عرض ادب و خدا قوتي خدمت بانوي بزرگ تكنيكال بورس ايران و جهان .مجدد ا خيلي از محبت شما ممنون و سپاسگزارم .اميدوارم حضرتعالي هم مثل هميشه با نشاط و پايدار باشيد
عرض ادب و خدا قوتي خدمت بانوي بزرگ تكنيكال بورس ايران و جهان .مجدد ا خيلي از محبت شما ممنون و سپاسگزارم .اميدوارم حضرتعالي هم مثل هميشه با نشاط و پايدار باشيد
سلام زهره خانم ...
مرسی ... امیدوارم شما هم در صحت و سلامت کامل باشید....
من تصور میکردم چند روزی که تشریف نداشتید بعلت این بوده که تمرکزتون روی سهامتون باشه{چون در نقطه ی حساسی هست}
اما با بیانات دوستان نسبت به شما گویا حادثه ای اتفاق افتاده که به خیر گذشته ...؟
اتفاقی براتون حادث شده بود زهره خانم ؟
زهره خانم یک سوال داشتم از خدمتتون .....بین قیمتهای طلا :: به نظرم اومد ارز استرالیا برای تحلیل طلا مناسب تر هست
این نمودار یکساله طلا با ارز دلار استرالیا هستش
به نظر شما و بر اساس تجربه ایکه دارید قیمت به سمت رو به بالا میشکنه یا رو به پایین ؟!!!
فقط خواهشا اگر رو به پایین میشکنه یواش یواش بگین تا من پس نیفتم
![]()
سلام دوست عزیز
ممنون از محبتتون
والا می گن عجل معلق ؛ شنیده بودم ولی ندیده بود م
قسمت شد دیدیمبیست دقیقه فقط بیست دقیقه خونه نبودم
برگشتم دیدم خونه دود شده رفته هوا اتش نشانی و آگاهی و 110 همه تو خونه بودن
باورم نمی شد که تو بیست دقیقه همه چی بسوزه
خالصه که به قول دیگران ( مثلا می خوان دلداری بدن ) خداروشکر که خودمون نسوختیم![]()
وای :: خیلی ناراحت شدم
چه اتفاق ناخوشایندی واستون پیش اومده ...
انشاا.. که تنتون و خانوادتاون سالم باشند .....ولی امیدوارم هرچه زودتر بتویند خسارتهای وارد شده رو از تریدهای موفق جبران کنید به امید خدا
...
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
بوک مارک ها