خورد .

در هر صورت من خودم هیچوقت بازار عوض نکردم اما لازم بود این جماعت یک گوشمالی حسابی بشوند .

با اینحال اینها تنها تقصیرشان بی عقلی و حزب باد بودن است . اینها جاهل قاصرند ، مقصر نیستند .

مقصر ، از خدا بی خبری است که مدیریتش روز مره است و فقط به فکر گذران امروز است ‌.مقصر مدرس تازه از راه رسیده ای است که وعده ی شاخص ۸ میلیونی میدهد و سر از تلویزیون در میاورد .

من خودم هرچی اینجا داد زدم که حالت تجافی را از دست ندهید ، کسی گوش نمی‌داد که هیچی ، مضحکه و مسخره هم شده بودم .

مقصر مدیری است که فوق کارشناس است و گوشش به هیچ کارشناسی بدهکار نیست که هیچ ، اصلا علم و دانش و مشاوره را قبول ندارد . می پرسد : مگر نگفتید دلار گران بشود صادرات افزایش پیدا می‌کند ، پس چرا نشد ؟

سالهاست که کسی بلند مدت فکر نمی کند .یکی از جلوه های کاملا مشهود این روز مرگی و مدیریت کوتاه مدت خام فروشی است که نقلش داستانش تکراری است .

من به نظرم نمی رسد که سیستم از این بورس جان سالمی بدر ببرد .

این ۳۵ هزار یا به روایت دیگر ۵۰ هزار میلیارد تومن درآمدی که دولت داشت ، یک هزینه ی بلند مدتی دارد که اگر بگویم هزاران برابر بیشتر و بلکه در حد بینهایت است اغراق نکرده ام .

در هر صورت یکی از معایب و همزمان محاسن پدیده های اقتصادی اینست که هر اقدامی ، بازتاب و نتیجه ملموس دارد و راه فرار و چاره ای نیست .

روزی را میبینم که چند میلیون نفر سهامدار مالباخته با زن و بچه جلوی در بورس ایستاده اند و بقول امام خمینی رحمت الله علیه یک یوم الله بوجود آورده اند .

شب خوش
        آخرین ویرایش توسط bolinger؛ 2021/02/06, 23:48.
        به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
        چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1711

در اصل توسط reza908 پست شده است View Post
          سلام‌

اقا سهام دار که تاوان اشتباه خودش رو ریالی حساب میکنه با بازار
          چرا هر اتفاقی می افته سریع مردم میشن هدف ؟
          قانون گذار ، مجری و مسئول با تصمیماتشون ریدن تو بازار سهامدار مشکل داره؟

اگر ۱۰۰۰ ردیف متهم واسه وضعیت فعلی مملکت باشه قطعا مردم متهم ردیف ۱۰۰۰ هستن.

سلامت باشید
          فرمود:باشه
          همین جماعتی که نفر ۱۰۰۰ام هستن ضرر میزنن بهت ...
          اجرکم عند الله

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

سلام از بنده ست

من در این بیش از بیست سال که دستی به بازار دارم همیشه در اطراف خودم می‌دیدم که ملت همیشه در صحنه مرتب در پنج حوزه ی سود بانکی ، موبایل ، خودرو ، طلا ، ارز و ملک در حال بازار عوض کردن هستند .

شما شاید یادتون نیاد ، ولی یک زمانی مردم وام میگرفتند ، سپرده بلند مدت می‌گذاشتند و سود می گرفتند .

البته من یکبار یکی از سود بانکی بگیران قهار به پستم خورد و خیلی تلاش کردم که سر صحبت را باز کنم ببینم اینها چطور از معامله ای که یک طرفش بانک است سود کسب می کنند ؟

در هر صورت من خودم هیچوقت بازار عوض نکردم اما لازم بود این جماعت یک گوشمالی حسابی بشوند .

با اینحال اینها تنها تقصیرشان بی عقلی و حزب باد بودن است . اینها جاهل قاصرند ، مقصر نیستند .

مقصر از خدا بی خبری است که مدیریتش روز مره است و فقط به فکر گذران امروز است ‌.

سالهاست که کسی بلند مدت فکر نمی کند .یکی از جلوه های کاملا مشهود این روز مرگی و مدیریت کوتاه مدت خام فروشی است که نقل داستانش تکراری است .

این ۳۵ هزار یا به روایت دیگر ۵۰ هزار میلیارد تومن درآمدی که دولت داشت ، یک هزینه ی بلند مدتی دارد که اگر بگویم هزاران برابر بیشتر و بلکه در حد بینهایت است اغراق نکرده ام .
            در هر صورت یکی معایب و همزمان محاسن پدیده های اقتصادی اینست که هر اقدامی ، بازتاب و نتیجه ملموس دارد و راه فرار و چاره ای نیست .

شب خوش
            درود
            وقتش نشده؟!

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

درود..
              چند بار از سصوفی نوسان گرفتم...امروز هم یک مقدار سنگین خریدم از صف فروش...با امید زیاد..
              یک پستی در سهامیاب...در تاپیک سصوفی دیدم...کلا از خریدم پشیمان شدم....
              نمیدانم این کاربر...چه ارتباطی بین سصوفی و شرکت استانی گیلان دیده!..
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• bolinger
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 459

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                درود
                وقتش نشده؟!
                سلام از بنده ست

والا من امروز که روز دوازدهم از موج ده تا دوازده روزه ی حفاری است ، با حیرت تمام داشتم قیمت را درست روی خط مقاومت نگاه میکردم و از اینکه چطور قیمت پایانی جوری تغییر میکند که ما در روز دوازدهم میرسیم به همان قیمتی که باید برسیم ، آب روغن قاطی کرده بودم .

هر جوری فکر میکردم نمی توانستم دلیلی برای مثبت بودن فردا پیدا کنم . همینطوری هاج واج بودم و سی پی یوم داشت جریان می کشید که خبر تغییر دامنه در آمد .

استادم فرمود ، هرکس برای تغییر قیمت دنبال دلیل باشد ، در گمراهی آشکار (ضلال مبین ) است .

فقط نمودار .

اوصیکم سهامداران عزیز بنمودار و دور انداختن فوندامنتال .

شب خوش
                به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• bikaraneh
                  عضو فعال
                  • Sep 2014
                  • 638

سلام از بنده ست

مقصر ، از خدا بی خبری است که مدیریتش روز مره است و فقط به فکر گذران امروز است ‌.مقصر مدرس تازه از راه رسیده ای است که وعده ی شاخص ۸ میلیونی میدهد و سر از تلویزیون در میاورد .

من خودم هرچی اینجا داد زدم که حالت تجافی را از دست ندهید ، کسی گوش نمی‌داد که هیچی ، مضحکه و مسخره هم شده بودم .

مقصر مدیری است که فوق کارشناس است و گوشش به هیچ کارشناسی بدهکار نیست که هیچ ، اصلا علم و دانش و مشاوره را قبول ندارد . می پرسد : مگر نگفتید دلار گران بشود صادرات افزایش پیدا می‌کند ، پس چرا نشد ؟

سالهاست که کسی بلند مدت فکر نمی کند .یکی از جلوه های کاملا مشهود این روز مرگی و مدیریت کوتاه مدت خام فروشی است که نقل داستانش تکراری است .

در هر صورت یکی معایب و همزمان محاسن پدیده های اقتصادی اینست که هر اقدامی ، بازتاب و نتیجه ملموس دارد و راه فرار و چاره ای نیست .

روزی را میبینم که چند میلیون نفر سهامدار مالباخته با زن و بچه جلوی در بورس ایستاده اند و بقول امام خمینی رحمت الله علیه یک یوم الله بوجود آورده اند .

شب خوش
                  درود
                  رسیدن بخیر
                  نقل است در آخرالزمان مردم دست در جیب همدیگر کنند و بدون ایراد از هم امورات گذرانند، ولی بنظر تونل زمان چنان سوراخ گشته که یک دولت و حکومتی بجای مردم اینچنین کردند! حال هر طور جبران این خسارت شود، به فال نیک میگیریم!
                  ارادت
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                  ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1711

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                    درود..
                    چند بار از سصوفی نوسان گرفتم...امروز هم یک مقدار سنگین خریدم از صف فروش...با امید زیاد..
                    یک پستی در سهامیاب...در تاپیک سصوفی دیدم...کلا از خریدم پشیمان شدم....
                    نمیدانم این کاربر...چه ارتباطی بین سصوفی و شرکت استانی گیلان دیده!..
                    تا جایی که یادم میاد تو کاری که بلد نیستم نظر نمیدم و سوراخی که نمیشناسم انگشت فرو نمیکنم که بعدا زمین و زمان و رئیس و ....رو مقصر بدونم جز خودم
                    ولی این جماعت همون طور که با واژه نمیدانم غریبه هستن هر جا هم باشه انگشت فرو میکنن و هر چیزی هم باشه صاحب نظرن
                    نتیجه شم میشه این
                    هم ضرر به خودشون زدن هم از سود ما کم کردن والا سهامدار قدیمی که ضرر نمیکنه در کل فقط از سودش کم میشه
                    بورس وقتی روال عادی رو از سر میگیره که این عزیزان خارج بشن که خب وقت همه رو تلف میکنه

نظر

• mahmood231
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 52

#خصدرا
                      #افشای_اطلاعات_بااهمیت - (انعقاد قرارداد مهم - گروه الف) منتهی به سال مالی 1399/12/30 شرکت صنعتی دریائی ایران

1399-11-19 09:29:46 (720465)
                      ➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️⬇️
                      @Codal360_ir

شرکت: شرکت صنعتي دريائي ايران سرمایه ثبت شده: 26221057
                      نماد: خصدرا سرمایه ثبت نشده: 0
                      کد صنعت (ISIC): 452001 شماره پیگیری: 720465
                      سال مالی منتهی به: 1399/12/30 وضعیت ناشر: ثبت شده پذیرفته نشده
                      information اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد.

عنوان موضوع افشاء: انعقاد قرارداد مهم - گروه الف

موضوع قرارداد

الحاقیه قرارداد 4 فروند نفتکش 113000 تنی افرامکس

تاريخ انعقاد قرارداد

1399/11/14

طرف قرارداد

شرکت PDV (کارفرما مستقر در ونزوئلا)

مبلغ قرارداد

10,401,292 میلیون ریال

نحوه تسویه

در مفاد این الحاقیه مانده مطالبات شرکت صدرا بابت دو کشتی ساخته شده به مبلغ 32 میلیون یورو و نحوه پرداخت آن مورد تایید کارفرما قرار گرفته و همچنین ساخت کشتی های سوم و چهارم نیز برنامه ریزی گردیده است.

شرح جزئيات قرارداد

به اطلاع می رساند طبق الحاقیه ای که در تاریخ 1399/11/14 با کارفرما مستقر در کشور ونزوئلا در خصوص قرارداد 4 فروند نفتکش 113000 تنی افرامکس منعقد گردیده، مبلغ این قرارداد از 211 میلیون یورو به مبلغ 248 میلیون یورو افزایش یافته و مدت قرارداد نیز تا سه سال دیگر تمدید گردید.

تاريخ مؤثر اجراي قرارداد

1399/11/14

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1711

این شد یه چیزی مبارکه همگی

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2199

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
                          کدال. مناقصه را برنده نشدیم... رفتیم به فنا...
                          /:.smilingsmiley.:/:*/:.smilingsmiley.:/

نظر

• provo
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 34

تبریک به همه دوستان صبور صدرایی.به قول آرین این شد یه چیزی

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

سلم عرض ارادت
                              باید توی قیمت سهم اثرش رو دید دوستان
                              دنبه این گوسفند قیمتش هست

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1711

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                                سلم عرض ارادت
                                باید توی قیمت سهم اثرش رو دید دوستان
                                دنبه این گوسفند قیمتش هست
                                دیروز چارتشو نگاه کردم یه خرده کار داره منتها با این خبر انشالله این یه خرده کارش خیلی کمتر از انتظار طول بکشه
                                تو بازار مثبت یا منفی باز شدنش خیلی مهمه ولی با تغییر روند از نزولی به صعودی نگرانی نباید باشه برای چند روز بعدش
                                کسانی که چند ماهه منتظرن به نظر کار درستی نیست تو این قیمتا با این خبر با خستگی پیاده بشن و سود رو دو دستی تقدیم کنن به دیگران

نظر

در حال کار...
                                X