کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
علی رضا جان داینامیک تریدرو من یه روش مخصوص براش پیدا کردم که نیازی به متا نداره اگر دوست داشتید در خدمتم:x
خب ما از 1390/2/4 کماکان منتظر هستیم
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
با نام خدا یاد خدا
سلام بر دوستان
کماکان منتظر شروع و استارت زدن این تاپیک که توسط استاد بزرگ جناب هولی عزیز زده شده تا از نقطه نظرات و تحلیلهای خوب سرکار خانم تدین بهره ببریم هستیم .
بنده اگر جسارت نباشه و بخاطر اینکه در این تاپیک یک نقاشی هم قرار داده شده باشیم ( تاکید میکنم نقاشی نه تحلیل ) اولین نمودار حتاید را جهت جلب توجه دوستان اینجا میزارم .
در نمودار زیر به آخرین موج نزولی که توسط مستطیل سبز رنگ مشخص شده توجه کنید .
و همانگونه که ملاحظه مینمایید آخرین موج نزولی با تکمیل 5 موج به پایان رسیده ( که برابر است با اصلاح 78/6 درصد فیبوی ریترسمنت از موج قبلی خود می باشد )
و اگر زود نگفته باشیم میتوان گفت الگوی سر و شانه کف تکمیل شده است .
همانگونه که میدانید برگشت سهم از کف بصورت کند و زمانبر انجام میشود و کمتر دچار هیجان خرید و فروش میشود لذا اولین تارگت سهم را در کوتاه مدت حدود 3300 تا 3400 میدانم .
باز هم تاکید میکنم گذاشتن نمودار حتاید جهت جلب توجه دوستان و اظهار نظر کلی اساتید اینجا گذاشتم و دلیلی بر خرید یا فروش سهم نیست .
[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
با نام خدا یاد خدا
سلام بر دوستان
کماکان منتظر شروع و استارت زدن این تاپیک که توسط استاد بزرگ جناب هولی عزیز زده شده تا از نقطه نظرات و تحلیلهای خوب سرکار خانم تدین بهره ببریم هستیم .
بنده اگر جسارت نباشه و بخاطر اینکه در این تاپیک یک نقاشی هم قرار داده شده باشیم ( تاکید میکنم نقاشی نه تحلیل ) اولین نمودار حتاید را جهت جلب توجه دوستان اینجا میزارم .
در نمودار زیر به آخرین موج نزولی که توسط مستطیل سبز رنگ مشخص شده توجه کنید .
و همانگونه که ملاحظه مینمایید آخرین موج نزولی با تکمیل 5 موج به پایان رسیده ( که برابر است با اصلاح 78/6 درصد فیبوی ریترسمنت از موج قبلی خود می باشد )
و اگر زود نگفته باشیم میتوان گفت الگوی سر و شانه کف تکمیل شده است .
همانگونه که میدانید برگشت سهم از کف بصورت کند و زمانبر انجام میشود و کمتر دچار هیجان خرید و فروش میشود لذا اولین تارگت سهم را در کوتاه مدت حدود 3300 تا 3400 میدانم .
باز هم تاکید میکنم گذاشتن نمودار حتاید جهت جلب توجه دوستان و اظهار نظر کلی اساتید اینجا گذاشتم و دلیلی بر خرید یا فروش سهم نیست .
سلام و ممنون از نمودارهای زیباتون
با اجازه از سرکار خانم تدینی و شایان عزیز
بنده این سهم را بررسی نکرده ام اما انچه در تصویر های شما میبینم یک الگوی کرب صعودی (البته از نظر درصدی چک نکردم و فقط چشمی حدس زدم) است. واحتمال تشکیل یه Wolfe wave نیز وجود دارد. در هر حال نمودار جالب و آینده داری به نظر میرسد. گرچه هنوز نقطه ی ورود نداده است.
شاید خبری در راه است ...
پرسود باشید
به خاطر دارم پارسال حدودا همین فصل پاییز یا زمستان بود که ایشون این مطلب را در بخش بازارهای مالی تاپیک نرم افزار های تحلیل فرمودند. و من از آن موقع هنوز منتظر رو کردن روش ابداعیشون هستم :d
امیدوارم هرچه زودتر لپتاپشون بهبودی کامل بیابد و از بیمارستان مرخص شود:-> و مارو از علم و تجربه ی گرانقدرشون بی نصیب نگذارند
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
بیل و کلنگ و تیشه بوفی برنده میشه :d
علیه دایی علیییی دایی علی دایی <:-p
راستی زهره به نگاه هم وقت کردی به تکنیکال کخاک بنداز ممنان .......... علی دایی ووو علیی دایی
تکنیکال عروسیه ..... <):)
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
با توجه به نمودار طلا و یورو و دلار
به نظر می یاد که در اینده نزدیک جهان به سمت ارامش خواهد رفت و شاهد جنگ و مشکل خاصی حداقل تا اواسط سال میلادی جدید نخواهیم بود
به سلامتی سهام داره عمده صدرا
خانم تدین
بزن دست قشنگه رو<:-p=D>
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
دوستانی که در ایران سکه اتی کار میکنند
یا می خواهند تازه فعالیتشونو شروع کنند
گاها دیدم که با تحلیل قیمت جهانی بای و سل می کنند و ضرر های سنگین می دهند
فقط می خواستم یاد اور شوم که در ایران سکه علاوه بر این که به قیمت های جهانی وابسته است شدیدا به قیمت دلار هم بستگی داره
کما این که هفته گذشته طلا سقوط می کرد و سکه اتی صف خرید شد و دلیلش این بود که دلار افزایشی بود
با توجه به این که قیمت دلار در جهان روند صعودی به خود گرفته ؛ در کشور ما هم ممکنه دلار افزایش قیمت داشته باشه و کسانی که سکه اتی کار می کنند علاوه بر نزولی بودن قیمت طلا جهانی به این نکته مهم هم توجه داشته باشند تا متضرر نشوند انشالله
نظر