نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

با سلام
    از اونجایی که حضور اساتیدی همچون آقای درخشانی میتونه در ارتقای سطح سایت بورسی مفید باشه این تاپیک رو ایجاد کردم تا بتونیم از نطرات ایشون استفاده کنیم.
    مطمئن هستم حواشی که به صورت ناجوانمردانه در سایت همسایه باعث ناراحتی ایشون شد اینجا تکرار نخواهد شد چرا که کاربران و اساتید سایت بورسی بی شک در بین تمام سایت ها الگو هستند.
    اختلاف نظر همیشه بوده و خواهد بود و بیان مطالب صرفا نظر شخصیه و خود من هم شاید گاها با برخی از نطرات آقای درخشانی موافق نباشم ولی احساس میکنم حضور ایشون در اینجا بسیار مفید خواهد بود.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

تا اومدم درخواست این تاپیک رو بدم آقا وحید پیش دستی کردند. خیلی ممنون

استاد درخشانی عزیز بیصبرانه منتظر نظرات و تحلیلهای شما در بورسی هستیم.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20668

اخرین تحلیلی که من از ایشون خوندم تحلیل قیمت جهانی مس بود که تقریبا زدن تو خال ;)
      جناب درخشانی منتظر حضور پر رنگ شما در این سایت هستیم .
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/16, 10:27.
      ///

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Jul 2025
        • 1422

بنده هم خیر مقدم عرض میکنم
        امیدوارم که موفق و پیروز باشید

نظر

• kh25
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 693

آنان كه از خود اند يشه اي ندارند.به جاي به چالش كشيدن نظرات ارباب نظر.

به شخصيت ايشان ميتازند!!!!!!!!

نظر

• fiona
            کاربر فعال
            • Apr 2011
            • 405

ممنون اقا وحید
            منم همیشه تحلیلهای ایشونو میخوندم ولی یه مدتیه اینقدر با ایشان بد رفتاری شده که دیگه رفتند وخبری ازشون نیست
            ایشاا... به تحلیلهاشون تو این سایت که کاربرای خوبی داره ادامه بدن

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

سلام و درود به سعید درخشانی عزیز
              جناب درخشانی منتظر حضور پر رنگ شما در این سایت هستیم

امیدوارم همیشه شاد باشین و روزهای خوبی رو کنار هم داشته باشیم
              :x
              درود
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• shadi
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 914

جناب درخشانی گرامی از حضور سبز شما استقبال می کنیم .و به متانت وصبوری وادب شما در مقابل حق نشناسی پاره ای افراد طلب کارو..........

درود میفرستم .خوش آمدید.

نظر

• حیدر بابا
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 70

سلام دوستان
                  آدینه خوش از جناب درخشانی درخواست کردیم تا ما را در این سایت با فرهنگ و با ارزش همراهی و راهنمایی کنند
                  فقط تا اونجا که من اطلاع پیدا کردم نام کاربریشون هنوز فعال نشده و خواستند که من (از طرف) از الطاف همتون تشکر کنم>:d<
                  قربان همگی

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1010

استاد درخشاني با عرض ادب به محضرتون ،حضورتون را تو سايت بورسي خير مقدم عرض ميكنم هم تو سايت همسايه هم سايت خودتون bourseway از نظراتتون كمال استفاده را ميكرديم خيلي خوشحالم مجددا توفيق اينو دارم در خدمتتون باشم بي صبرانه منتظر تحليل هاي زيباتون هستم
                    آخرین ویرایش توسط mohseni1353؛ 2011/12/16, 15:53.

نظر

• khademi1350
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 583

همه دوستان مقدم تحلیل گر بورس و استاد گرامی جناب اقای درخشانی را گرامی و خیر مقدم گفته و بی صبرانه منتظر اولین تحلیل جناب درخشانی می باشیم ببینیم قرعه بنام کدام سهم می باشد

نظر

• سعید درخشانی
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 286

درود بر بورسی و بورسی های عزیز .

این لطف شما عزیزان در برابر بنده ناچیز بس بزرگ و بالاتر از ظرفیتهای بنده هست . لطف دوستان نادیده که بی منت و هیچ اجباری به بنده محبت میکنند را نمیتوان به هیچ وجهی جبران کرد .

امده ام برای یادگیری و استفاده از نظرات شما عزیزان . هر روز که جلو تر میروم بر عمق بی علمی خودم بیشتر پی میبرم . هر روز که جلوتر میروم به این نکته با دل و جان پی میبرم که بیش از انکه به دانسته های خود افتخار کنم از ندانسته های خود میترسم .

این جمله خیلی معروفه که بازار همیشه اماده هست تا به افراد و تحلیلگران مدعی درسی تاریخی بدهد . این سخنان به بزرگان بورس اشاره دارد حال که بنده عددی در این بین نیستم ..

به همین دلیل همیشه اماده یادگیری مسائل جدیدتر هستم . همیشه خود را دانش جو و دانش اموز انهم در خط اول و با افتخار میدانم ...

همیشه به دنبال محیطی بودم تا بتوان در ان گفتگو و تحلیل گروهی داشت . به نظرم این فروم و این گروه در بین فرومهای دیگر بیشتر به این ارمان نزدیک باشد.. . همانطور که گفتم امده ام تا از نظرات شما اساتید گرانقدر و ارزشمند استفاده بکنم و نه نویسنده بودن و امید وارم در این راه بتوانم نهایت استفاده را از محضر شما اساتید ببرم .

اول اومدم یک ایدی با اسم خودم بسازم دیدم اخطار میده که این ایدی قبلا ثبت شده !! خلاصه فکر کردم اسمم رو داخل یک پارنتز بذارم ..داستان این پارنتز هم اینه .

از لطف دوستانم همچون پانی عزیز ؛ علی رضا جمالی ؛ پایان و بوف کور ؛ میسم ؛ kh25 ؛ فیونا ؛ اریو ، شادی ؛ محسنی و خادمی نهایت سپاس و قدر دانی رو دارم .. امید وارم لایق باشم . همچنین از دوست خوبم حیدر بابا ( سعید و همشهری خودم ) که خیلی زحمتش میدم .. از وحید خان هم کمال تشکر رو دارم که بنده رو شرمنده کردند ..

تحلیلها ممکنه هرگز به هدف نرسند و ... مهم اخلاق و اخلاقیات هستند که پایدارند چه از طرف نویسنده و چه از طرف مخاطب . وارن بافت میگه که پیش بینی های افراد لزوما هیچ چیزی از اینده بهتون نمیگه اما در مورد خود تحلیلگر و شخصیت او حرفهای زیادی میگه ...

دوستدار شما ، سعید درخشانی ...

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

به دور از هر تعارفی
                          جناب درخشانی را یکی از بهترین تکنیکالیستهای بازار سرمایه دیده ام
                          البته همیشه علم هر کسی ملاک کلی بررسی نیست و بی شک اخلاق مداری شرط اول است
                          فاکتور اخلاق مداری در اکثر اساتید این سایت دیده میشه و واقعا حضور جناب درخشانی را در جمع این دوستان به فال نیک میگیرم
                          اقا سعید تا این تاپیک یکی دو صفحه بدون تحلیل ورق نخورده بهتره دست بکار بشی

امیدوارم بتونم در کنار شما از دریای علمتان قطره ای را به غنیمت ببرم

حالا استارت اول را میزنید یا باید همچنان سایت را رفرش کنیم؟;)

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

حضور جناب سعید درخشانی را در جمع گرم و صمیمی بورسی به همه دوستان تبریک میگم.

خیلی متاسفم بخاطر همه مشکلاتی که تو فروم قبلی برای ایشون درست کردند ولی هیچ وقت صبر و متانت رو از دست ندادند تا تو این موقعیت قرار نگیریم نمیتونیم عمق فاجعه رو حس کنیم .یه اپسیلن تمرکز برامون باقی نمیمونه

همیشه وسعت وعمق دیدشون رو در تحلیلهاشون ستودم که اصلی ترین اون اخطاری بود که در اواخر فروردین بر اصلاح عمیق بازار داشتند.
                            از چند ماه پیش تو پی ام خیلی بهشون اصرار کردم تا به بورسی تشریف بیارند چون خیلی دوست داشتم جمع اساتید بورسی تکمیل بشه و خیلی خوشحالم از اینکه از این به بعد استاد درخشانی عزیز رو تو بورسی خواهیم دید.

نظر

• حیدر بابا
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 70

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                              درود بر بورسی و بورسی های عزیز .

این لطف شما عزیزان در برابر بنده ناچیز بس بزرگ و بالاتر از ظرفیتهای بنده هست . لطف دوستان نادیده که بی منت و هیچ اجباری به بنده محبت میکنند را نمیتوان به هیچ وجهی جبران کرد .

امده ام برای یادگیری و استفاده از نظرات شما عزیزان . هر روز که جلو تر میروم بر عمق بی علمی خودم بیشتر پی میبرم . هر روز که جلوتر میروم به این نکته با دل و جان پی میبرم که بیش از انکه به دانسته های خود افتخار کنم از ندانسته های خود میترسم .

این جمله خیلی معروفه که بازار همیشه اماده هست تا به افراد و تحلیلگران مدعی درسی تاریخی بدهد . این سخنان به بزرگان بورس اشاره دارد حال که بنده عددی در این بین نیستم ..

به همین دلیل همیشه اماده یادگیری مسائل جدیدتر هستم . همیشه خود را دانش جو و دانش اموز انهم در خط اول و با افتخار میدانم ...

همیشه به دنبال محیطی بودم تا بتوان در ان گفتگو و تحلیل گروهی داشت . به نظرم این فروم و این گروه در بین فرومهای دیگر بیشتر به این ارمان نزدیک باشد.. . همانطور که گفتم امده ام تا از نظرات شما اساتید گرانقدر و ارزشمند استفاده بکنم و نه نویسنده بودن و امید وارم در این راه بتوانم نهایت استفاده را از محضر شما اساتید ببرم .

اول اومدم یک ایدی با اسم خودم بسازم دیدم اخطار میده که این ایدی قبلا ثبت شده !! خلاصه فکر کردم اسمم رو داخل یک پارنتز بذارم ..داستان این پارنتز هم اینه .

از لطف دوستانم همچون پانی عزیز ؛ علی رضا جمالی ؛ پایان و بوف کور ؛ میسم ؛ kh25 ؛ فیونا ؛ اریو ، شادی ؛ محسنی و خادمی نهایت سپاس و قدر دانی رو دارم .. امید وارم لایق باشم . همچنین از دوست خوبم حیدر بابا ( سعید و همشهری خودم ) که خیلی زحمتش میدم .. از وحید خان هم کمال تشکر رو دارم که بنده رو شرمنده کردند ..

تحلیلها ممکنه هرگز به هدف نرسند و ... مهم اخلاق و اخلاقیات هستند که پایدارند چه از طرف نویسنده و چه از طرف مخاطب . وارن بافت میگه که پیش بینی های افراد لزوما هیچ چیزی از اینده بهتون نمیگه اما در مورد خود تحلیلگر و شخصیت او حرفهای زیادی میگه ...

دوستدار شما ، سعید درخشانی ...
                              خواهش می کنم سعید جان بنده نوازی می کنین انجام وظیفه است>:d<

نظر

در حال کار...
                              X