صندوق های سرمایه گذاری مشترک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفا سیمایی
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 68

صندوق های سرمایه گذاری مشترک

نظر به اینکه بسیاری از دوستان و آشنایان، به جهت کسب سود و بدون تجربه و قدرت ریسک و دانش لازم، اقدام به فعالیت در بورس می کنند و متاسفانه در بسیاری موارد، متضرر می شوند، به زعم اینجانب، یکی از گزینه های مناسب و کم خطری که می توان به این افراد معرفی کرد، صندوق های سرمایه گذاری مشترک است

صندوق سرمایه گذاری چیزی نیست جز مجموعه ای از سهام، اوراق مشارکت و سایر اوراق بهادار. در واقع می توان آن را به صورت شرکتی در نظر گرفت که در آن افراد مختلف پول های خود را روی هم می گذارند و در سبدی از اوراق بهادار سرمایه گذاری می کنند.

در این نشانی می توانید لیست کامل صندوق های سرمایه گذاری مشترک را ملاحظه بفرمایید.

در این نشانی هم می توانید جدول مقایسه ای صندوق ها را ببینید.

حال چند سوال:

1- آیا این صندوق ها برای سرمایه گذاری کم ریسک و بی دغدغه، مناسب تر از سهام نیست؟

2- کسی از دوستان، تجربه ی این صندوق ها را دارد؟

3- به نظر شما در انتخاب صندوق سرمایه گذاری، چه معیارهایی باید در نظر گرفته شود؟ سوددهی هفته اخیر، ماه اخیر، سال اخیر، NAV و ...؟

4- شما کدام صندوق را پیشنهاد می کنید؟

با تشکر
    روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
  • کاشف
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 925

عضو هیئت مدیره شرکت بورس خبر دادآغازپذیره نویسی صندوق ارزی ایرانیان حداکثر تا ماه آینده

نمابورس ، بازار سرمایه_ مجمع موسس صندوق سرمایه گذاری ارزی ایرانیان ظرف دو هفته آینده برگزار خواهد شد. پذیره نویسی این صندوق نیز حداکثر تا یک ماه آینده آغاز می شود.

محمدرضا رهبر،با اعلام این خبر به نمابورس گفت :" جلسه هیات موسس تشکیل و ارکان صندوق مشخص شده است اساسنامه و امیدنامه شرکت هم به تصویب رسیده و موسسه حسابرسی صندوق هم تعیین شده است.

مدیرعامل کارگزاری حافظ ادامه داد :" ایرانیان خارج از کشور و همچنین ایرانیان داخل کشور که منابع ارزی با منشاء خارجی دارند می توانند با مراجعه به سایت iranianhcfund.ir اقدام به سرمایه گذاری در این صندوق کنند. البته ایرانیان مقیم خارج از کشور از طریق بستگان خود نیز امکان سرمایه گذاری دارند."

وی ادامه داد :" مدیران سرمایه گذاری و ثبت و کارگزاران مربوطه نیز تعیین شده اند همچنین بانک های طرف قرار داد نیز مشخص و فرمهای پذیره نویسی نیز آماده شده اند."

رهبر از برگزاری جلسات با مدیران بانک ها و بیمه ها نیز خبر داد و اظهار کرد:" جلساتی نیز با مدیران بانک ها و بیمه ها به منظور پوشش ریسک نوسانات نرخ ارز برگزارکردیم تا با پوشش آن ها، ریسک سرمایه گذاری در صندوق ارزی را کاهش دهیم."

وی از ثبت صندوق نزد سازمان بورس و سازمان منطقه آزاد کیش نیز خبر داد و گفت :" با مساعدت معاونت وزیر اقتصاد، موفق به اخذ FIPPA شدیم به این ترتیب امکان خروج پول از ایران تسهیل شده و مبلغ سرمایه گذاری شده توسط ایرانیان امکان مصادره نخواهد شد."

رهبر خاطرنشان کرد :" به منظور دعوت از ایرانیان برای پذیره نویسی این صندوق، از طریق Email، اطلاعات مورد نیازشان را ارسال کردیم همچنین به منظور تسهیل فرآیند تامین ارز نیز با بانک ها و صرافی ها مذاکراتی انجام داده ایم."

وی در پایان با اشاره به این که صندوق ارزی از حمایت سازمان بورس و شورای ایرانیان مقیم خارج از کشور برخوردار است گفت :" به زودی از طریق شبکه های اطلاع رسانی بین المللی، اطلاع رسانی به کلیه سرمایه گذاران ایرانی در داخل و خارج از کشور آغاز شده و صندوق ارزی ایرانیان پذیره نویسی خواهد شد."

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

صندوق هاي سرمايه گذاري مشترك

دوستان محترم به نظر شما چطوره اگه بخواهيم درصدي از سرمايه را در اين صندوق ها قرار بديم.
      بهترين و پربازده ترين اين صندوق ها را در اينجا به بحث بگذاريد.
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• paria
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 31

لطفا اگر دوستان اطلاعاتی درباره این صندوقها دارند اینجا ذکر کنند تا ما هم استفاده کنیم
          مخصوصا پیشتاز و صادرات...
          کدام یک رو برای سرمایه گذاری مناسب می دونید؟
          ممنون
          آخرین ویرایش توسط paria؛ 2011/05/14, 09:34.

نظر

• eleyot
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 50

با سلام به دوستان من صندوق بانک ملی دارم خیلی عملکرد خوبی داره ماهی حدودا 10 درصد از دی ماه 89 تا الان داده مدیرای کارگزاری رو صندوق خیلی حساسیت دارن و به نظرم عملکرد خوب صندوقو میخوان تا به مافقشون و بقیه مدیران کارگزاری فخر فروشی کنن. من خودم تو کارگزاری بانک ملی هم حساب دارم تو عرضه های اولیه بخش اعظمشو میدن صندوق و به ما چیزی نمیرسه. گل سرسبدشم فولای بود که کلشو دادن به صندوق ولی صندوق های کارگزاری مفید(پیشتاز ممتاز پیشرو) این امکانو ندارن چون هم مشتری زیاد داره و هم کارگزاری مفید 3 تا صندوق داره که تو عرضه اولیه باید تقسیم به 3 بشه.البته من خودم آگاه رو بیشتر قبول دارم ولی تعداد واحدای صندوق پر شده و دیگه صادر نمیکنن .ولی این چند روز یه 2000 تا ابطال شده اگه بجنبین شاید برسه

نظر

• eleyot
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 50

راستی یه سوال از بچه ها دارم اگه فرض کنیم صندوق ماهی 10 در صد بده به نظر شما عقلانی تر نیست کل پولو تو صندوقا بزاریم مگه ما ماهی چند درصد تو بورس در مییاریم اونم با این همه فکرو تحلیلو از بقیه کارا افتادن. من که فکر میکنم خونه پرش دیگه 15 درصده حالا اگه سهما صف فروش بشه مثل 2 هفته قبل کلی از سودمون میپره ولی صندوق را سریع ابطال میکنی.

نظر

• paria
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 31

ممنون جناب eleyot
                یعنی برای استفاده از عرضه های اولیه باید تو کارگزاری بانک ملی هم عضو بود یا صندوق رو بگیریم کافیه؟
                من هم در نظر دارم مقدار زیادی از سرمایم رو در صندوقها پس انداز کنم و با خیال راحت برم دنبال کار و زندگیم
                و اینکه قیمتهای صندوقها رو کجا میشه دید؟آیا باید قیمت رو مد نظر بگیریم یا بازده صندوق رو؟
                و اینکه بانک صادرات 1 ساله 110 درصد سود داده نظرتون چیه درباره این صندوق؟

نظر

• eleyot
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 50

سلام خانوم پریا در برای استفاده از عرضه های اولیه باید خود سهمو تو یک کارگزاری که فرقی نمیکنه درخواست کنی که حالا یه مقدار کمی شاید بهتون برسه بشرطی که تو کارگزاری یه رفاقتی با کارگزار داشته باشی.ولی این صندوقا خودشون معمولا تو عرضههای اولیه خوب سهمی گیرشون مییاد.صندوق کارگزاری بانک صادرات هم صندوق خوبیه.منتها من برای انتخاب صندوق چند معیار دارم 1-صندوق در شهر خودم نمایندگی داشته باشه2- بازدهش بالا باشه3-کارمندان دفتر صندوق کار راه انداز باشند4-سابقه فعالیت طولانی.تو این صندوق یه رسید دریافت وجه بهت میدن اعلامیه خرید را سریع بهت میدن و کارمندانش خیلی مودبن.بانک صادرات هم هم خو.به منتها به نظر من صندوقها به خودی خود کم ریسکن ودیگه نباید پولشونو تو اوراق مشارکت بذارن که صادرات اینکارو میکنه ولی ملی نمیکنه ومن ترکیب دارایی ملی را بیشتر میپسندم.من چند تا صندوق خوب را به ترتیب اولویت بهتون میگم1-بانک ملی2-صادرات3-آگاه4-پویا قیمت صندوقا تو سایت www.fipiran.com اعلام میشه اینم سایت بانک ملیwww.bmimf.com سوال دیگه بود در خدمتم

نظر

• hadi4415
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 28

سلام دوستان

من هم تو پذیره نویسی صندوق های ممتاز ؛ عقیق و پیشرو شرکت کردم و خیلی راضی هستم ( البته مبلغش زیاد نیست ).

صندوق پیشرو چند هفته است فعالیتش رو شروع کرده و مدیرش کارگزاری مفید ؛ با توجه به اینکه صندوق های قبلی این کارگزاری ( پیشتاز و ممتاز ) بازدهی خوبی داشتند به نظر من پیشرو هم می تونه گزینه خوبی باشه .

اطلاعات مربوط به این صندوق رو از لینک زیر می تونید به دست بیارید .

نظر

• paria
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 31

جناب eleyot از راهنماییهای سودمندتون سپاسگذارم و همینطور جناب hadi
                      حق باشماست باید در شهرمون هم شعبه داشته باشه تا موقع فروش به نظرم به مشکل بر نخوریم(من ساکن تبریز هستم)
                      قیمتها رو هم مقایسه کردم.اختلاف قیمتها خیلی زیاد بود مثلا بانک ملی هر واحد 500 هزار،صادرات230 هزار و ...و البته این دو صندوق بازده خیلی خوبی هم داشتند
                      کمترین قیمت مال همین پیشرو ،عقیق ،تدبیرگرسرمایه ،آرمان و چند سهم دیگه هست. با توجه به اینکه باید مقدار سرمایمون رو هم ملاک قرار بدیم به نظرم صندوقی که تازه شروع به کار کرده و قیمتش هم مناسبه،انتخاب درستتری میتونه برای کم سرمایه هایی مثل من باشه.اگر اشتباه می کنم تصحیح بفرمایید.
                      اگر ممکنه نظرنهاییتون رو درباره صندوقهای تازه که قیمتشون پایین هست با توجه به بازدهشون بفرمایید و اینکه حداقل چه مدت باید نگهشون داریم.
                      شرمنده که سوالم طولانی شد.
                      البته حتما این لینک رو دارین.لینک مقایسه صندوقها هست http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=fa

نظر

• eleyot
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 50

سلام خانوم پریا چون سرمایه گذاری در صندوق ها به دید میان مدت حداقل انجام میگیره صندوقها آمدن یک محدودیت زمانی گذاشتن که اگه بخوای در کمتر از مدت 3 ماه از خرید واحدارو ابطال کنی کارمزدهای ذیل بهتون تعلق میگیره
                        1-زیر یک هفته5درصد2-بین یک تا دو هفته4درصد3-بین دو هفته تا یک ماه 3 درصد 4-بین یک تا دو ماه 2 درصد5-دو تا سه ماه 1 درصد.قیمت صندوقها همه در ابتدای کار 100 هزار تومتن بوده منتها بانک ملی چون جزو چند صندوق اول افتتاح شده بوده و عملکردش خوب بوده قیمتش زیاد شده.حالا فرض کنید مبلغ یک میلیون میخواهید سرمایه گذاری کنید اگر در ملی پول بریزید 2 واحد براتون صادر میشه اگه ماهی 10 درصد بخواد بده قیمت ماه دیگش 550 است و پول شما یک میلیون و صد هزار و اگر برید صادرات با قیمت 200 تومان 5 واحد بهتون میدن و با فرض بازدهی 10 درصد قیمتش میشه 220 و پول شما هم یک میلیون و صد پس قیمت زیاد یا کم صندوق معیاربازدهی بیشتر نیست. این صندوقای تازه تاسیسو نمیدونم عملکردش چیه ؟کلا پیشنهادم همون قبلیاست بازم سوالی باشه در خدمتم

نظر

• sedo
                          عضو جدید
                          • May 2011
                          • 5

سلام
                          از دوستان کسی می دونه در ترکیب داراییهای یک صندوق سرمایه گذاری ،منظور از سایر داراییها چیه؟
                          تا اونجایی که من می دونم نمی تونه سهام و وجه نقد و اوراق مشارکت باشه.اگه اینها نیست لطفا بفرمایید پس چیه؟
                          با تشکر
                          آخرین ویرایش توسط sedo؛ 2011/05/17, 21:13.

نظر

• mahdijj
                            عضو جدید
                            • Feb 2011
                            • 17

سلام
                            ببخشید من مدت سه ساله که تو بورس دارم کار میکنم خدا رو شکر خیلی خوب بوده ولی اطلاعاتی از صندوق های سرمایه گذاری ندارم نحوه ورود به اینها چطوریه ، از کجا باید خریداری بشه ، تحت چه قوانینی فعالیت میکنن ؟ اصلا کنترل میشن ، تحلیل اینها به چه صورتیه و .... اگه ممکنه اطلاعات کاملی بدین متشکر میشم
                            آخرین ویرایش توسط mahdijj؛ 2011/05/17, 23:19.

نظر

• eleyot
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 50

سلام آقای مهدی تقریبا هر کارگزاری یه صندوق سرمایه گذاری داره که برترینها از نظر بازدهی رو من در پستهای قبلی گفتم.تحت قوانین سازمان بورس فعالیت میکنن موظوند ناو یا همونnav هر واحد صندوقو هر روز به سازمان بورس گزارش کنند و در کل نظارت بالایی دارن

نظر

در حال کار...
                              X