کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منتظر اعلام قیمت دوستان هستیم.
بنظر من به دلیل نوع خاص صنعت که بازار فروشش رو تضمین میکنه، ارزش بالای داراییها. دعواهای مدیریتی و قراردادهای پیش رو ( توسعه حمل و نقل تختال هرمزگان و...) p/e فراتر از متوسط بازار میگیره.
نظر خودم 250 الی 300 تومنه.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
به نظرمن
اکثرکسانی که درعرضه های اولیه شرکت می کنند .به قصد نوسان وارد می شوند .
واین سهم هم اکثرشرایط را برای دادن یک نوسان خوب رادارد .
الان هم که گروه حمل ونقل با پی به ای خوبی درحال معامله می باشد .
مقدارعرضه اولیه کم است .
قیمتش پایین خواهد بود .(زیر500تومن و..)
وباتوجه به سهامدارخوشنام بنام وتوکا وفولاد مبارکه
همه ازیک نوسان ... درصدی بسته به قیمت بازگشایی خبرمی دهند .
ودرکل به نظرمن بالای 300 بازگشایی خواهد شد و همچنان می تواند نوسان خوبی را به همراه داشته باشد .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
به نظرم سهم بین محدوده 250 تا 300 و حد میانه 270 باز بشه ... و ایسگاه اول سهم 350 تومنه
خب هر چه زیر 250 باز بشه خیلی بهتره ...
حالا دوستان نظرشون رو قیمت 320 تومن چیه ؟؟
اگه 320 باز بشه خرید کنیم ؟؟؟
برای نوسان گیرها هر چه بیشتر باز بشه بهتره! چون اونوقت با توجه به محدود بودن میزان عرضه توی 3-4 روز مبلغ بیشتری سود خواهند کرد! یحتمل قریب به یقین راحت بالا میره;)
منتظر اعلام قیمت دوستان هستیم.
بنظر من به دلیل نوع خاص صنعت که بازار فروشش رو تضمین میکنه، ارزش بالای داراییها. دعواهای مدیریتی و قراردادهای پیش رو ( توسعه حمل و نقل تختال هرمزگان و...) p/e فراتر از متوسط بازار میگیره.
نظر خودم 250 الی 300 تومنه.
بین 210 تا240 باز میشه و به احتمال زیاد حتوکا بسته بشه برای تعدیل مثبت
وتوکا هم با توجه به شرایط فوق به نظرم ارزنده است وفرصت خرید
يه شنيده نما بورس زده كه وتوكا از محل عرضه 3 درصد توكا ريل 10 تومن سود ميكنه...خدمتتون بگم كه اگه به قيمت 250 عرضه بشه حدودا 107 ريال به سود شركت اضافه ميشه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
بچه بازی راه انداختن 800 فعلا دارن بازی میکنن =))
رو 210 تومن دودلم که بخرم یا نه میارزه یا نه =)) بعد اینا 380 نشستن الان که 800 دیده میشه =)) جمعش کنید بابا سهم در پیتتون رو
نظر