سلام جناب درخشانی
نظرت در مورد وصندوق با توجه به عرضه ایرانول و نفت پاساگارد چیه
ممنون
سلام جناب درخشانی
نظرت در مورد وصندوق با توجه به عرضه ایرانول و نفت پاساگارد چیه
ممنون
سلام جناب رحمتی عزیز!
بنده از این سهم به 4 دلیل عمده خارج شدم و تا شفاف شدن این شرکت هرگز ریسکی را در خصوص این دو سهم نخواهم پذیرفت:
1- رفتار حقوقی های غبشهر که هیچ حمایتی از این دو سهم نمی کنند: مثلاً همین امروز می توانستند حجم مبنا را بدهند و ندادند.
2- ...بررسی های میدانی حاکی از آن است که کمبود روغن خام در سه ماهه گذشته و نیز کمبود حلب روغن باعث کاهش تولید گردیده و توزیع روغن با مشکل مواجه شده است و از طرفی شرکت فوق، برای واردات روغن در 70 درصد موارد مجبور به تهیه دلار از صرافی و انتقال آن به یک صرافی در عربستان سعودی گردیده است...
3- سهامدار اصلی که همان صافولای عربستان می باشد، بیشترین سود خود را از طریق دلالی روغن خام می برد و سود و زیان شرکت صافولای بهشهر ایرانی برای ایشان اصلاً مهم نیست و این شرکت برای بدست آوردن بازار صادرات حبوبات و برنج و گندم و ماکارونی و ... ایران که در افق 2015 این شرکت دیده شده، حاضر به هر کاری است حتی ضرر دادن. در شرایط فعلی، سود حاصل از دلالی روغن خام که به جیب شرکت صافولای عربستان و سهامداران عربستانی می رود آنقدر هست که این ضرر در شرکت صافولای بهشهر و سهامداران ایرانی، جبران شود...
4- حتی 1 درصد هم احتمال بدهید که ممکن است برای آنکه مهر تاییدی بر شفاف سازی های اخیرشان بزنند، اقدام به ارسال تعدیل منفی نمایند...آنوقت چه اتفاقی خواهد افتاد؟
-------------------------------------
...لطفاً نظرات شخصی بنده رو مبنای معاملات خود قرار ندهید و به حساب جا ماندن از این سهم یا تخریب آن نگذارید...تصمیم اصلی برای خرید و فروش با شماست...
ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار : 2013/02/11 در ساعت 13:37
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
آقا سعید خیر مقدم
مدتها بود اینجا سر نمی زدی؟ من سر کلاس تکنیکالت در شهریور ماه بودم .بعدش هرچی تلفن و ایمیل برات زدم اصلا جواب ندادی و از مثل شمایی چنین رفتاری بسیار بعید است. برای اینکه یادت بیاد قرار بود با هم بریم شرکت فدک برای یه موضوعی . هر چند که ارادت دارم خدمت شما ولی دلخور هم هستم بابت جواب ندادنت به تلفن و ایمیل ها.
معامله گري را انتخاب نمودم چون آنقدر تنبل بودم که نمي خواستم کار کنم و آنقدر درستكار که نمي خواستم دزدي کنم
با درود خدمت کهنه سوار عزیز!
1 . به نظرتون خود این مطلب که حجم مبنا رو ندادن دلیلی بر ارزنده بودن سهم نیست!!!
2. همیشه تا بوده همین بوده که در مورد حتی بهترین سهام بازار هم حرف و حدیث زیاد بوده از ذوب 130 تومانی تا شبندر 114 تومانی و ....از طرف دیگر این که شرکت روغن خام رو با دلار صرافی خریده باید گفت که روغن خام بنا به گفته مسئولین به اندازه کافی وارد شده و این رو بنده یه حربه عالی می دونم از طرف صافولا که بیاد یه مقدار اندک رو با دلار صرافی بخره واسه گرفتن مجوز افزایش قیت روغن در اینده
3. احسنت...شرکتی که خودش دلال روغن خام هست به نظرتون ایا نمی تونه واسه کارخانه خودش روغن تهیه کنه
و در اخر تصمیم اصلی برای خرید و فروش با شماست...
دوستدار شما
محمد رحمتی
لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
سلام ..احوال شما خوبید ؟ اقا ارادتمند شما هستم . اون خط با اون گوشی کذایی بنده گم شدو مجبور شدیم بریم سراغ خط و گوشی جدید ..
ماجرای فدک رو فعلا نمیتونم ولی همیشه در خدمت شما هستم . ایمیل هم بنده نمیرسم زیاد بررسی کنم و به همین دلیل ندیدم و به حساب بی ادبی نذارید .شما بزرگ و استاد بنده هستید و هرگز بی احترامی به شما رو حتی نمیتونم تصور بکنم .. امید وارم سلامت و موفق باشید .
ایرانول هم سهم خوبیه .
امیدوارم از فردا بازار بهتری رو شاهد باشیم .
سعید جان تا هستی فرصت رو غنیمت بشمارم و نظرتون رو در مورد فملی بپرسم
با تشکر
لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
با سلام خدمت برادر عزیزم استاد درخشانی.بنظرتون ذوب کوتاه مدت تا کجا رشد میکنه خربد بنده 310 بوده ممنون از زحمات شما استاد گرانقدر موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
بوک مارک ها