*سامان*, behnam, Captain Nemo, Jamshidyar, pani, فرزاد, کیوان, طيب
منم موافقم بازار کاملا عادی است برادر من یه هفته حقوقی ها نبودن حقیقی ها قیمتا رو بردن بالا حالا که حقوقی گشنه اومده میزنه تو سر بازار تا قیمت بشه مثل قبل عید بعد همگی برن بالا.
*سامان*, behnam, Captain Nemo, Farokh Bakht, Jamshidyar, pani, فرزاد, محسن مختاری, يگانه, ژولیده, VM511, طيب
تجربه نموداري شاخص نشون داده زماني كه ريزشهاي ١٠٠٠ واحد ميكنه زمان زيادي نزديك خط روند ميمونه با توجه به فصل مجامع و پايان اخبار خوب بازار و ازاد سازي يارانه ها ديگر انتظار داشتن بازار شارپ براي من حداقل از بين ميره من اين انتظار رو ندارم كه بازار بتونه سقف ٢٧١٠٠ خودشو بشكونه مواردي كه در تكنيكال خبر از صعود خوب را در شاخص ميدهند در اغاز موج پنجم نميتونن به اين ميزان قبلش اصلاح كنن در ان صورت طول موج بزرك پنجم از بين ميره و موج كوتاه تري خواهيم داشت
تا حدی یا شما موافقم.
امروز با این افت 160 واحدی اغلب شرکتهای بزرگ مثل فولاد فملی اخابر کروی فراور وغدیر و... برگشتند به اولین سطح حمایتیشون که احتمالا تو همین سطح مدتی نوسان کنند ولی با توجه به موج شماری خودم احتمال شکست اولین سطوح حمایتی بعد از نوسانات و افت تا سطح حمایتی دوم دور از انتظار نیست که این میتونه شاخص رو به زیر 26000 واحد مجددا هدایت کنه و فکر نکنم مشکل خاصی بوجود بیاد
برای همین فعلا همون خط روند که بالا کشیدم حمایت مهم و حیاتی شاخصه (که تقریبا با سطح حمایتی دوم شرکتهای بزرگ مقارنه) و البته دلیلی نداره که حتما بیادو اون محدوده رو ببینه من نظرم افت نهایتا تا 25800 هست
*سامان*, amir5151, behnam, Captain Nemo, Fmoradi, hessam999, Jamshidyar, mohseni1353, فرزاد, ژولیده, VM511, اسد-ص, بوف کور, طيب
25500 یک کلام
نبودددددددددددددد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
بوک مارک ها