صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ASUS-Pooya
    عضو عادی
    • Nov 2020
    • 50

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط belle fille پست شده است View Post
    سلام
    تقریبا 2 هفته پیش 20 میلیون تومان به صورت فوری احتیاج داشتم و دو روزی که سفارش فروش گذاشتم همه سهامم در صف فروش بودند و فروخته نشدن. از هر دو نفری که همیشه موقع نیاز ازشون کمک می گیرم درخواست کردم و اونها هم پولی نداشتن که بهم قرض بدن. خیلی ناراحت بودم. خیلی بده که ادم پول داشته باشه ولی انگار نداشته باشه. یادم نیست کدوم روز صف فقط برای یک روز اگه اشتباه نکنم برداشته شد و من 60 میلیون تومان صدرا فروختم به ضرری که کردم توجه نکردم. به اینکه ممکنه صف خرید بشه و به 16000 تومان برسه فکر نکردم. همین که امنیت روانی برام ایجاد شد و از اون فشار عصبی نجات پیدا کردم خیلی خوشحال بودم و مهم فقط همین بود برام. مقدار مورد نیازم رو برداشتم و مابقی رو سپاس خریدم که هر وقت احتیاج داشتم بتونم ازش بفروشم و اون تجربه تلخ تکرار نشه. همون روز تعصبم روی صدرایی که فکر می کردم من رو میلیاردر می کنه تموم شد و شد یک سهم مثل سهمهای دیگه ام مثل شکربن که بارها خریدم و فروختمش بی هیچ تعصبی و سوداور هم بود برام.
    میخوام بگم همه چیز در یک نقطه با یک تصمیم اتفاق می افته. به قول شما تعصب در هر چیزی غلطه و با اراده یا با اجبار باید ازش رهایی پیدا کرد.
    پ.ن 1: امیدوارم حال مادر گرامیتون عالی باشه
    پ.ن 2: جناب تکنیکالر چرا بن شدن؟ امیدوارم مدیریت سایت از مسدودی خارجشون کنند.
    سلام و عرض ادب
    خیلی ممنونم از محبت شما نسبت به مادرم. به لطف خدا وضعیتشون نرماله

منم چند روز پیش بدلیل نیاز مالی نصفی از سهمم رو فروختم. عین خیالمم نیست که اگه هزار فروخته بودم و...
    صدرا یک سهم عادی نیست. یک مجموعه به شدت فاسد هست. خاطرتون هست "زمانی برای مستی اسب ها"؟

نظر

• ASUS-Pooya
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 50

امیدوارم که بازار متعادل بشه
      بهترین استراتژی نوسان گیری هست. سهامداری برای آدم های به شدت پولدار و یا رانتی هست.

موی سفید را فلکم به رایگان نداد/ این رشته را به نقد جوانی خریده ام ...

نظر

• bikaraneh
        عضو فعال
        • Sep 2014
        • 638

درود
        حلول ماه نو مبارک، طاعات و عبادات مقبول درگاه حق
        یادمه اوایل شروع ریزش سهم از سقف از استاد تکنیکالر پرسیدم این ریزش میتونه پنج موجی باشه که ایشون هم انتظار اون را نداشت و شد آنچه نباید میشد، البته به اتفاق تمامی بازار! حالا جای سؤاله از دوستان موج شمار که آیا میتونیم بگیم اون پنج موج به اتمام رسیده جهت شروع دوره و موج جدید یا نه هنوز؟!
        پ ن:ظاهرا مجدد استاد رنگارنگمون مجدد مورد مغضوب واقع شدند که از مدیر فروم خواهان رفع مسدودی ایشون را دارم و کمی سعه صدر که تو این شرایط داشتن کاربرانی دارای علم و آگاهی و سواد بورسی غنیمته!
        استاد طیب هم ظاهرا رفتند در پی کارهای ستاد تبلیغات انتخاباتی همکارشون /:.yead.:/
        ارادت
        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
        ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1712

در اصل توسط ASUS-Pooya پست شده است View Post
          امیدوارم که بازار متعادل بشه
          بهترین استراتژی نوسان گیری هست. سهامداری برای آدم های به شدت پولدار و یا رانتی هست.

موی سفید را فلکم به رایگان نداد/ این رشته را به نقد جوانی خریده ام ...
          سلام پویا جان خوبی داداش نیستی ؟؟
          میدونی من کمتر و کوچکتر از اونم که نصیحت و توصیه ای داشته باشم واسه کسی ولی جسارتا اگر اشتباهات رایج مربوط به تصمیم احساسی که برای هر فرد فرق داره رو کامل بزاریم کنار ،نوسان و نوسان گیری برخلاف حرف اکثریت عالیه به شرطی که درک درستی ازش داشته باشیم

نوسان گیری باید ترید روی سقف و کف ماژور باشه و مهمتر از اون تشخیص درست روند باشه

در غیر این صورت میشه ترید روی سقف و کف مینور که خب چون مقدار سودش کمه بنابراین تریدر تعداد معاملاتش رو خیلی بالا میبره که مساویه با اشتباه بیشتر و از دست دادن زمان بیشتر نسبت به سود بدست اومده یعنی نسبت سود به زمان صرف شده رو با این کار خیلی پایین میاره و اخرش میبینی هیچی گیرش نیومده تازه این در صورتیه که بتونه تعداد معاملات موفق ش رو از معاملات نا موفق بیشتر کنه در غیر این صورت ضرر هم میکنه با کلی اتلاف وقت و انرژی و زمان
          کاری که من 8 سال با سواد نداشته ام انجام میدادم و نتیجه ش فاجعه بود
          .
          مهم نیست 10 درصد بالاتر از کف ماژور خرید بشه یا 10 درصد پایین تر از سقف فروخته بشه مهم تشخیص رونده و کف و سقف مهم حمایتی و مقاومتی
          وقتی اسم نوسان گیری میاد وسط اکثراَ مردم درک درستی ندارن فکر گنجشک روزی بودن طرف می افتن و سود 2-3 درصدی چون فکر میکنن نوسان گیری همین چیزیه که عرض کردم و نتیجه شم زیاد جالب از اب در نمیاد .
          .
          بنابراین سود کم تو مدت کم رو بیخیال شو که هم سخته هم زمان زیادی ازت میگیره برای تحلیل هم تعداد اشتباهاتتو نسبت به معاملات صحیحت زیاد میکنه
          اول روند رو در بیار که خیلی سخت نیست حتی با ابزارهای ابتدایی میشه با یه خط تشخیص داد
          دوم بخر و تا سقف اصلی نگه دار
          هم سود معقول در زمان مناسب رو داری هم نیاز به صرف وقت انچنانی نیست برای تحلیل، هم اینکه نگاه بنیادی رو نیاز نداری و صرف زمان طولانی برای نگه داری که نسبت سود به زمان صرف شده کم بشه که اخرش بشه مثل صدرا

نظر

• ASUS-Pooya
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 50

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
            سلام پویا جان خوبی داداش نیستی ؟؟
            میدونی من کمتر و کوچکتر از اونم که نصیحت و توصیه ای داشته باشم واسه کسی ولی جسارتا اگر اشتباهات رایج مربوط به تصمیم احساسی که برای هر فرد فرق داره رو کامل بزاریم کنار ،نوسان و نوسان گیری برخلاف حرف اکثریت عالیه به شرطی که درک درستی ازش داشته باشیم

نوسان گیری باید ترید روی سقف و کف ماژور باشه و مهمتر از اون تشخیص درست روند باشه

در غیر این صورت میشه ترید روی سقف و کف مینور که خب چون مقدار سودش کمه بنابراین تریدر تعداد معاملاتش رو خیلی بالا میبره که مساویه با اشتباه بیشتر و از دست دادن زمان بیشتر نسبت به سود بدست اومده یعنی نسبت سود به زمان صرف شده رو با این کار خیلی پایین میاره و اخرش میبینی هیچی گیرش نیومده تازه این در صورتیه که بتونه تعداد معاملات موفق ش رو از معاملات نا موفق بیشتر کنه در غیر این صورت ضرر هم میکنه با کلی اتلاف وقت و انرژی و زمان
            کاری که من 8 سال با سواد نداشته ام انجام میدادم و نتیجه ش فاجعه بود
            .
            مهم نیست 10 درصد بالاتر از کف ماژور خرید بشه یا 10 درصد پایین تر از سقف فروخته بشه مهم تشخیص رونده و کف و سقف مهم حمایتی و مقاومتی
            وقتی اسم نوسان گیری میاد وسط اکثراَ مردم درک درستی ندارن فکر گنجشک روزی بودن طرف می افتن و سود 2-3 درصدی چون فکر میکنن نوسان گیری همین چیزیه که عرض کردم و نتیجه شم زیاد جالب از اب در نمیاد .
            .
            بنابراین سود کم تو مدت کم رو بیخیال شو که هم سخته هم زمان زیادی ازت میگیره برای تحلیل هم تعداد اشتباهاتتو نسبت به معاملات صحیحت زیاد میکنه
            اول روند رو در بیار که خیلی سخت نیست حتی با ابزارهای ابتدایی میشه با یه خط تشخیص داد
            دوم بخر و تا سقف اصلی نگه دار
            هم سود معقول در زمان مناسب رو داری هم نیاز به صرف وقت انچنانی نیست برای تحلیل، هم اینکه نگاه بنیادی رو نیاز نداری و صرف زمان طولانی برای نگه داری که نسبت سود به زمان صرف شده کم بشه که اخرش بشه مثل صدرا
            درود سامان جان
            ممنون از توضیحاتت. دقیقا منم منظورم همین نوع نوسان گیری هست
            برخلاف کاری که در صدرا کردیم و باهاش پیوند عاطفی بستیم!!! شما یه ابزاری داری که می تونی کف رو تشخیص بدی و مقاومت و سقف و... رو مشخص کنی. بر مبنای استراتژیت تصمیم می گیری که کی وارد بشی و کی خارج بشی. مهم نیست پالایشی باشه، خودرو باشه یا هر چیزی. ما خودمون رو بدجور درگیر صدرا کردیم. یعنی طوری شده بود که ملت میگفتن امشب لامپ اتاق مالی صدرا روشنه و منتظر گزارش باشید!
            خودم الان کلی خندیدم...

نظر

• تجهیزاتی89
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 126

ماذا فاذا!!!!!
              ملت کم مفت فروشی و مفت خری کردند دست از رنج های منفی و صف فروش بر نمیدارند.....
              آخرین ویرایش توسط تجهیزاتی89؛ 2021/05/15, 10:20.

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1712

لعنتیا با چقد ضرر دارن میفروشن ؟؟؟
                صدرا 4200
                یعنی این 17 میلیون پول لازم بودن یا تو سود بودن ؟؟
                /:.ohno-smiley.://:.sadsmiley.://:.negaran.://:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.:/
                آخرین ویرایش توسط Arian02؛ 2021/05/15, 10:40.

نظر

• تجهیزاتی89
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 126

قطعن تو سود بودن وگرنه آدم مگه تو ضرر میره تو صف فروش و آتیش میزنه به مالش!!!!!!
                  /:.yead.:/

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1712

در اصل توسط تجهیزاتی89 پست شده است View Post
                    قطعن تو سود بودن وگرنه آدم مگه تو ضرر میره تو صف فروش و آتیش میزنه به مالش!!!!!!
                    /:.yead.:/
                    هر سهمی بود میگفتم تو سودن ولی صدرا رو دیگه دقیق میدونیم کجاها معامله شده و کی 4200بوده !!!!!!!
                    خدا شاهده زبان قاصره از این حماقت /:.ohno-smiley.:/

نظر

• تجهیزاتی89
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 126

فکر میکنم تا حوالی 610 ملت مایه به مایه باشن .... البته الان به قبل ... بعضیا که به خاطر خرید بالای 800 تومن همش دارن میانگین کم میکنن....

نظر

• تجهیزاتی89
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 126

طرف امروز تو سقف قیمت خرید کرده ولی حالا تو کف قیمت خرید نمیکنه ....جلل الخالق .... به این میگن بورس .... طرف حق داره میگه مردم مراقب سرمایشون تو ارزهای دیجیتال باشن که یکدفعه نسوزه ..... حق داره بدبخت...

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1772

محمد یک شرکت را نتوانست اداره کند یک کشور. را می خواهد اداره کند

نظر

• bikaraneh
                            عضو فعال
                            • Sep 2014
                            • 638

بر و بچه های ثاقب تریدر تصویر زیر را دست به دست کنید برسه به سعید محمد
                            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                            ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• mojk
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 529

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                              محمد یک شرکت را نتوانست اداره کند یک کشور. را می خواهد اداره کند
                              باو این فردی که شما فقط اسم میبرین یه بچه دزد بود اومد و رفت....
                              سلطان دزد ها امروز وارد انتخابات شد...

و در اخر هر کثافتکاری رو که خوشتون میاد رو تابلو ایجاد کنید ببینیم اخرش چی میشه...حرف اصلی بیشرف ها ما هنوز زنده اییم...

نظر

• shahin
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 2208

فقط در مستحمره ای مثل ایران ممکنه یک عده گلابی به اسم ناظر بگذارند تو دم و دستگاه نظارت بورس

نظر

در حال کار...
                                X